Recenzie ”Finalul” de Elle Kennedy

de | iul. 19, 2022 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE Cartepedia

Finalul celor patru povești din seria Off-Campus

Patru povești de dragoste, patru cupluri, patru destine diferite. Hannah și Garrett, Logan și Grace, Dean și Allie, Tucker și Sabrina, patru cupluri ale căror povești se încheie cu acest volum pentru noi, cititorii care le-am cunoscut tututor aventurile până acum.

I-am întâlnit când erau doar niște studenți la universitate, iar acum viețile lor continuă și cu toții trăiesc cea mai frumoasă poveste de iubire. Celebra serie Off-Campus ia sfârșit cu două nunți, un copil și o cerere în căsătorie. Oare care vor fi autorii acestor evenimente importante?

Personajele noastre merg mai departe și fac loc unor noi amintiri în viețile lor, iar noi avem șansa să fim martori la un ultim act din seria celebră care a propulsat-o pe Elle Kennedy în rândurile autorilor celebrii!

Off-Campus și opinia mea despre ultimul volum al seriei

Încă de când am citit Pactul nu am fost mai deloc impresionată de stilul de scriere al autoarei. Aproape toate poveștile mi s-au părut oarecum puerile și scrise într-un mod copilăros. Totul s-a schimbat, însă, la Dean, cel care a reușit să ridice seria în ochii mei! Chiar și în acest volum, Dean și Allie sunt preferații mei și au cel mai frumos epilog.

Povestea lor a fost cea pe care am citit-o cel mai repede în acest volum, în timp ce restul celor trei rămase au mers într-un ritm foarte lent. Deși cartea se citește foarte repede, consider că nu era nevoie de un final pentru această serie. Știu că mulți au iubit Off-Campus, dar pentru mine nu prea a funcționat. Este genul de serie pe care o citești rapid, dar care nu îți rămâne în gânduri. De obicei nu uit numele personajelor, ba chiar niciodată nu se întâmplă asta, însă cu seria asta a fost prima dată când am pățit acest lucru.

E complicat să vorbesc doar despre acest volum care este ca o scurtă antologie cu patru povestioare scurte și simple. Așa că leg acest volum de întreaga serie pe care am citit-o. Cred că ar fi fost mult mai strălucit ca Elle Kennedy să scrie o nouă poveste în care să regăsim toate personajele și schimbările din viața lor, decât acest volum care mie mi se pare a fi în plus.

Cum am spus, Dean și Allie au îndulcit totul, iar apariția lor a făcut ca Finalul să fie o carte pe care să mi-o doresc. Plus că trebuia să am seria completă în bibliotecă!

Recomand seria Off-Campus?

E o micuță contradicție că o serie erotică este scrisă în stilul unei cărți pentru adolescenți. Acest lucru o face greu de recomandat celor care sunt la început cu cititul. Cu toate acestea, văzând cât de iubită a fost această serie, eu vă recomand să o citiți! Asta numai dacă ați trecut de 17-18 ani! Poate că eu sunt excepția de la regulă și, cine știe, poate că vouă vă va plăcea mult mai mult.

Poate că Garrett vă va cuceri, așa cum a făcut-o deja cu o parte din cititori, însă eu mizez pe Dean Di Laurentis! Sper că v-am făcut curioși și sper să dați o șansă acestei serii, s-ar putea să fiți surprinși!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE Cartepedia

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: FINALUL
Autor: Elle Kennedy
Traducător: Sorin Petrescu
An apariție : 2022
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 348
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 6 / 10
Vizualizari recenzie: 14184

Alte recenzii de la Elle Kennedy:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

"Toate florile Parisului" de Sarah Jio e o ficțiune istorică despre dragoste, supraviețuire și sacrificii în cel de-Al Doilea Război Mondial. Este cu adevărat o carte emoționantă care mie mi se pare perfectă de citit toamna. Viețile a două femei se întretaie iar...

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Viața este o cursă cu obstacole, obstacole ce parcă nu se termină niciodată și cu greu se lasă depășite. Momentele de fericire alternează cu cele neplăcute care ne pun răbdarea și rezistența la încercare. Am citit Hamnet scrisă de această autoare (care a fost...

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Am început să citesc această carte pentru că am primit-o în dar şi chiar dacă pe copertă scria că este un Bestseller al “The Sunday Times” nu o mai văzusem nicăieri în public şi nu citisem nimic despre ea. La ce te gândeşti când vezi Pandora? Desigur: cutia Pandorei,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1331 zile și a scris până acum 305 articole. Se află pe poziția 5 din 43 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments