Recenzie ”Gândurile unei femei” de Lidia Ane-Marie Alexandrescu

by | Aug 25, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA GÂNDURILE UNEI FEMEI PE libris.ro

Dacă ai nevoie de o îmbrățișare caldă, de o vorbă dulce, de o mângâiere pentru sufletul tău îți recomand Gândurile unei femei de Lidia Ane-Marie Alexandrescu. 

Un cufăr de dulciuri emoționale pentru minte, inimă, suflet, corp. Toate frumos ambalate direct din blândețea și bunătatea autoarei, pentru noi. 

Întotdeauna ți-e dor de oamenii frumoși…(pag. 10)

Calmul, puterea interioară, armonia și iubirea predomină pe tot parcursul cărții. Printre rânduri se simte și un fir de iubire maternă. Am simțit în unele pagini recomandări scrise atât de cald și sincer încât îmbrățișarea mamei mele, alteori a prieteni mele a devenit tot mai vie. 

Dacă ești un om bun, merită să citești pentru a descoperi un alt om bun. Dacă îți dorești să devii un om mai bun cu tine, cu ceilalți, ia acest volum ca pe un desert memorabil. 

Impresionezi prin prezența ta, prin frumusețe, prin inteligență, spiritul vesel, prin liniștea și calmul pe care le emani sau pur și simplu impresionezi prin bunătate. (pag. 50)

Gustând din pagini îți va crea dependență. Mai vrei să ți se vorbească frumos, mai vrei să fii îmbrățișat, mai vrei să rămâi în dulceața care ar trebui să cuprindă toată Planeta. 

Tu când ai făcut ultima dată, prin comportamentul tău, pe cineva să se simtă special? Când te-ai apreciat pe tine ultima dată? Când ai primit ultima îmbrățișare caldă și sinceră?

În această carte frumusețea sufletului autoarei a înflorit și a îmbălsămat paginile cu mireasma lui. 

Cartea este fragmentată în frânturi de suflet, care poartă o cheie, un titlu sugestiv. 

Vă las până data viitoare cu bucățica mea preferată de suflet înmiresmat din bunătatea scriitoarei:

  Suntem unici, avem energii unice și frecvențe diferite. Cei care sunt ca noi vor veni singuri, atrăgându-i prin energia pe care o emitem, iar cei ce pleacă o fac pentru că nu rezonează. (pag. 56)

Vă îmbrățișez cu o adiere dulce!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA GÂNDURILE UNEI FEMEI PE libris.ro

Titlu: Gândurile Unei Femei
Autor: Lidia Ane-Marie Alexandrescu
An apariție : 2019
Editura: LETRAS
Nr. Pagini: 94
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Publicată la 25.08.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1346 zile și a scris până acum 686 articole. Se află pe poziția 1 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments