Recenzie ”Hideaway” de Penelope Douglas

de | feb. 25, 2024 | Recenzii cărți

Noaptea Diavolului continuă, chiar și după șase ani…

În urmă cu șase ani, a avut loc evenimentul celebru din seara cunoscută sub numele de Noaptea Diavolului, dar acum Kai pare să-și fi pierdut interesul pentru Rika, iubita lui Michael, care a fost ținta atenției lor, persoana perfectă pentru răzbunare. Situația s-a schimbat complet. În prezent, după haosul din Corupt, când Damon aproape că le-a pus capăt, el este acum ținta lor principală, iar urma lui este imposibil de luat.

Mai mult decât atât, Damon este asociat cu Banks, singura fată care a stârnit vreodată interesul lui Kai. Ultima dată când au interacționat a fost acum șase ani, când au simțit o atracție puternică unul față de celălalt. De atunci, totul s-a schimbat, iar acum, după atâția ani, Banks reapare în peisaj, iar tensiunea dintre ei este la fel de periculoasă și intensă ca în trecut. Totul a început cu hotelul Papa, iar acum, Kai este dispus să riște totul pentru a pune mâna pe hotel și, totodată, pe Banks și pe Damon.

Cu toate acestea, de ce Kai își dorește atât de mult să-l găsească pe Damon? Și ce legătură are Banks cu persoana pe care acum Kai o urăște? Cândva, ei erau Călăreții, iar Noaptea Diavolului le aparținea, dar nimic nu durează pentru totdeauna, iar acum acea noapte se apropie din nou…

Iar dacă sunteți curioși, dați o fugă pe Libris.ro să puneți mâna pe această carte!

„În umbrele orașului există un hotel numit Papa. Este un loc dărăpănat, pustiu și întunecat, care a fost abandonat de multă vreme și înconjurat de un mister uitat. Dar, crezi tu, Kai Mori, că există cu adevărat un al doisprezecelea etaj ascuns? Crezi în existența unui oaspete întunecat care a intrat în acel hotel și nu a mai ieșit niciodată? Crezi că pot să te ajut să-l găsești și să ajungi la el. Tu și prietenii tăi încercați să mă speriați, să mă închideți cu ușa. Chiar dacă mă lupt să ascund tot ceea ce simt când mă privești – tot ceea ce am simțit încă din adolescență – am senzația că ceea ce cauți este mult mai aproape de tine decât îți poți imagina. Nu voi trăda niciodată secretul. Așa că fii atent! În Noaptea Diavolului, tu vei fi cel vânat.”

Opinia mea despre Hideaway:

Hideaway este doar începutul dramelor dintre cei patru călăreți. Și secretul este că povestea din Hideaway este chiar și mai nebunească decât cea din Corupt. Aproape că am uitat de seria aceasta, dar recitindu-mi propria recenzie mi-am amintit drama dintre personaje, fiind imediat absorbită de întorsăturile nebunești ale poveștii. Hideaway este și mai wild, mai ciudată și chiar mai întunecată decât Corupt.

Chiar când credeam că Kai este cel mai cuminte dintre toți…realizând acum că Will este, probabil acesta. Mi-a plăcut conceptul relației dintre Kai și Banks și este rar ca o carte să-mi placă atât de mult, chiar dacă nu îmi plac protagoniștii. Deși nu m-a atras Kai în mod special, povestea lor a fost extrem de captivantă.

Sunt extrem de curioasă să descopăr restul seriei, dar prefer să aștept să le am fizic în română, decât să o continui în format electronic. Sper că recenzia mea v-a trezit interesul pentru această serie complexă, nebunească și dark și sper că veți aprecia talentul lui Penelope Douglas. Merită să acordați o șansă călăreților! Vă doresc lecturi minunate!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE Libris

Titlu: Hideaway
Autor: Penelope Douglas
Traducător: Sorin Petrescu
An apariție : 2024
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 559
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 18123

Alte recenzii de la Penelope Douglas:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 16 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments