Recenzie “Lasă-mă să te iubesc” de Jennifer L. Armentrout

by | Dec 26, 2018 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA LASĂ-MĂ SĂ TE IUBESC ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Lasă-mă să te iubesc” este volumul patru din seria ”Wait for you” scris de Jennifer L. Armentrout. Cele trei volume le-am citit în urmă cu doi ani și mi-au plăcut la nebunie. Pot spune că acesta mi-a depășit orice așteptare. Este minunat!
Stilul este lejer, acțiunea este bine plasată, iar personajele sunt conturate, astfel încât nu rămâi cu semne de întrebare și fiecare mister îți este elucidat.
În prin plan o descoperim pe Roxy, o tânără de 21 ani care lucrează la Mona. Jobul îi permite să strângă economii pentru cursurile de design. Refuză ajutorul părinților și e mândră de independența pe care și-o clădește încetul cu încetul. O fată puternică, demnă și mândră, dar nimeni nu știe ce se ascunde în sufletul său.
Îndrăgostită de la 15 ani de Reece, Roxy alege să fugă de el. Conjuncturile nefavorabile i-au îndepărtat și au dus la ruperea unei frumoase prietenii. Atunci când prietenia și iubirea sunt în strânsă legătură, linia ce le unește este mult prea slab consolidată. Această lecție a dus la sfârșitul a tot ceea ce au avut până atunci.
Acum, după trecerea anilor, cei doi s-au reîntâlnit, dar Roxy preferă distanța. Ceea ce se presupune a fi o aventură de-o noapte le-a rupt inima celor doi, însă adevărul va ieși la iveală.
Roxy suferă și din pricina prietenului său Charlie. În urma unui accident nefericit a ajuns să fie internat într-un spital. Vizitele periodice nu îi sunt suficiente, acesta reacționând din ce în ce mai puțin la stimulii externi.
Întâmplările care au loc în viața lui Roxy îl pun în alerta pe Reece. Pistele false nu-i ajută, dar instinctul va fi cel care îi va scoate din propriul labirint. Atunci când orgoliul este lăsat în urmă, adevărul te lovește ca o ploaie rece în mijlocul iernii.
Iubirea este cea care îi va ține uniți și îi va ajuta să treacă peste orice obstacol.

Titlu: Lasă-mă Să Te Iubesc
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2018
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 363
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 26.12.2018
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Nicolae Iorga afirma că “Un popor care nu-și cunoaşte istoria este ca un copil care nu-și cunoaşte părinţii!”.  Pe acest principiu, autorul, din dorința de a informa opinia publică română asupra Genocidului din 1915, subiect încă prea puțin cunoscut populației din...

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Bună, dragi cititori! Vă îmbrățișez cu aroma de ceai de toamnă și vă invit să descoperim o lume magică împreună. Astăzi este mai mult pentru cei care au în casă sau cunosc un princhindel căruia i-ar putea dărui o carte încântătoare. Romanul Meșterul ceasornicar se...

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Ce mai faceți?! Mi-a fost de dor de voi. Am citit mult zilele acestea și am fost dornică să vă împărtășesc ce am mai descoperit prin lumea cărților. Culorile anotimpului mi-au adus, cu iz de toamnă, cartea Magia punctelor scrisă de Ștefania Tudorache.  Volumul...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 760 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 151 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments