Recenzie ,,Intimidare” de Penelope Douglas

by | Nov 1, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA INTIMIDARE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Tatum Brandt știe că Jared Trent nu va mai fi vreodată la fel. Acum trei ani totul s-a schimbat iar de atunci o urăște și face tot posibilul să îi distrugă viața.

Toate amintirile ei sunt legate de Jared, toate momentele copilăriei lor, toate emoțiile și sentimentele pe care le-au avut încă au rămas în inima ei. Însă Jared le-a pierdut iar în locul lor a rămas numai dispreț

Iar cel mai rău este că Tate nici nu știe ce l-a schimbat pe Jared, nu știe de ce o urăște atât de mult. Când ajung să facă un proiect împreună la școală, el se oferă să fie partenerul ei iar ea nu știe dacă asta face parte dintr-un alt plan de-al lui de răzbunare.

El și-a jurat că o va face să plângă cu lacrimi amare iar atunci când se combină cu K.C, cea mai bună prietenă a ei, planul lui este la un pas de a fi îndeplinit.

Dar chiar și așa, Jared este gata să alunge orice bărbat din viața lui Tate. Tot comportamentul lui arată gelozia iar când petrecerile curg pe lângă ei, toți tipii din liceu încep să se dea la Tate. Dar ea are ochi doar pentru Jared iar un simplu gest pe care îl face îi doboară lui toate zidurile pe care le-a clădit timp de trei ani. Un gest și un monolog fac ca inima lui să se dezghețe.

Iar dacă inima lui bate din nou pentru ea, Tatum trebuie să fie a lui. Însă cum să îi câștige încrederea? Dacă este prea târziu după toți anii de suferință pe care i i-a adus?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Penelope Douglas

Printre destăinuiri și redescoperiri, iubirea lor încă pâlpâie slab sub mormanul de vise frânte și de dureri. Trebuie să învețe să fie iar un întreg. Dar destinul nu pare să țină cu ei iar un pas greșit le spulberă orice speranță.

Încrederea este atât de prețioasă încât atunci când o pierzi riști să nu o mai recuperezi vreodată. Acesta este adevărul pe care Jared urma să îl afle. Însă uneori e prea târziu chiar și pentru iubire, o iubire redescoperită care a fost cândva mai puternică decât orice aveau. Dar dacă totul se rezumă la intimidare?

Nu am cuvinte să descriu această carte, nu există destule adjective care să arate cât de minunată este această poveste. Împreună cu Chimie perfectă, Intimidare/Bully, așa cum i-au schimbat numele acum, este una dintre cărțile mele preferate. Este o poveste care a rămas în inima mea timp de ani întregi și care m-a fermecat.

A fost prima carte cu o astfel de iubire cu năbădăi, cu un băiat complicat care ar face-o mai degrabă să sufere pe cea pe care o iubește, o poveste uimitoare despre iubire, încredere și despre consecințele faptelor noastre, despre traume și despre aventură.

Jared este mica mea plăcere vinovată și oricât de mult mi-a plăcut această serie, el va rămâne mereu pe primul loc în inima mea. Iar acolo este mult loc pentru că Bully este doar începutul unei serii incendiare despre iubiri complicate și despre bătălii ce se dau între inimi și suflete!

Titlu: Intimidare
Autor: Penelope Douglas
An apariție : 2019
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 362
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 1.11.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Evanghelia după Isus Cristos, publicată în 1991 de José Saramago, este un roman construit prin reinterpretarea Noului Testament. Criticat de unii, printre care și de către Biserica Romano-Catolică, Saramago surprinde și deranjează prin viziunea sa șocantă asupra...

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Poate credeați că după 40 de romane și peste 40 de ani de scriere, King și-a stors toată inspirația și nu mai e capabil de ceva senzațional. Ei bine, a ținut să ne demonstreze că ne înșelăm și ne-a trântit pe masă încă o cărămidă, o călătorie terifiantă, cu nenumărate...

Recenzie “Duma Key” de Stephen King

Recenzie “Duma Key” de Stephen King

Recunoașteți că vă era dor de un King. Mie, cu siguranță, îmi era. Iar Duma Key este una dintre poveștile sale de top, absolut captivantă.  Este o poveste cu fantome și spirite negre ce-și testează puterea pe muritori și are ca ambient un cadru de vis. Unul în care,...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 305 zile și a scris până acum 99 articole. Se află pe poziția 13 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments