Recenzie “Flower” de Elizabeth Craft și Shea Olsen

by | Jun 17, 2017 | Chick Lit & Romance, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA FLOWER ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Vine weekend-ul și nu ai idei pentru o lectură ușoară și dulce? Eu am găsit soluția perfectă: “Flower” de Elizabeth Craft și Shea Olsen este tot ceea ce îți trebuie pentru un sfârșit de săptămână relaxant, citind o poveste de dragoste lejeră și cu un final așteptat, dar care îți trezește un mare zâmbet pe chip.

Dintotdeauna mi-am dorit să am cele mai mari note din clasă, să o fac pe bunica mandră de mine și, mai presus de orice, să demonstrez că pot să fac ceea ce nimeni din familia mea nu a reușit: să studiez la Stanford. Mama și sora mea erau obsedate de băieți, dragoste și sex. Atât de obsedate încât nu le-a mai păsat de viitor, de ceea ce voiau ele să facă. Și, într-un final, au pierdut totul. N-o să laș niciodată un băiat să-mi ia mințile. Mi-am promis asta..

Charlotte dorește să fie prima femeie din familie ei care să meargă la facultate. Țelul ei este Standford și crede că are toate atuurile necesare pentru a-și realiza visul. Totul începe să se clatine atunci când îl cunoaște pe Tate Collins, un tânăr chipeș și destul de încrezător în farmecele lui, dar mai ales vedeta unei trupe rock. La început Charlotte nu este sigură de intențiile lui Tate e și nu ia în serios această relație, care în mare parte se bazează pe o atracție fizică, ce nu are ceva mai profund (la început). Atunci când Tate începe să îi aducă în fiecare seară flori, Charlotte se răzgândește și consideră că poate să încerce ceva mai serios cu acest tânăr ce i-a captat întreaga atenție. Ceea ce la început a pornit ca ceva nesemnificativ, încet încet prinde contur și poate să însemne o experiență pe viață pentru cele două personaje.

Relația dintre cei doi mi s-a părut foarte frumoasă și ușor de parcurs. Tate și Charlotte au ceva în comun: nu știu cum să gestioneze această relație și cum să se poarte unul cu altul. Tate este un băiat care a cunoscut faima, dar și drogurile, petrecerile și fetele, având un stil de viață puțin necontrolat. O place pe Charlotte însă nu știe cum să se poarte cu ea și se teme că o va pierde. Charlotte pe deoparte, nu realizează momentan ce înseamnă acest băiat pentru ea și nu dorește ca nimic să o abată de la visul ei, să studieze medicina. Totul devine puțin complicat la un moment dat, până când cei doi finalmente înțeleg ce înseamnă iubirea și că trebuie să fie împreună. Sunt în antiteză mult timp, celebritate-viața normală, dar până la urmă cele două lumi vor găsi un mod să se iubească și să se accepte.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Elizabeth Craft

Flower este o carte veselă, lejeră, colorată, care te ține într-o continuă stare de suspans și suspin. Totul este foarte frumos armonizat de către cele 2 autoare, care s-au îmbinat perfect, ca un tot unitar. Recomand această poveste pentru cei care doresc o rază de lumina în ziua lor întunecată, sau care doar vor să se relaxeze și să uite de grijile cotidiene.

Titlu: Flower
Autor: Elizabeth Craft
,
Shea Olsen
An apariție : 2017
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 17.06.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Cișmigiu & Comp.” de Grigore Băjenaru

Recenzie “Cișmigiu & Comp.” de Grigore Băjenaru

Această carte este un dintre clasicele limbii române și una dintre puținele cărți scrise de autori români pe care o recomand cu mare drag! Am citit această carte în urmă cu 10 ani când eram pe clasa a șaptea, fiind obligată de circumstanțe. Mai exact, circumstanțele...

Recenzie ,,Ugly love” de Colleen Hoover

Recenzie ,,Ugly love” de Colleen Hoover

Miles Archer ar fi trebuit să fie doar vecinul lui Tate Collins, însă atunci când îl întâlnește în apartamentul fratelui ei, Corbin, ea nu știe cum să reacționeze pentru că nu s-ar fi așteptat să îl găsească nici beat și nici plângând. Aflăm în curând că atunci când...

Recenzie ,,Comoara din insulă” De Robert Louis Stevenson

Recenzie ,,Comoara din insulă” De Robert Louis Stevenson

Jim Hawkins locuiește cu părinții săi la hanul Amiral Benbow, acolo unde tocmai a poposit Căpitanul, unul dintre cei mai controversați clienți ce le-au au călcat vreodată pragul! Bill Bones era cel care deținea prețioasa hartă către Insula Scheletelor, unde se afla...

Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1340 zile și a scris până acum 355 articole. Se află pe poziția 4 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments