Recenzie ”Fata pe care el o știa” de Tracey Garvis Graves

by | Jul 31, 2020 | Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA FATA PE CARE EL O ȘTIA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

”Fata pe care el o știa” este o carte emoționantă, plină de iubire pe care o veți adora din primele pagini.

Perspectiva narativă este realizată din perspectiva ambilor protagoniști, Annika și Jonathan, ceea ce permite lectorilor să empatizeze cu ambele personaje.

Annika este o fată sensibilă, empatică și foarte frumoasă. Dar, Annika este diferită. Întâmpina mari probleme în comunicarea cu oamenii. Annika suferă de o tulburare de spectru autist, însă oamenii devin foarte răi când văd pe cineva diferit în jurul lor.

Când fata era doar clasa a-VIIa, părinții săi au fost nevoiți să o retragă de la școală, deoarece fata era bătută și umilită de colegii săi. După ce a absolvit școala la privat, s-a înscris la facultatea de Litere, iar Janice, colega ei de cameră, o îndrumă spre clubul de șah și spre un centru de îngrijire pentru animale. Astfel, cele două activități i-au oferit Annikăi tot ceea ce avea nevoie.

Pe când avea 22 de ani, Annika îl întâlnește pe Jonnathan la clubul de șah. Din prima clipă a existat o chimie între cei doi. Jonathan nu a privit-o niciodată suspect pe Annika, ci, din potrivă, a adorat felul ei de a fi.


”Toată viața așteptasem să întâlnesc pe cineva alături de care să fiu eu însămi. Nicio clipă nu-mi trecuse prin minte că eu aș putea fi acea persoană pentru altcineva.”

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Tracey Garvis Graves

O întâmplare îi desparte pe cei doi, întâlnindu-se întâmplătător după zece ani. Ambii s-au schimbat, dar oare sentimentele au rămas la fel?

Mi-a plăcut foarte mult această carte. Am citit-o luna aceasta și a devenit una dintre preferatele mele. Chiar dacă povestea are doar 296 de pagini, ea este extrem de frumoasă și te cucerește din prima clipă.


”Tracey Garvis Graves a construit o poveste nemaipomenită, cu un subiect rarabordat și cu personaje pe care le îndrăgești și îți dorești să reușească”- Colleen Hoover


 

🔥 CARTEA FATA PE CARE EL O ȘTIA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Fata Pe Care El O știa
Autor: Tracey Garvis Graves
An apariție : 2019
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 304
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 113 zile și a scris până acum 55 articole. Se află pe poziția 22 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments