Recenzie ”Hurrem – Marea iubire a lui Suleyman Magnificul” de Erdem Sabih Anîlan

by | Jul 10, 2015 | Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA HURREM - MAREA IUBIRE A LUI SULEYMAN MAGNIFICUL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

hurrem-marea-iubire-a-lui-suleyman-magnificulDragostea mereu atrage şi aşa a fost şi în cazul meu cu această carte.

M-a atras prin combinaţia ideală de istorie şi poveste de dragoste.

Cu toţii am auzit multe despre Suleyman Magnificul, marele Sultan, însă puţini ştim şi puţine ştiam despre cea care l-a iubit, adorat, urât şi adus pe culmile disperării uneori: Hurrem.

Dacă veţi deschide măcar din curiozitate această carte, veţi intra pe un tărâm de poveste, veţi fi purtaţi pe aripi de istorie, veţi trăi la curtea Marelui Sultan privindu-l prin ochii celei care l-a schimbat complet, care l-a completat.

Odată ajunşi acolo veţi vedea cum era Turcia în vremea Imperiului Otoman, veţi vedea cum şi cei avuţi suferă din lipsa dragostei, veţi descoperi comploturi, asasinate, strategii de luptă.

Cea mai mare luptă este a fiecarui personaj cu el însuşi.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Erdem Sabih Anîlan

Descrierile peisajelor, a curţii, haremului, Palatului Topkapî, a sentimentelor confuze pe alocuri ale personajelor, întregesc tabloul vostru mental.

Cartea de faţă este o mostră că istoria împletită cu trăirile emoţiilor puternice constituie un “scenariu” de viaţă pe care cu toţii îl citim şi ne atrage.

Cu toţii iubim poveştile aşa că luaţi de citiţi, vă îmbogăţiţi cunoştinţele de istorie dar mai ales trăiţi povestea marii iubiri dintre Suleyman şi Hurrem care a rămas în istorie, nu doar în cea locală ci în cea universală.

Aruncaţi un ochi dincolo de uşa deschisă de această carte. Nu veţi regreta nicio filă întoarsă ci veţi dori să mai citiţi şi să descoperiţi minunile acelor vremuri.

🔥 CARTEA HURREM - MAREA IUBIRE A LUI SULEYMAN MAGNIFICUL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Hurrem - Marea Iubire A Lui Suleyman Magnificul
Autor: Erdem Sabih Anîlan
An apariție : 2013
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 412
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.07.2015
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Mihaela Popa este redactor Booknation.ro de 1973 zile și a scris până acum 4 articole. Se află pe poziția 92 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Popa aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments