Recenzie „Finalul” de Elle Kennedy

de | sept. 10, 2022 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA FINALUL ARE REDUCERE PE:

Inspir parfumul dulce al părului ei și o strâng mai tare. Are dreptate. Nu e deloc destul timp pentru noi.

Elle Kennedy este una dintre cele mai iubite autoare de literatură pentru tineri la acest moment. Kennedy a cucerit milioane de tineri cu seria ei OFF Campus, ce spune povestea a patru prieteni, jucători de hochei, și a modului în care reușesc să cunoască dragostea. Elle Kennedy este scriitoare de bestselleruri internaționale și se bucură de succes și la noi în țară, până acum fiind tradusă integral seria OFF Campus.

„Finalul” de Elle Kennedy este ultimul volum din seria care i-a adus faima la nivel internațional autoarei și ne aduce în prim-plan toate cele patru îndrăgite cupluri ale seriei. Facultatea s-a terminat, iar viața i-a luat prin surprindere pe eroii noștri care învață să ia lumea în piept, navigând printre joburi, griji, iubiri și decizii care le schimbă viața.

Dacă îți place recenzia cărții FINALUL, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Elle Kennedy

Sunteți pe aceeași scară, urcând către aceeași destinație, dar pentru Dean treptele sunt în altă ordine și înaintează pe teren alunecos. Tu te simți stabilă pe scară, dar el nu. El simte nevoia ca voi doi să stați pe aceeași treaptă.

Romanul este împărțit în patru povești, fiecare concentrându-se pe un cuplu. Avem de-a face cu o căsătorie spontană, o cerere în căsătorie, o sarcină neașteptată și o nuntă. Vă las pe voi să ghiciți cine sunt protagoniștii fiecărui scenariu.

Toate cele patru povestiri sunt scrise la prezent, din perspectiva ambelor părți ale cuplului, având loc în aceeași perioadă de timp. „Finalul” ne dă șansa să ne reîntâlnim cu personajele noastre preferate și să ne oferă sfârșitul perfect pentru întreaga serie.

Mi-au plăcut mult toate cele patru povești cu ei, stilul de scriere m-a prins mai mult decât în restul seriei și umorul a fost absolut delicios. Am iubit povestea lui Dean&Allie și am râs cu lacrimi. I-am privit cu drag pe Logan&Grace trăindu-și iubirea. Am mers cu Tucker&Sabrina într-o călătorie plină de peripeții. Și am fost alături de Garret&Hannah pe un drum plin de schimbări.

-Ce s-a întâmplat cu coronița ta și cu bijuurile, iubițica mea?

-Le-am dat cadou, răspunde ea, punându-și obrazul pe umărul meu.

-De ce?

-Pentru că Lili și Maria au vrut și ele să fie prințese, dar nu aveau chestii de prințese. Le-am dat eu chestiile mele de prințesă.

-Ești sigură că nu o să fii tristă că ți-ai împărțit lucrurile? o întreb eu pe Jamie.

-Da! Ar trebui să fie mai multe prințese.

A fost o întâlnire dulce-amară, pentru că mi-a plăcut mult dinamica dintre ei, m-am îndrăgostit de Jamie, care e într-adevăr un copil perfect, și m-a prins atât de mult, încât nu m-am putut opri până când nu am terminat cartea. Iar atunci când am ajuns la final, mi-a părut rău că toată această experiență s-a încheiat.

Îi ofer nota 10 din 10. Un final așa cum toate ar trebui să fie.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA FINALUL CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: FINALUL
Autor: Elle Kennedy
An apariție : 2022
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 3126

Alte recenzii de la Elle Kennedy:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Societatea din care faceți parte crede chiar că fiecare om este perfect înlocuibil. O carte premoniție. Cu siguranță Constantin Virgil Gheorgiu a fost un vizionar care a prevăzut că va exista cândva în viitor acest schimb de putere între om și tehnică. Mai întâi...

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

"Anna Hibiscus" și "Bravo, Anna Hibiscus!" sunt două volume de povestiri despre o fetiță care locuiește în Africa ("extraordinara Africă!"), alături de familia ei extinsă (numeroasă!). Bunicii ei sunt tradiționaliști, și încearcă să îi facă pe ceilalți membri ai...

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

               N-a primit degeaba cartea aceasta premiul Orange în 2015. Este atât de bine scrisă, atât de dezinhibată, sinceră și intra atât de adânc în miezul problemei încât a fost o încântare s-o citesc cu toate că tratează un subiect incomod, delicat și...

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 617 zile și a scris până acum 34 articole. Se află pe poziția 22 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments