Recenzie „Iubind-o pe ea” de Alexandru Chermeleu

Titlu: Iubind-o Pe Ea
Autor: Alexandru Chermeleu
An apariție : 2015
Editura: A.C.Personal
Nr. Pagini: 213
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Arianna Suduc
Publicată la 8.03.2016
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

  Sunt surprinsă în cel mai plăcut și firesc mod să văd din ce în ce mai mulți scriitori români atât de talentați încât îți dau palpitații. În caz că nu v-ați prins deja, Alexandru Chermeleu este unul dintre scriitorii care au reușit să-mi facă pielea de găină. (Poate am și plâns, dar shhht! â)

Azi, 8 martie, e ziua femeilor, și cred că tot ce ne dorim e să fim…iubite! Iubind-o pe Ea e cartea care ajunge să ți se scurgă prin vene vrând-nevrând, devenind o parte componentă obligatorie a Ta, ca ființă umană.

Iubind-o pe Ea trebuie să fie citită de fiecare dintre noi, de femei în special, și de bărbați pentru a înțelege un sfert din sfertul sfertului din jumătatea minții Ei. Dacă m-am regăsit în carte? Am simțit că devin una cu fiecare cuvânt, deși încă mă gândesc că poate n-am înțeles cartea asta 100% și asta pentru că, la fel ca Femeia, cartea trebuie iubită, nu înțeleasă 🙂

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Alexandru Chermeleu.

Iubind-o pe Ea face parte din categoria acelor cărți pe care nu le poți rezuma. Oricât ai vrea să legi două fraze inteligibile despre ce se întâmplă cu adevărat între coperți, nu-ți iese. Iubind-o pe Ea e cartea care îți face legătura cu Iubirea, o miroși, o atingi, o vezi, o simți în toți porii ființei și o trăiești prin fiecare celulă.

O femeie înseamnă glasul cel mai dulce din mulțimea de voci ce sună metalic și surd a durere.

O femeie înseamnă cartea cea mai nobilă și așternută în raftul fără de praf al inimii.

Un manual al Iubirii, ediție revizuită și adăugită, cu feliuțe subțiri de suflet de femeie. Ajungi să te cunoști, să te descoperi, să realizezi că tot ce ai trăit până acum a fost o minciună. Ajungi să te (re-)creezi pe tine, devenind Eul acela adânc îngropat în zeci de personalități. Iubind-o pe Ea reușește să imortalizeze realitatea, dezbrăcând-o de-a dreptul de textile fade.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.