Recenzie “Flower” de Elizabeth Craft și Shea Olsen

Titlu: Flower
Autor: Elizabeth Craft
,
Shea Olsen
An apariție : 2017
Editura: Epica Publishing House
Nr. Pagini: 320
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ramona Alexandra Popa
Publicată la 17.06.2017
Nota recenzorului: n/a

Vine weekend-ul și nu ai idei pentru o lectură ușoară și dulce? Eu am găsit soluția perfectă: “Flower” de Elizabeth Craft și Shea Olsen este tot ceea ce îți trebuie pentru un sfârșit de săptămână relaxant, citind o poveste de dragoste lejeră și cu un final așteptat, dar care îți trezește un mare zâmbet pe chip.

Dintotdeauna mi-am dorit să am cele mai mari note din clasă, să o fac pe bunica mandră de mine și, mai presus de orice, să demonstrez că pot să fac ceea ce nimeni din familia mea nu a reușit: să studiez la Stanford. Mama și sora mea erau obsedate de băieți, dragoste și sex. Atât de obsedate încât nu le-a mai păsat de viitor, de ceea ce voiau ele să facă. Și, într-un final, au pierdut totul. N-o să laș niciodată un băiat să-mi ia mințile. Mi-am promis asta..

Charlotte dorește să fie prima femeie din familie ei care să meargă la facultate. Țelul ei este Standford și crede că are toate atuurile necesare pentru a-și realiza visul. Totul începe să se clatine atunci când îl cunoaște pe Tate Collins, un tânăr chipeș și destul de încrezător în farmecele lui, dar mai ales vedeta unei trupe rock. La început Charlotte nu este sigură de intențiile lui Tate e și nu ia în serios această relație, care în mare parte se bazează pe o atracție fizică, ce nu are ceva mai profund (la început). Atunci când Tate începe să îi aducă în fiecare seară flori, Charlotte se răzgândește și consideră că poate să încerce ceva mai serios cu acest tânăr ce i-a captat întreaga atenție. Ceea ce la început a pornit ca ceva nesemnificativ, încet încet prinde contur și poate să însemne o experiență pe viață pentru cele două personaje.

Relația dintre cei doi mi s-a părut foarte frumoasă și ușor de parcurs. Tate și Charlotte au ceva în comun: nu știu cum să gestioneze această relație și cum să se poarte unul cu altul. Tate este un băiat care a cunoscut faima, dar și drogurile, petrecerile și fetele, având un stil de viață puțin necontrolat. O place pe Charlotte însă nu știe cum să se poarte cu ea și se teme că o va pierde. Charlotte pe deoparte, nu realizează momentan ce înseamnă acest băiat pentru ea și nu dorește ca nimic să o abată de la visul ei, să studieze medicina. Totul devine puțin complicat la un moment dat, până când cei doi finalmente înțeleg ce înseamnă iubirea și că trebuie să fie împreună. Sunt în antiteză mult timp, celebritate-viața normală, dar până la urmă cele două lumi vor găsi un mod să se iubească și să se accepte.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Elizabeth Craft.

Flower este o carte veselă, lejeră, colorată, care te ține într-o continuă stare de suspans și suspin. Totul este foarte frumos armonizat de către cele 2 autoare, care s-au îmbinat perfect, ca un tot unitar. Recomand această poveste pentru cei care doresc o rază de lumina în ziua lor întunecată, sau care doar vor să se relaxeze și să uite de grijile cotidiene.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.