Recenzie „Evvie Drake o ia de la capăt” de Linda Holmes

de | mart. 16, 2022 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA EVVIE DRAKE O IA DE LA CAPĂT ARE REDUCERE PE:

Evvie Drake o ia de la capăt de Linda HolmesÎn timp ce am început să ascult un audiobook mai serios, despre dezvoltare personală și felul în care îți poți depăși fricile, mi-am dat seama că am nevoie de ceva mai ușurel. O altă carte de citit în paralel, cu un subiect optimist, simplă de dat gata într-o zi-două. Și am ales cartea de ficțiune „Evvie Drake o ia de la capăt” de Linda Holmes.

Nu îmi pare deloc rău pentru alegerea făcută

Romanul de dragoste din colecția Damen Tango de la Editura Nemira se afla deja în biblioteca mea și aștepta să fie citit. Când am cumpărat cartea, alături de alt titlu de la această editură, din aceeași colecție, m-a atras coperta, dar și sinopsisul. În plus, știam că s-a vorbit destul de mult și de ok despre ea în lumea iubitorilor de cărți, la apariția ei pe piață.

„Evvie Drake o ia de la capăt” este ca o gură de aer proaspăt, după ce termini de citit ceva mai greoi

Însă nu te gândi că nu te va emoționa deloc, deoarece sigur o va face. Te va face să te gândești mai bine la care sunt prioritățile tale în viață. La curajul de a spune NU și a începe să îți creezi fericirea, așa cum e reprezentată în cazul tău. Romanul de ficțiune se citește foarte ușor și repede. Îl poți savura în câteva ore, într-o zi sau în clipele de relaxare din weekend. Este o carte amuzantă, curajoasă, dar și destul de realistă.

Dacă îți place recenzia cărții EVVIE DRAKE O IA DE LA CAPĂT, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Linda Holmes

E inspirată din întâmplări care se pot produce oricând în viața noastră. Și chiar dacă este previzibilă, în ea se desfășoară o idilă simpatică, care te va face să visezi la îndrăgostire și la emoții poate demult ascunse. În plus, romanul acesta de dragoste nu este chiar ca unul clasic. Nu este erotic și nici vulgar prin descrierea de scene fierbinți sau un limbaj colorat.

Iar pe lângă povestea de dragoste ce se înfiripă între două personaje cheie, mi-a plăcut mult axarea pe relațiile de prietenie. Pe relațiile cu părinții și transparența în fața societății legat de adevăratele sentimente pe care le are o persoană pentru o altă persoană. Iar îndemnul general al cărții, care este destul de evident și în titlu, acela de a lua viața în piept luând-o de la capăt chiar dacă ai trecut prin multe greutăți, este genial. Mi-a plăcut foarte mult cartea asta având în vedere genul ei. Mă așteptam să mă amuze, să mă facă să iau mai puțin în serios lucrurile stresante prin care trec. Și chiar așa a fost.

Dar un lucru neașteptat la o asemenea carte, ajungând spre final m-au năpădit câteva lacrimi

Nici eu nu știu exact ce fel de lacrimi au fost. De compătimire a personajelor, de fericire, de dezamăgire sau pur și simplu m-am descărcat gândindu-mă la propriul traseu prin viață.

Evvie Drake este o văduvă tânără care locuiește într-o casă minunată, dar extrem de mare, de una singură. Atunci când prietenul ei de o viață, Andy, îi propune să închirieze apartamentul gol unui prieten de-al lui, fostul jucător de baseball Dean, pentru a-și putea plăti facturile, între văduvă și sportiv se aprinde mai mult decât scânteia unei prietenii. Cei doi se îndrăgostesc treptat unul de altul, dar fac un pact – de a nu vorbi niciodată despre viețile lor anterioare ratate.

Cam despre asta e vorba în mare în carte. Dar citind-o o vei îndrăgi pentru speranța pe care ți-o dă. În plus, probabil vei simți și un imbold de a-ți relua viața, dacă te afli și tu într-un punct mort, așa cum se află și cei doi protagoniști.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA EVVIE DRAKE O IA DE LA CAPĂT CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Evvie Drake O Ia De La Capăt
Autor: Linda Holmes
An apariție : 2020
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 306

Alte recenzii de la Linda Holmes:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 1455 zile și a scris până acum 344 articole. Se află pe poziția 4 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments