Recenzie „Flower” de Elizabeth Craft și Shea Olsen

de | iun. 17, 2017 | Chick Lit & Romance, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

Vine weekend-ul și nu ai idei pentru o lectură ușoară și dulce? Eu am găsit soluția perfectă: „Flower” de Elizabeth Craft și Shea Olsen este tot ceea ce îți trebuie pentru un sfârșit de săptămână relaxant, citind o poveste de dragoste lejeră și cu un final așteptat, dar care îți trezește un mare zâmbet pe chip.

Dintotdeauna mi-am dorit să am cele mai mari note din clasă, să o fac pe bunica mandră de mine și, mai presus de orice, să demonstrez că pot să fac ceea ce nimeni din familia mea nu a reușit: să studiez la Stanford. Mama și sora mea erau obsedate de băieți, dragoste și sex. Atât de obsedate încât nu le-a mai păsat de viitor, de ceea ce voiau ele să facă. Și, într-un final, au pierdut totul. N-o să laș niciodată un băiat să-mi ia mințile. Mi-am promis asta..

Charlotte dorește să fie prima femeie din familie ei care să meargă la facultate. Țelul ei este Standford și crede că are toate atuurile necesare pentru a-și realiza visul. Totul începe să se clatine atunci când îl cunoaște pe Tate Collins, un tânăr chipeș și destul de încrezător în farmecele lui, dar mai ales vedeta unei trupe rock. La început Charlotte nu este sigură de intențiile lui Tate e și nu ia în serios această relație, care în mare parte se bazează pe o atracție fizică, ce nu are ceva mai profund (la început). Atunci când Tate începe să îi aducă în fiecare seară flori, Charlotte se răzgândește și consideră că poate să încerce ceva mai serios cu acest tânăr ce i-a captat întreaga atenție. Ceea ce la început a pornit ca ceva nesemnificativ, încet încet prinde contur și poate să însemne o experiență pe viață pentru cele două personaje.

Relația dintre cei doi mi s-a părut foarte frumoasă și ușor de parcurs. Tate și Charlotte au ceva în comun: nu știu cum să gestioneze această relație și cum să se poarte unul cu altul. Tate este un băiat care a cunoscut faima, dar și drogurile, petrecerile și fetele, având un stil de viață puțin necontrolat. O place pe Charlotte însă nu știe cum să se poarte cu ea și se teme că o va pierde. Charlotte pe deoparte, nu realizează momentan ce înseamnă acest băiat pentru ea și nu dorește ca nimic să o abată de la visul ei, să studieze medicina. Totul devine puțin complicat la un moment dat, până când cei doi finalmente înțeleg ce înseamnă iubirea și că trebuie să fie împreună. Sunt în antiteză mult timp, celebritate-viața normală, dar până la urmă cele două lumi vor găsi un mod să se iubească și să se accepte.

Flower este o carte veselă, lejeră, colorată, care te ține într-o continuă stare de suspans și suspin. Totul este foarte frumos armonizat de către cele 2 autoare, care s-au îmbinat perfect, ca un tot unitar. Recomand această poveste pentru cei care doresc o rază de lumina în ziua lor întunecată, sau care doar vor să se relaxeze și să uite de grijile cotidiene.

Titlu: FLOWER
Autor: Elizabeth Craft
,
Shea Olsen
An apariție : 2017
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 2330

Alte recenzii de la Elizabeth Craft:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Minciuna” de Care Santos
Recenzie “Minciuna” de Care Santos

Care Santos a început să scrie de la vârsta de opt ani și a câștigat  prima competiţie literară la vârsta de 14 ani. De-a lungul anilor s-a aplecat asupra diferitelor genuri literare, a scris proză dar și versuri, publicând volume de poezie, povești, nuvele, romane....

Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini
Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini

Oare de ce, ceea ce ni se întâmplă în copilărie ne marchează atât de profund întreaga viață? Adulți fiind, nu se presupune că avem puterea de a separa binele de rău cu mai multă ușurință? Unde dispare acel “eram mic și nu știam dar acum înțeleg și reușesc să mă...

Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas
Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas

Am așteptat ceva vreme acest volum și în sfârșit pot spune cu bucurie că a fost tradus și la noi. Dacă îmi aduc bine aminte, eu am citit atât "Corupt" cât și "Hideaway" imediat una după alta, pentru a nu uita intriga și contextul. Acțiunea este destul de complicată și...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 7 ani, 28 zile și a scris până acum 549 articole. Se află pe poziția 3 din 13 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments