Recenzie „Lecții de seducție” de Pilar Sordo

by | Mar 3, 2016 | Dragoste, Fantezie, Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LECȚII DE SEDUCȚIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

 Pilar Sordo a reușit să captureze în Lecții de seducție un sumar al vieții de femeie și poate fi cheia către re-descoperirea de sine. Cartea apărută la editura Adenium te învață mai mult decât să devii seducătoare; te învață să devii femeie.

116 de pagini adevărate, presărate cu umor și parfum de femeie. Deși autoarea afirmă că lecțiile sale de seducție sunt valabile doar pentru femei, eu recomand cartea de față și bărbaților; ar însemna o șansă de a cunoaște un sfert din jumătatea jumătații sfertului din mintea sexului frumos.

Deși titlul nu pare deloc impresionant, ci mai degrabă simplist și neautentic, conținutul dovedește total altceva. Lecțiile de seducție nu te învață cum să cucerești neapărat un bărbat, ci îți arată cum să te seduci pe tine, te învață cum să te iubești, să îți accepți defectele și să îți pui în valoare calitățile.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Pilar Sordo

Odată cu creșterea, în calea de integrare a „femeii bune” și a celei „rele”, femeile se confruntă cu provocarea de a încerca unele conduite ludice. „Femeia bună” nu s-a jucat niciodată, mai ales în relațiile intime. În schimb, jocul este specialitatea „femeii rele”. De aici prejudecata de a crede că jocul în intimitate este asociat cu libertinajul sexual și că are conotații negative, fapt care inhibă pe oricine ar încerca să-l practice.

Structurarea este tare drăguță; cartea e împărțită în 12 capitole, fiecare purtând titlul unei luni din an. Spre exemplu, în Noiembrie înveți că trebuie să îți asculți inima, iar în Decembrie realizezi că exteriorul reflectă interiorul.

Lecții de seducție e un adevărat roman psihologic, de auto-cunoaștere, o călătorie pe drumul cuvintelor în care destinația finală este găsirea eului care zace ascuns în interiorul tău, așteptând o mână de om să-l salveze. Lecțiile de seducție sunt despre cum și pe cine să iubești; Pilar Sordo întărește ideea că nu poți iubi pe nimeni până când nu înveți să te iubești pe tine.

🔥 CARTEA LECȚII DE SEDUCȚIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Lecții De Seducție
Autor: Pilar Sordo
An apariție : 2015
Editura: ADENIUM
Nr. Pagini: 116
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 3.03.2016
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Recenzie „După ce ne-am îndrăgostit” de Anna Todd

Recenzie „După ce ne-am îndrăgostit” de Anna Todd

Relația tumultoasă dintre Tessa și Hardin continuă și în cel de-al treilea volum al seriei After, După ce ne-am îndrăgostit. Acest volum și următorul sunt cele mai reușite din toată seria, după părerea mea. Drama se îmbină cu dragostea dintre protagoniști, iar...

Arianna Suduc este redactor Booknation.ro de 1919 zile și a scris până acum 176 articole. Se află pe poziția 8 din 146 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Arianna Suduc aici. Arianna Suduc are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
îmi place să dau cuvintele mele lumii dimineața. iubitoare de cafea cărți ceai pisici toamnă și frumos.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments