Recenzie ”Intrusul” de Elle Kennedy

de | sept. 1, 2023 | Recenzii cărți

Bun-venit la Sandover!

Sloane este fiica directorului de la Sandover, o școală perfectă pentru derbedei. Deși ispitele sunt atât de aproape de ea, Sloane știe că tatăl ei este cu ochii în patru pentru ca fiica lui să nu calce strâmb. De când și-au pierdut mama, viața lor este mult mai complicată, însă adevăratele probleme au apărut atunci când Casey, sora ei mai mică, a avut un accident cumplit. Iar Sloane pare că este vinovată că nu și-a protejat sora.

Casey nu își mai amintește nimic, iar viețile lor s-au schimbat complet de atunci. Sloane s-a despărțit de Duke, regele școlii Sandover și și-a jurat că nu se va mai încurca vreodată cu un alt băiat. Totul pentru a fi armura care stă în fața tatălui și a surorii ei. Asta până când Fenn, cel mai bun prieten al ei, se alege cu un frate vitreg. Iar lumea lui Sloane se întoarce cu susul în jos.

Fenn este student la Sandover și, deși nu și-a dorit asta vreodată, tatăl său se căsătorește și, astfel, el se alege cu un frate vitreg. Însă RJ are aceeași vărstă ca și el și pare fratele perfect. Ba mai mult, acesta urmează să fie transferat la Sandover după ce numărul exmatriculărilor sale a trecut de limita decenței. Cum RJ este un derbedeu de primă clasă și un hacker, acesta pune ochii fix pe Sloane Trescott, pe prințesa de gheață, cea la care nu ar trebui nici măcar să viseze. Ea și-a jurat că nu se va mai îndrăgosti de nimeni. El și-a propus să nu stea prea mult timp la Sandover. Dar dacă inimile lor au alt plan pentru ei?

Opinia mea despre Intrusul lui Elle Kennedy

Trebuie să menționez că nu m-am numărat printre fanii seriei Off-Campus. Mi-a plăcut enorm doar un volum, iar restul mi s-au părut infantile. Numai că ceva m-a făcut să îmi doresc să citesc seria Prep. Zis și făcut! Credeam că voi avea aceeași experiență ca și cu Off-Campus, însă ceva m-a făcut să fiu foarte atrasă de Sloane și de RJ.

În primul rând, mi-a plăcut foarte mult faptul că am avut parte de atâtea perspective! Nu știam sigur de ce avem parte de atât de multe, însă abia la final am înțeles unde duce totul. Intrusul a fost un carusel de emoții și de scene fierbinți și delicioase! Lăsând la o parte scenele dintre RJ și Sloane, am iubit atmosfera de liceu american! Cine ar fi crezut că voi trece de liceu și încă voi iubi aceste lecturi? Clar eu!

BUN-VENIT LA SANDOVER, școala băieților răi, unde te îndrăgostești pe propriul risc!

Fenn a fost un personaj care mi-a fost foarte drag, iar acum sunt tare curioasă încotro se îndreaptă povestea. Nu cred că am mai citit până acum o serie romance care să aibă atâtea perspective, deci, abia aștept să văd încotro se îndreaptă povestea fiecărui personaj!

Cine spune că Elle Kennedy are un singur stil de scriere?

Ei bine, deși credeam că Elle Kennedy are un stil de scriere care nu este deloc pe gustul meu, se pare că Prep a venit ca o surpriză! Cine ar fi crezut că cea care a scris Off-Campus poate să scrie o serie cu liceeni care să fie complet diferită de prima serie?

Mă bucur că am dat o șansă Intrusului! După acel final la care, recunosc, mă așteptam, dar care m-a făcut să intru într-un uriaș suspans, abia aștept să citesc Rebela! Deși va urma și un al treilea volum, eu cred că merită din plin să dați o șansă acestei serii de pe acum! Iar dacă nu o faceți, nu știți ce pierdeți! Până data viitoare, vă doresc lecturi minunate tututor!

Titlu: Intrusul
Autor: Elle Kennedy
Traducător: Elena Macoviciuc
An apariție : 2028
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 447
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 2911

Alte recenzii de la Elle Kennedy:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Minciuna” de Care Santos
Recenzie “Minciuna” de Care Santos

Care Santos a început să scrie de la vârsta de opt ani și a câștigat  prima competiţie literară la vârsta de 14 ani. De-a lungul anilor s-a aplecat asupra diferitelor genuri literare, a scris proză dar și versuri, publicând volume de poezie, povești, nuvele, romane....

Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini
Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini

Oare de ce, ceea ce ni se întâmplă în copilărie ne marchează atât de profund întreaga viață? Adulți fiind, nu se presupune că avem puterea de a separa binele de rău cu mai multă ușurință? Unde dispare acel “eram mic și nu știam dar acum înțeleg și reușesc să mă...

Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas
Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas

Am așteptat ceva vreme acest volum și în sfârșit pot spune cu bucurie că a fost tradus și la noi. Dacă îmi aduc bine aminte, eu am citit atât "Corupt" cât și "Hideaway" imediat una după alta, pentru a nu uita intriga și contextul. Acțiunea este destul de complicată și...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 28 zile și a scris până acum 319 articole. Se află pe poziția 5 din 13 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments