Recenzie ”În căutarea cadoului perfect” de Elena Hapău

by | Jun 25, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ÎN CĂUTAREA CADOULUI PERFECT CU REDUCERE PE povestiledingeanta.ro

În copilăria mea, părinții mei lucrau foarte mult și erau mai tot timpul plecați. Camera mea era plină de cadouri. Dar sufletul meu tânjea după un moment de intimitate în preajma căldurii mamei mele. Am realizat astfel că toate cadourile din lume nu pot balansa prezența părinților care ți-au dat viață.

Citind această cartea În căutarea cadoului perfect – Elena Hapău mi-am amintit de dorința mea de a primi cadou o zi în care atenția mamei să fie doar asupra mea. Da, cel mai frumos dar pentru un copil este prezența mamei.

Lecturarea poveștii se face neapărat cu micuțul în brațe. Împreună veți porni într-o călătorie alături de fluturașul Fly, un prieten vesel și curios să experimenteze lucruri noi.

De la prima pagină, designul vă invită într-o lume de poveste. Cuvintele sunt înrămate în culori vii și dansante, figurine jucăușe reprezentative pentru desfășurarea acțiunii.

“Și eu te iubesc, fluturașul meu albăstrel! Mulțumesc pentru îmbrățișări și pupici. De nimic altceva nu mai am nevoie pentru a fi cea mai fericită mama din întreaga lume a fluturilor.” (pag. 43)

Elena Hapău este mamă a doi copii extraordinari, Sara și Sebastian, soţie, autoare de cărţi pentru copii, editor și blogger. Declară că scrisul face parte din ea, este felul în care își petrece timp cu sinele

În căutarea cadoului perfect nu este doar o carte, ci o experiență aventuroasă care poate fi recitită de mai multe ori, de fiecare dată putând fi descoperită o altă particularitate în spatele cuvintele și a desenelor viu colorate. 

Prin intermediul fluturașului Fly este evidențiată puterea iubirii, a legăturii dezvoltate între mamă și pui. Bunătatea, onestitatea și respectul părinților sunt calității ale căror sămânță merită udată pentru a înflori în personalitatea copilului.

Cartea poate fi făcută cadou mămicilor pentru a le oferi momente memorabile alături de puiul de om care tânjește după căldura, atenția și iubirea mamei lor.

Aștept cu nerăbdarea următoarea prăjitură literară de basm din partea Elenei Hapău.

Copiii merită astfel de experiențe de neuitat cu mama lor.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ÎN CĂUTAREA CADOULUI PERFECT CU REDUCERE PE povestiledingeanta.ro

Titlu: În Căutarea Cadoului Perfect
Autor: Elena Hapău
An apariție : 2020
Editura: -
Nr. Pagini: 51
Limba: Română
Gen Literar: Carti pentru copii
Publicată la 25.06.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

Recenzie ”Vocea lui Archer” de Mia Sheridan

Archer Hale este bărbatul fără voce, discret, ignorat de toți oamenii din oraș, bărbatul considerat nebun de către toți. De către toți în afară de Bree Prescot, tânăra pentru care vocea lui Archer răsună și reverberează mai puternic decât orice sunet din univers. Când...

Recenzie ” Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

Recenzie ” Te-am ales pe tine” de Mia Sheridan

Fetița care cândva se numea Eloise și care trăia o viață fericită acum nu mai exista. Ellie nu mai exista și se ascundea în spatele unei măști de gheață, o mască grosolană care o înfățișa pe Crystal, personajul în care tânăra se regăsise, personajul unei stripteuze.  ...

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Titlu: Cabina de săruturi Titlu-original: The kissing booth Autor: Beth Reeckles Editura: Leda Edge An apariție: 2018 Număr de pagini: 368 Despre autor: Beth Reekles este o autoare britanică care a publicat Rolling Dice și Out of Tune. La vârsta de doar 15 ani a...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1277 zile și a scris până acum 650 articole. Se află pe poziția 1 din 143 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments