Recenzie „Lecții de seducție” de Pilar Sordo

Autor: Pilar Sordo
An apariție : 2015
Editura: Adenium
Nr. Pagini: 116
Acordă o notă cărții:
 

 Pilar Sordo a reușit să captureze în Lecții de seducție un sumar al vieții de femeie și poate fi cheia către re-descoperirea de sine. Cartea apărută la editura Adenium te învață mai mult decât să devii seducătoare; te învață să devii femeie.

116 de pagini adevărate, presărate cu umor și parfum de femeie. Deși autoarea afirmă că lecțiile sale de seducție sunt valabile doar pentru femei, eu recomand cartea de față și bărbaților; ar însemna o șansă de a cunoaște un sfert din jumătatea jumătații sfertului din mintea sexului frumos.

Deși titlul nu pare deloc impresionant, ci mai degrabă simplist și neautentic, conținutul dovedește total altceva. Lecțiile de seducție nu te învață cum să cucerești neapărat un bărbat, ci îți arată cum să te seduci pe tine, te învață cum să te iubești, să îți accepți defectele și să îți pui în valoare calitățile.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Pilar Sordo.

Odată cu creșterea, în calea de integrare a „femeii bune” și a celei „rele”, femeile se confruntă cu provocarea de a încerca unele conduite ludice. „Femeia bună” nu s-a jucat niciodată, mai ales în relațiile intime. În schimb, jocul este specialitatea „femeii rele”. De aici prejudecata de a crede că jocul în intimitate este asociat cu libertinajul sexual și că are conotații negative, fapt care inhibă pe oricine ar încerca să-l practice.

Structurarea este tare drăguță; cartea e împărțită în 12 capitole, fiecare purtând titlul unei luni din an. Spre exemplu, în Noiembrie înveți că trebuie să îți asculți inima, iar în Decembrie realizezi că exteriorul reflectă interiorul.

Lecții de seducție e un adevărat roman psihologic, de auto-cunoaștere, o călătorie pe drumul cuvintelor în care destinația finală este găsirea eului care zace ascuns în interiorul tău, așteptând o mână de om să-l salveze. Lecțiile de seducție sunt despre cum și pe cine să iubești; Pilar Sordo întărește ideea că nu poți iubi pe nimeni până când nu înveți să te iubești pe tine.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 iubitori de carte s-au alăturat Tribului Booknation.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Iubim comentariile tale :)