Recenzie „Finalul” de Elle Kennedy

de | sept. 10, 2022 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA FINALUL ARE REDUCERE PE:

Inspir parfumul dulce al părului ei și o strâng mai tare. Are dreptate. Nu e deloc destul timp pentru noi.

Elle Kennedy este una dintre cele mai iubite autoare de literatură pentru tineri la acest moment. Kennedy a cucerit milioane de tineri cu seria ei OFF Campus, ce spune povestea a patru prieteni, jucători de hochei, și a modului în care reușesc să cunoască dragostea. Elle Kennedy este scriitoare de bestselleruri internaționale și se bucură de succes și la noi în țară, până acum fiind tradusă integral seria OFF Campus.

„Finalul” de Elle Kennedy este ultimul volum din seria care i-a adus faima la nivel internațional autoarei și ne aduce în prim-plan toate cele patru îndrăgite cupluri ale seriei. Facultatea s-a terminat, iar viața i-a luat prin surprindere pe eroii noștri care învață să ia lumea în piept, navigând printre joburi, griji, iubiri și decizii care le schimbă viața.

Dacă îți place recenzia cărții FINALUL, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Elle Kennedy

Sunteți pe aceeași scară, urcând către aceeași destinație, dar pentru Dean treptele sunt în altă ordine și înaintează pe teren alunecos. Tu te simți stabilă pe scară, dar el nu. El simte nevoia ca voi doi să stați pe aceeași treaptă.

Romanul este împărțit în patru povești, fiecare concentrându-se pe un cuplu. Avem de-a face cu o căsătorie spontană, o cerere în căsătorie, o sarcină neașteptată și o nuntă. Vă las pe voi să ghiciți cine sunt protagoniștii fiecărui scenariu.

Toate cele patru povestiri sunt scrise la prezent, din perspectiva ambelor părți ale cuplului, având loc în aceeași perioadă de timp. „Finalul” ne dă șansa să ne reîntâlnim cu personajele noastre preferate și să ne oferă sfârșitul perfect pentru întreaga serie.

Mi-au plăcut mult toate cele patru povești cu ei, stilul de scriere m-a prins mai mult decât în restul seriei și umorul a fost absolut delicios. Am iubit povestea lui Dean&Allie și am râs cu lacrimi. I-am privit cu drag pe Logan&Grace trăindu-și iubirea. Am mers cu Tucker&Sabrina într-o călătorie plină de peripeții. Și am fost alături de Garret&Hannah pe un drum plin de schimbări.

-Ce s-a întâmplat cu coronița ta și cu bijuurile, iubițica mea?

-Le-am dat cadou, răspunde ea, punându-și obrazul pe umărul meu.

-De ce?

-Pentru că Lili și Maria au vrut și ele să fie prințese, dar nu aveau chestii de prințese. Le-am dat eu chestiile mele de prințesă.

-Ești sigură că nu o să fii tristă că ți-ai împărțit lucrurile? o întreb eu pe Jamie.

-Da! Ar trebui să fie mai multe prințese.

A fost o întâlnire dulce-amară, pentru că mi-a plăcut mult dinamica dintre ei, m-am îndrăgostit de Jamie, care e într-adevăr un copil perfect, și m-a prins atât de mult, încât nu m-am putut opri până când nu am terminat cartea. Iar atunci când am ajuns la final, mi-a părut rău că toată această experiență s-a încheiat.

Îi ofer nota 10 din 10. Un final așa cum toate ar trebui să fie.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA FINALUL CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: FINALUL
Autor: Elle Kennedy
An apariție : 2022
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 3448

Alte recenzii de la Elle Kennedy:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Recenzie ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens

Am auzit de cartea ”Acolo unde cântă racii” de Delia Owens că ar fi foarte apreciată, iubită, recomandată de toți cititorii. Am salvat-o de ceva timp pe lista de citit, dar nu am ținut neapărat să o citesc în momentul în care era pe buzele tuturor. Acum însă am ajuns...

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Recenzie „Mai inteligent, mai repede, mai bine” de Charles Duhigg

Am ales aceast[ carte după titlu, și nu m-a dezamăgit. După cum ne spune încă de la început, Charles Duhigg a scris această carte pornind de la o cercetare pe care a făcut-o pentru a răspunde unei nevoi personale – aceea de a fi mai productiv. Productivitatea, poate...

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Recenzie ”Viața e un roman” de Guillaume Musso

Pentru el, totul este scris dinainte, pentru ea, totul urmează să fie scris Într-o cumplită zi de primăvară, Carrie, fiica de șase ani a scriitoarei Flora Conway, a dispărut. Ce este și mai ciudat este că a dispărut în apartamentul lor, acolo unde ușile și geamurile...

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 788 zile și a scris până acum 36 articole. Se află pe poziția 20 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments