Recenzie „Ispita” de K. Bromberg

de | oct. 27, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ISPITA ARE REDUCERE PE:

Sunt o mare devoratoare de cărți Romance și „activitatea” mea în acest domeniu a început acum mulți ani, atunci când multe dintre cărțile traduse astăzi nu erau cunoscute de publicul larg. Deschideam aplicația Goodreads și căutăm în listele lor cărți cu 4, 5 steluțe în categoria Romance și vedeam ce pot să găsesc frumos și ispititor. Așa am găsit atunci seria „Driven”, de K. Bromberg, o autoare de care nu mai auzisem, dar recenziile seriei erau promițătoare. Fetele de acolo vorbeau foarte mult de Colton, eroul seriei și erau efectiv înnebunite după el, după comportamentul său de mascul alpha dar și de dragostea pe care ajunge să i-o poarte eroinei Rylee.

După ce am terminat seria, am fost 100% de acord cu ele și numele de Colton mi se pare foarte potrivit pentru un bărbat sigur pe el, care să „dea pe spate” publicul feminin cititor. 🙂 Cei care își permit și sunt interesați și vizual de această serie, se pot abona pe platforma PassionFlix pentru a vedea mini seria de 6 episoade numită „Driven”, cu o acțiune fidelă primei cărți. Mie mi-a plăcut foarte mult și chiar am vizionat-o de mai multe ori. A fost lansat și „Fuel” de curând, după volumul 2.

Prima carte, „Ispita” este cea de introducere in povestea celor 2. Colton este pilot de curse, un bad boy autentic și adrenalina face parte din viața sa, transformându-l într-un adevărat adrenaline junkie. Iubește viteza, adoră intensitatea în tot ceea ce face și știe să cucerească o femeie cu doar o privire sexy. Este carismatic și chipeș, aparent un adevărat model demn de urmat pentru toți cei care îl admiră. Colton ascunde însă un mare secret, un secret pe care l-a mascat extrem de bine și nu îi va permite nimănui să îl afle, indiferent cât de mult insistă sau cât de mult ține la persoana respectivă. Traumele lui Colton sunt adânci și consideră că nimeni nu îl poate salva. Intră în scenă Rylee, o fată frumoasă, energică și extrem de radiantă, care îi dă viața peste cap lui Colton și îl intrigă într-un mod greu de descris. Deși chimia este aproape pe loc, cei doi se joacă mult timp de a șoarecele și pisica, pentru că Rylee știe pe ce fel de om a pus ochii și orice apropiere de Colton o sperie enorm. Colton în schimb nu îi poate promite nimic, decât plăcere și timp intens petrecut împreună. Pe baza acestui push and pull se naște o adevărată poveste de dragoste, una presărată cu probleme din copilărie, cu traume trăite care nu au fost depășite și cu pierderi imense.

Atât Rylee cât și Colton au pierdut foarte mult în viață și deși simt această atracție, niciunul nu permite să meargă mai departe, pentru că nu cred în povestea de dragoste ideală și nu au încredere unul în altul. Prima carte pune foarte mult accent pe perioada lor de tatonare a terenului, de modul în care își lasă temerile și își acordă câteva clipe pentru a trăi intens. Își asumă anumite momente, însă doar pentru o anumită perioada, pentru că după aceea trecutul îi ajunge din urmă, mai ales pe Colton și acest lucru îi afectează dinamica cu Rylee și îi transmite mixed signals. Acum depinde de Rylee să aibă răbdare și să „sape” adânc, pentru că persoana de care se îndrăgostește poate să fie iubirea vieții ei, dacă nu renunță la ea și îi descoperă și înțelege secretele și traumele.

K. Bromberg a creionat o serie foarte intensă, care mi-a plăcut enorm și mi-a plăcut foarte mult și accentul pus pe mesajele sociale de genul trauma din copilărie, abuz sau abandon. Rylee se ocupă de o comunitate de copii instituționalizați, fiecare având povestea sa tristă. Unii dintre ei o să fie scoși în față pentru a-și spune povestea și Colton se va indentifica foarte mult cu unul dintre ei. Sunt pasaje triste, dar care îndeamnă la gândire și la acțiune, mai ales din partea unei societăți care în prezent are mari lacune la acest capitol.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ISPITA?

Vezi toată lista de cărți scrise de K. Bromberg sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ISPITA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Ispita
Autor: K. Bromberg
An apariție : 2021
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 424
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 27.10.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Baraba” de Pär Lagerkvist

Recenzie „Baraba” de Pär Lagerkvist

Baraba este o cărticică de vreo 150 de pagini, scrisă în cel mai simplist mod posibil care, n-am înțeles de ce (⁉), dar i-a adus autorului premiul Nobel pentru literatură. Cine e Baraba cred că e genul de întrebare care nu are nevoie de un răspuns...În schimb, ce s-a...

Recenzie „Lasă vrăjeala” de Paul Melinte

Recenzie „Lasă vrăjeala” de Paul Melinte

"Lasă vrăjeala" de Paul Melinte este o carte de dezvoltare personală pe care mă bucur că am citit-o. Înainte nu prea eram fana acestui gen de cărți. Mi se păreau niște abureli scrise de oameni faimoși și bogați scornite pentru a face și mai mulți bani pe socoteala...

Recenzie „Loving Kate Beckett” de C.C. Monroe

Recenzie „Loving Kate Beckett” de C.C. Monroe

But Eric got her, and like only a true artist could, he destroyed her. C.C. Monroe este o scriitoare de origine americană care creionează povești de dragoste despre puterea iertării, dorința de salvare, sacrificiu și suflete pereche. Descoperind-o din pură întâmplare,...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1817 zile și a scris până acum 428 articole. Se află pe poziția 2 din 47 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments