Recenzie „Iubirea nu doare” de Montse Barderi

by | Jun 30, 2020 | Dezvoltare Personală, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA IUBIREA NU DOARE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Cartea aceasta este ca un pansament de pus pe o rană suferită din dragoste. O să vă ofere înțelepciunea de a accepta și a înțelege multe din nedreptățile suferite în dragoste. O să vă îndemne să vă reevaluați modalitatea de a privi iubirea și o să vă provoace să vă gândiți cât din experiențele trăite au avut legătură cu dragostea adevărată.

Neînțelegerile de tipul „credeam că și tu mă iubești”, „credeam că ții la mine și îți dorești o relație”, etc., ar pute fi preîntâmpinate într-o manieră pe cât de simplă, pe atât de utilă: trebuie să știi ce semnificație are fiecare cuvânt pentru celălalt. Dacă îți spune că ține la tine, poate tu deja te vezi deja într-o relație de viitor, dar pentru el poate fi doar „te apreciez acum”, sau invers.

Iubirea nu doare de Montse Barderi este o carte care te îndeamnă să te dezvolți așa cum îți dorești să fii, înainte de a căuta la alții iubirea. Dacă tu trăiești la înălțimea capacităților pe care le ai, valorificându-ți talentele native, îți vei crea o imagine de sine puternică și pozitivă, care te va îndruma spre o relație care să îți fie de folos.

Ai obligația față de tine de a ști cine ești, de a te descoperi, de a îți oferi cea mai bună viață posibilă. Nu poți căuta la o altă persoană ceea ce trebuie să găsești în tine în primul rând, pentru că în momentul în care acea persoană pleacă din viața ta, vei fi dezamăgit profund și vei resimți pierderea ca pe „o parte lipsă din tine”.

Doi oameni care se autoapreciază suficient și au dezvoltată iubirea de sine, pot crește armonios într-o relație, susținându-se unul pe celălalt.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Montse Barderi

Trebuie să accepți că unele relații pur și simplu nu sunt pentru tine: dacă ai ajuns să cerșești atenție și iubire, să te mulțumești cu mult mai puțin decât își dorește sufletul tău, să accepți orice ca să rezistați, atunci înțelege că nu ești în locul potrivit și pleacă. Chiar dacă nu îți vai fi ușor, să pleci dintr-o relație care nu e pentru tine e cel mai mare ajutor pe care ți-l poți oferi.

O greșeală pe care de multe ori o fac cei care trec printr-o despărțire este să se oblige cumva să treacă cât mai repede peste această etapă din viața lor. Timpul știe să le așeze pe toate, așa că dacă ești rănit din dragoste, nu te mai împotrivi sentimentelor de supărare pe care le simți, pentru că sunt normale și cu cât vei încerca să le reziști, cu atât vor persista în inima ta.

Iubirea nu doare, ne explică în cuvinte blânde cât de minunată este de fapt iubirea și ce putere imensă are asupra noastră.

🔥 CARTEA IUBIREA NU DOARE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Iubirea Nu Doare
Autor: Montse Barderi
An apariție : 2017
Editura: NICULESCU
Nr. Pagini: 256
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Ana Mihai este redactor Booknation.ro de 117 zile și a scris până acum 25 articole. Se află pe poziția 36 din 142 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Mihai aici.
Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments