Recenzie ”Iubita mea, hai să fim liberi – Sexual” de Bogdan Petre

de | feb. 16, 2021 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE stylishedbooks.ro

O lumânare parfumată aprinsă, o ciocolată caldă cu aromă de scorțișoară și un titlu nou.

E seară și mă gândesc la voi. Astăzi vă aduc în dar o recenzie…incitantă.

Mă uitam acum peste notițele pe care le-am făcut în timp ce citeam și prima propoziție este “O carte…surprizăăăă”.

De ce Iubita mea, hai să fim liberi scrisă de Bogdan Petre este o surpriză?! Vă explic.

Coperta surprinde un Adam și o Eva pofticioasă, aș spune, uniți doar de o eșarfă roșie și de focul pasiunii dintre ei. Titlul, destul de reprezentativ.

 Surprinderea a început când am descoperit în interiorul cărții un bărbat care, dincolo de creativitatea sexuală, depune eforturi să își înțeleagă partenera, să îi creeze un mediu de siguranță emoțională și analizează cum pot ei avea o relație sănătoasă.

Mai incitant…nu?!

Înainte să înceapă pandemia, ani la rând am mers la diverse cursuri de dezvoltare personală. Și eram oarecum dezamăgită de faptul că majoritatea participanților era formată din femei, cu un procent mic de bărbați. Ne întrebam noi, femeile, cum să mai avem așteptări să existe relații frumoase și durabile când doar EA se dezvoltă.

De aici surprinderea mea. Pentru că, un bărbat, vine cu propunere de a face relația să funcționeze. CE SPERANȚĂ!

“Sunt oameni care se iubesc foarte mult, dar pentru că nu sunt sineri, se rănesc unii pe ceilalți.” (pag. 39)

Cartea este ca o scrisoare adresată iubitei. El sesizează că relația nu este magie care coboară din Neant, ci o muncă interioară și în echipă. Alege, în detrimentul despărțirii sau a căutării fericirii în afara relației, să analizeze punctele slabe și punctele forte. Apoi, face un plan pe care i-l prezintă alesei.  

“Iubita mea, am ținut morțiș să te fac să înțelegi acest lucru, pentru că, atâta vreme cât am plănuit să fac multe lucruri importante împreună cu tine, trebuie să știu că înțelegi că este necesar să lupți alături de mine pentru ele.” (pag. 73)

Volumul are 207 pagini și este împletită din capitole intitulate diferit, precum: “Hai să scoatem toate frustrările din noi și să o luăm de la zero”, “Să începem cu cybersexul” sau “Ce poate fi rău într-un masaj erotic?”.

Cartea este potrivită pentru orice persoană peste 18 ani, indiferent de stadiul relațional. Dacă nu ești într-un cuplu, înveți ce să pui pe lista dorințelor, concret , dacă ești deja într-o relație poate fi sarea și piperul care lipseau sau, dacă ești căsătorit de mulți ani, ai putea da un refresh, în loc să pledezi pentru un trio.

“Hai să avem o relație bio! […] Dragostea mea, dacă știm ce lucruri naturale ne ghidează organic relația, pornind de la interacțiunile dintre noi și cele cu evenimentele din jurul nostru, dacă suntem transparenți și acționăm natural, putem avea o relație sănătoasă.” (pag. 141)

Absolvent de Filosofie și Științe Politice, Bogdan Petre este antreprenor, proprietarul mai multor afaceri din domeniul erotic (Attraction Club). Beneficiind de o vastă experiență în relații, și-a făcut din propria experiență un experiment forjat la maximum și, combinându-l cu numeroase observații, interviuri, analize, cărți și studii, a conturat rețete de succes dovedit pentru o viață (de cuplu) mai bună.

Dacă ești bărbat, ia cartea și devino un bărbat remarcabil, irezistibil pentru partenera ta. Dacă ești femeie, ia cartea și fă-i tu o surpriză incitantă.

Mă declar mulțumită de felul în care mi-am investit timpul de lectură săptămâna aceasta. 

Mulțumesc, Bogdan Petre!

Vă îmbrățișez cu inspirație și mulțumire pentru fidelitatea voastră.

Revin curând și cu alte noutăți.

Vă pup.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE stylishedbooks.ro

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: IUBITA MEA HAI SĂ FIM LIBERI – SEXUAL
Autor: Bogdan Petre
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 208
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 496

Alte recenzii de la Bogdan Petre:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 2260 zile și a scris până acum 801 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments