Recenzie ”Jocul cu focul” de L. J. Shen

de | aug. 29, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA JOCUL CU FOCUL ARE REDUCERE PE:

O iubire renaște ca pasărea Phoenix

Grace Shaw este o tânără din Sheridan care a pierdut totul. Locuiește cu bunica ei de care încearcă să aibă grijă și vinde Tacos într-o rulotă pentru a câștiga niște bănuți. Fosta majoretă incredibil de frumoasă se ascunde acum în spatele hanoracelor lungi, a șepcilor și a hainelor largi care îi ascund pielea.

Popularitatea și fosta ei viață sunt acum un vis îndepărtat și uitat. Cu câțiva ani în urmă, Grace a trecut la propriu prin foc, atunci când casa ei a fost înghițită de un incendiu. Pielea ei frumoasă poartă astăzi semne și cicatrici, la fel ca toate visurile sale. Acum, tot ce îi rămâne de făcut este să își ascundă corpul care poartă amintirea acelei seri îngrozitoare.

Numai că într-o zi, la rulota cu Tacos apare West St. Clare. Cu toții știu că West face bani din lupte ilegale, cu toții știu că este un bad boy și toate fetele roiesc în jurul lui. Tocmai de aceea West îi este din prim clipă antipatic lui Grace. Numai că ea habar nu are că cei doi împart un trecut tragic. Grace nu știe că sub masca tipului popular se află un băiat care își dorește să își încheie viața.

Însă cei doi se simt atrași din prima clipă unul de celălalt și, ca o pasăre Phoenix, cei doi renasc, iar între ei se înfiripă o frumoasă poveste de iubire. Dar oare vor învăța ei că atunci când te joci cu focul, cel mai probabil te vei arde?

Dacă îți place recenzia cărții JOCUL CU FOCUL, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de L. J. Shen

Opinia mea despre Jocul cu focul

Jocul cu focul a fost acea carte care zăcea pe rafturile bibliotecii mele și pe care o amânam de mult prea multă vreme. Amintindu-mi de November 9 de Colleen și cu Rămâi cu mine de Jennifer L. Armentrout, povestea lui Grace și a lui West a fost o adevărată surpriză!

Am citit de nenumărate ori scenele acestei cărți cu lacrimi în ochi și nu îmi vine să cred că există persoane care o critică pe L. J. Shen pentru poveștile sale! Atâta emoție mi-a transmis această poveste, încât m-am simțit exact ca la început, când descopeream cititul. Puține cărți mai reușesc să mă teleporteze în trecut și să îmi ofere aceeași senzație pe care o trăiam când citeam pentru prima oară povești de dragoste.

Dar iată că Jocul cu focul a reușit să facă asta, cu cele două personaje enigmatice și cu povestea lor emoționantă care îți frânge inima! Cei doi au fost exact pe sufletul meu, au fost cuplul tipic din romance-urile mele preferate, iar drama și poveștile din trecutul lor au fost aproape de calibrul lui Colleen Hoover.

Dacă aș putea, aș recomanda această carte tuturor cititorilor! Știu că sunt multe persoane cărora nu le place cum scrie această autoare, din păcate. Cu toate acestea, eu nu mă număr printre ele. Întotdeauna mi-a plăcut de L. J. Shen, iar cărțile ei îmi oferă mereu un sentiment frumos! Cărțile ei sunt acel gen de lecturi care te prind în poveste până la final! Așa că știind asta, de să nu oferiți și voi o șansă acestei cărți? Ce poate fi mai frumos ca o pasăre Phoenix care renaște din propria cenușă?

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA JOCUL CU FOCUL CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Jocul Cu Focul
Autor: L. J. Shen
Traducător: Sorin Petrescu
An apariție : 2021
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 412
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 4362

Alte recenzii de la L. J. Shen:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Femeia cu fustă violet de Natsuko Imamura este alegerea mea pentru această zi autentică de toamnă. Coperta este prima care m-a convins – este în ton cu anotimpul în care suntem, dar mi-am și dorit foarte mult sparg gheața în ceea privește literatura japoneză. Recunosc...

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 980 zile și a scris până acum 252 articole. Se află pe poziția 5 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments