Recenzie „Iubitul virtual” de Kate Brian

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA IUBITUL VIRTUAL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Cartea lui Kate Brian este perfectă dacă vrei să retrăiești momente amuzante din adolescență. Un ChickLit în adevăratul sens al cuvântului, Iubitul virtual este un moment de respiro pentru o zi de vară. Te face să râzi și să empatizezi cu personajele. Nu este doar o carte despre dragoste, ci și despre prietenie. Un grup de patru prieteni care au trecut împreună prin liceu: Isabelle, Vivi, Lane și Curtis.

Shawn o părăsește pe Isabelle cu o lună înaintea balului de absolvire. Destul de neplăcut, mai ales atunci când fata rămâne fără partener. Dar cele mai bune prietene sunt mereu acolo ca să o ajute. Vivi și Lane găsesc planul perfect pentru a o face pe prietena lor să uite de Shawn și să fie fericită. Aici intervine rețeaua socială MySpace, uitată de noi acum, dar foarte utilă acum mai bine de un deceniu.

Cele două fete creează un băiat virtual perfect pentru Isabelle – Brandon –, care nu se lasă convinsă din prima. Așa că se gândesc la un plan mai bun: găsesc un băiat dispus să joace rolul lui Brandon pentru a o invita la ball pe Isabelle. Însă apariția lui Jonathan nu face decât să complice lucrurile mai mult decât sunt din momentul în care  Vivi este atrasă de el. Însă nu ar recunoaște nici în ruptul capului sentimentele pentru acest băiat arătos, dispus să le ajute pe fete în complot. Iar Shawn încearcă să-și recâștige fosta iubită. Tot complotul fetelor o ia în direcția greșită.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Kate Brian

Cum vor decurge lucrurile și dacă planul a fost de succes, aflați din această carte ușoară și relaxantă cu adolescenți. Finalul este unul plin de surprize și simți că te bucuri alături de personaje. Cartea se citește extrem de ușor și este potrivită mai ales pentru adolescenți, dar și mai târziu, dacă vrei să te destinzi și să te amuzi puțin. Pentru fanii acestui gen de literatură este un adevărat deliciu.

🔥 CARTEA IUBITUL VIRTUAL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Iubitul Virtual
Autor: Kate Brian
An apariție : 2012
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Andreea Stănărîngă este redactor Booknation.ro de 341 zile și a scris până acum 42 articole. Se află pe poziția 27 din 142 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Stănărîngă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments