Recenzie ,,Intimidare” de Penelope Douglas

de | nov. 1, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA INTIMIDARE ARE REDUCERE PE:

Tatum Brandt știe că Jared Trent nu va mai fi vreodată la fel. Acum trei ani totul s-a schimbat iar de atunci o urăște și face tot posibilul să îi distrugă viața.

Toate amintirile ei sunt legate de Jared, toate momentele copilăriei lor, toate emoțiile și sentimentele pe care le-au avut încă au rămas în inima ei. Însă Jared le-a pierdut iar în locul lor a rămas numai dispreț

Iar cel mai rău este că Tate nici nu știe ce l-a schimbat pe Jared, nu știe de ce o urăște atât de mult. Când ajung să facă un proiect împreună la școală, el se oferă să fie partenerul ei iar ea nu știe dacă asta face parte dintr-un alt plan de-al lui de răzbunare.

El și-a jurat că o va face să plângă cu lacrimi amare iar atunci când se combină cu K.C, cea mai bună prietenă a ei, planul lui este la un pas de a fi îndeplinit.

Dar chiar și așa, Jared este gata să alunge orice bărbat din viața lui Tate. Tot comportamentul lui arată gelozia iar când petrecerile curg pe lângă ei, toți tipii din liceu încep să se dea la Tate. Dar ea are ochi doar pentru Jared iar un simplu gest pe care îl face îi doboară lui toate zidurile pe care le-a clădit timp de trei ani. Un gest și un monolog fac ca inima lui să se dezghețe.

Iar dacă inima lui bate din nou pentru ea, Tatum trebuie să fie a lui. Însă cum să îi câștige încrederea? Dacă este prea târziu după toți anii de suferință pe care i i-a adus?

Printre destăinuiri și redescoperiri, iubirea lor încă pâlpâie slab sub mormanul de vise frânte și de dureri. Trebuie să învețe să fie iar un întreg. Dar destinul nu pare să țină cu ei iar un pas greșit le spulberă orice speranță.

Încrederea este atât de prețioasă încât atunci când o pierzi riști să nu o mai recuperezi vreodată. Acesta este adevărul pe care Jared urma să îl afle. Însă uneori e prea târziu chiar și pentru iubire, o iubire redescoperită care a fost cândva mai puternică decât orice aveau. Dar dacă totul se rezumă la intimidare?

Nu am cuvinte să descriu această carte, nu există destule adjective care să arate cât de minunată este această poveste. Împreună cu Chimie perfectă, Intimidare/Bully, așa cum i-au schimbat numele acum, este una dintre cărțile mele preferate. Este o poveste care a rămas în inima mea timp de ani întregi și care m-a fermecat.

A fost prima carte cu o astfel de iubire cu năbădăi, cu un băiat complicat care ar face-o mai degrabă să sufere pe cea pe care o iubește, o poveste uimitoare despre iubire, încredere și despre consecințele faptelor noastre, despre traume și despre aventură.

Jared este mica mea plăcere vinovată și oricât de mult mi-a plăcut această serie, el va rămâne mereu pe primul loc în inima mea. Iar acolo este mult loc pentru că Bully este doar începutul unei serii incendiare despre iubiri complicate și despre bătălii ce se dau între inimi și suflete!

Ți-a plăcut recenzia cărții INTIMIDARE?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Penelope Douglas

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA INTIMIDARE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Intimidare
Autor: Penelope Douglas
An apariție : 2019
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 362
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 1.11.2020
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 40

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

După o perioadă destul de urâtă, am reușit să îmi setez din nou prioritățile și să revin la zi cu cititul, pentru că aveam multe cărți începute, însă neterminate. Mi-am propus să nu las cărți neterminate, pentru că fiecare merită timpul nostru și aceasta este părerea...

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 846 zile și a scris până acum 232 articole. Se află pe poziția 5 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments