Recenzie „Ispită” de Jennifer L. Armentrout

de | oct. 24, 2022 | Beletristică, Dragoste, Fantezie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ISPITĂ ARE REDUCERE PE:

-Dacă aveți familii, vă propun să mergeți acasă și să petreceți timp cu ele! a continuat David. Dacă nu aveți pe nimeni special, vă sugerez să folosiți noaptea asta și să găsiți pe cineva. Unii dintre voi nu se vor mai întoarce acasă miercuri noapte.

Jennifer L. Armentrout este, fără niciun strop de îndoială, autoarea mea preferată, așa că nu e de mirare că domină rubrica mea de recenzii. Talentul pe care îl are răzbate dincolo de pagini și reușește să facă din orice roman al său o capodoperă. Poveștile create de Armentrout te prind în mreje și nu îți mai dau drumul. Ca un dependent de adrenalină și iubire te întorci mereu la romanele scrise de ea, pentru a mai simți încă o dată mixtul perfect de emoție, iubire, fantasy și acțiune.

„Ispită” de Jennifer L. Armentrout este primul volum din trilogia Wicked. O serie fantasy altfel care este îmbrăcată în magia orașului New Orleans, loc ce va fi zguduit din temelii de către elfii care vor să cucerească lumea muritorilor, după ce au distrus tot în Lumea de Dincolo. Ivy Morgan este o tânără de 22 de ani care a pierdut tot din cauza ființelor mistice, viața ei rezumându-se acum doar la a vâna creaturile care i-au ucis familia. În planul ei nu este loc pentru distrageri, iar dragostea este cea mai mare distragere la care s-ar putea gândi.

Dacă îți place recenzia cărții ISPITĂ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Jennifer L. Armentrout

Un lucru însă nu mă învățase Adrian: ce să fac cu secundele acelea. Niciodată n-am știut ce să fac cu secundele acelea.

Lui Ren Owens nu-i pasă de consecințe. În momentul în care o vede pe Ivy știe că fata trebuie să fie a lui. Membru al unei organizații secrete chiar și printre vânătorii din Ordin, Ren are un scop clar. Trebuie să ucidă halfelin-ul și orice străvechi care amenință liniștea muritorilor. Pentru Ren viața merită trăită fără frica zilei de mâine. Iar asta îl determină să facă orice ca să o cucerească pe Ivy.

Cunoșteam povestea de dinainte să citesc romanul, pentru că în urmă cu un an am văzut ecranizarea acestuia realizată de cei de la PassionFlix. Încă de atunci m-a atras acest univers și am știut că trebuie să citesc și cărțile. Însă ce m-a surprins a fost ușurința cu care m-am lăsat absorbită de poveste, deși știam ce se va întâmpla. Nu mi s-a întâmplat niciodată să văd o ecranizare, iar apoi când citesc cartea să mă simt ca și cum întâlnesc personajele pentru prima dată. Iar asta nu înseamnă că ecranizarea este nereușită, din contră.

-Nu știam că odată ce începeai să vânezi…

-Poți deveni ușor cel vânat, a terminat el încet în locul meu.

Modul în care Ren este construit îl transformă în unul dintre cei mai fermecători bărbați scriși de Armentrout până în prezent. E cuceritor, curajos, misterios, protector, respectuos. E totul. Și o știe. Pentru că ce ar fi băieții fictivi fără urma specifică de aroganță?

Acțiunea curge foarte bine, cartea fiind scrisă doar din perspectiva lui Ivy, dar autoarea a avut grijă să ne lase să-l cunoaștem și pe Ren suficient de bine încât să ne apropiem de el. Este o poveste delicioasă, interacțiunile dintre protagoniști sunt foarte dulci, cu o urmă de amuzament, dar fără să diminueze din profunzimea sentimentelor pe care le poartă.

Mi-a plăcut mult acest roman și abia aștept și restul volumelor. Mai ales că în octombrie va apărea ecranizarea volumului doi! 😊

Nu cred că mai e nevoie să spun că îi ofer nota 10 din 10! Merită!

-Nu mă lăsa să plec.

-Niciodată!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ISPITĂ CU REDUCERE DE PE:

Titlu: ISPITĂ
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2022
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 3434

Alte recenzii de la Jennifer L. Armentrout:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Impostorul” de Zadie Smith

Recenzie ”Impostorul” de Zadie Smith

Dacă ambientul unei cărți este reprezentat de epoca victoriană asta n-ar trebui să însemne decât că povestea are potențial și un avantaj clar mai ales dacă în centrul narațiunii este o femeie care ne oferă propria perspectivă a evenimentelor. În baza acestor...

Recenzie ”Piatră și umbră” de Burhan Sönmez

Recenzie ”Piatră și umbră” de Burhan Sönmez

Piatră și umbră ne poartă din trecut în prezent prin viața lui Alvo, un meșter de pietre funerare, crescut pe străzile orașului Mardin, aflat la granița cu Siria, un orfan, luat sub aripa sa de un alt meșter de la care învață arta de a sculpta piatra. Urmărindu-l pe...

Recenzie “Camera cu fluturi” de Lucinda Riley

Recenzie “Camera cu fluturi” de Lucinda Riley

Ca de obicei: Trecutul te prinde din urmă! Prima dragoste rămâne neterminată! Deși ai trăit o viață bună, liniștită, fără prea multe tulburări - ești neîmplinit! Dacă simți permanent că îți lipsește ceva, înseamnă că undeva nu ai pus punctul care trebuie, ci ai lăsat...

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 2 ani, 8 luni, 7 zile și a scris până acum 36 articole. Se află pe poziția 23 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments