Recenzie ”Ghidul autosuccesului” de Mircea Pele, Luigi Constantin Popescu

by | May 28, 2021 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA GHIDUL AUTOSUCCESULUI PE editurahermann.com

Mircea Pele și Luigi Constantin Popescu au creat un ghid care va schimba calitatea vieții cititorilor garantat din trei perspective: dezvoltarea personală, financiară și spirituală.

“Orice vrei să oferi. Fie că este vorba de un produs sau un serviciu, trebuie să obții rezultat maxim cu efort minim. Altfel nu obții profit și nu ești competitiv…” (pag. 47)

Mircea Pele s-a născut în anul 1989 în municipiul Arad, însă a copilărit în orașul Curtici. A absolvit ”Colegiul Economic” din Arad și a urmat apoi cursurile Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad, în specializarea ”Administrarea Afacerilor”. După absolvirea facultății, Mircea a plecat în SUA și a locuit în Chicago. Acolo a activat într-o firma de consultanță în afaceri – Stone Management Corporation – condusă de un absolvent cu diplomă la Harvard pe nume James Stone. În 2014 s-a întors în România unde s-a implicat în mai multe tipuri de business – auto, imobiliare, bursă de valori. Consideră faptul că în România reglementările excesive descurajează pe mulți dintre cei care vor să devină antreprenori. În anul 2016 a candidat pentru funcția de primar al orașului Curtici, cu avântul tinereții de a schimba lucrurile în bine. La editura ”Hermann” este coautor împreună cu Luigi Constantin Popescu în lucrarea ”Ghidul autosuccesului”.

Luigi Constantin Popescu este un tânăr care s-a născut în județul Hunedoara (Uricani), și locuiește acum în Arad. A început de la o vârstă fragedă să se ghideze după o serie de principii educaționale foarte bine integrate în preocupările sale de zi cu zi. Iubește foarte mult autoeducarea și este uimit cum putem să influențăm pozitiv propria persoană – prin educație. Îi place enorm un citat al cercetătorului și scriitorului american Isaac Asimov: “Educația este ceva ce nu poți termina.” și cuvintele medicului neurolog și scriitor de literatură filozofică și metafizică Dumitru Constantin Dulcan – cunoscut în special pentru lucrarea ”Inteligența materiei” – ”Odată ce am înțeles că, de fapt, noi ne creăm propria realitate, felul în care priveam lumea s-a schimbat.” 

Ghidul succesului este puntea care te ajută să treci de la varianta ta actuală, la varianta ta ideală ce își cunoaște potențialul, se îndrăgostește de viață și se bucură de fiecare experiență. 

Nu mai este un secret că echilibrul din viața ta este influențat în mod direct de echilibrul interior. Perspectiva de autosucces pune bazele fundamentale pentru un succes pe termen lung, într-un mod sănătos. 

“Banii pot fi stăpâniți dacă există la baza celui care-i posedă un limbaj financiar și un tipar bun și eficient de utilizare.” (pag. 149)

Am auzit de multe ori afirmația “Nu poți să le ai pe toate” și de aici se naște complacerea într-un stil de viață mediocru. Acest volum demonstrează cum se poate să fii sănătos, fericit și bogat și încurajează cititorii să nu se mulțumească având mai puțin.

Ghidul autosuccesului îți deschide ochii spre a-ți vedea potențialul de care dispui și spre a deschide ușile oportunităților din viața ta.

Cel mai mult mi-a plăcut că nu se dezvoltă rețeta unui succes abstract regăsit în multe cărți, ci este descris pas cu pas ce poți face chiar tu, cu propriile instrumente pentru a te dezvolta până la un nivel la care poți avea echilibru în toate ariile din viața ta. Totul ține de tine.

Cartea include un program care poate fi implementat în orice domeniu în care îți dorești să îți investești potențialul. Acest program îi dă o cale potrivită minții tale pe care poate merge pentru a-și împlini cele mai curajoase visuri.

În urma lecturării, se vor produce în interiorul tău transformări înălțătoare, vei privi viața și cursul ei dintr-o perspectivă sănătoasă și îți vei recăpăta sau câștiga puterea interioară personală.

“Asigură-te că planul scopului tău trebuie să ceară de la tine tot ce ai putea să devii și tot ce ai putea da mai bun din tine.” (pag. 222)

Poate ai simțit sau ai în prezent acest sentiment că ești blocat, în toate ariile vieții sau în câteva. Ghidul te va ajuta să înțelegi aceste probleme și să le găsești rezolvarea potrivită.

Vă recomand cu drag acest volum și aștept cu nerăbdare cărțile următoarele ale celor doi autori.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA GHIDUL AUTOSUCCESULUI PE editurahermann.com

Titlu: Ghidul Autosuccesului
Autor: Mircea Pele
,
Luigi Constantin Popescu
An apariție : 2021
Editura: -
Nr. Pagini: 283
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 28.05.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Am fost convinsă că va fi dragoste la prima vedere, probabil impulsionată de coperta extraordinară și de ratingul fabulos de pe Goodreads, dar ceva nu s-a legat între noi. Poate că totul mi s-ar fi părut mai interesant dacă autoarea alegea să meargă pe fantasy, în loc...

Recenzie “Jumătatea dispărută” de Brit Bennett

Recenzie “Jumătatea dispărută” de Brit Bennett

Jumătatea dispărută, lansată în vara anului 2020, a câștigat primul loc la secțiunea de ficțiune istorică din cadrul Goodreads Choise Awards 2020 și a fost publicată deja și în română de Editura Trei. Este o poveste despre schimbare, despre avantajele și...

Recenzie “Să reîncepem să visăm” de Papa Francisc

Recenzie “Să reîncepem să visăm” de Papa Francisc

"Să reîncepem să visăm" este o carte ce face parte din genul Literatură creștină. Dar ar putea fi la fel de bine încadrată și la genul Literatură motivațională. Este scrisă de Papa Francisc, conducătorul din prezent al Bisericii Catolice de la Vatican, în colaborare...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1615 zile și a scris până acum 792 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments