Recenzie ”La cinci pași de tine” de Rachael Lippincott,Mikki Daughtry, Tobias Iaconis

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA LA CINCI PAȘI DE TINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Ți-a trecut vreodată prin gând cum e să nu poți să mângâi persoana iubită? Cum să nu poți să-ți treci mâna prin părul ei?  Să nu-i poți simți respirația și să nu poți fi lângă ea când are cea mai mare nevoie? Dacă nu te-ai gândit până acum, când vei citi ”La cinci pași de tine” o să te întrebi . Această carte te va măcina, iar povestea Stellei și a lui Will te va face să plângi. Cei doi suferă de fibroză chistică, o boală ce ți afectează viața. Astfel, ei sunt nevoiți să renunțe la obiceiurile specifice vârstei lor, să-și petreacă timpul între patru pereți albi ai spitalelor cu vestă Afflo care să-i ajute în ”desprinderea mucusului”.

Persoanele care au această boală nu se pot îndrăgosti una de cealaltă, fiind nevoiți să păstreze regula ”celor 6 pași”. Mai mult decât atât, Will are și o bacterie care nimicește șansele de transplant de plămâni, deci inclusiv speranța la o viață normală.

În centrul operei se află povestea imposibilă de iubire dintre Stella și Will, iar în jurul lor gravitează relațiile de prietenie, poveștile de familie și instinctul de supraviețuire care există și în viața celor care nu speră nici măcar un minut la viață normală.

La cinci pași de tine este o poveste emoționantă de viață și de iubire, care îți va zdrobi sufletul și care te va învăța să prețuiești ceea ce ai.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Rachael Lippincott

 

 

🔥 CARTEA LA CINCI PAȘI DE TINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: La Cinci Pași De Tine
Autor: Rachael Lippincott
,
Mikki Daughtry
,
Tobias Iaconis
An apariție : 2019
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 86 zile și a scris până acum 32 articole. Se află pe poziția 32 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments