Recenzie Lulu’s Cafe, de T.I.Lowe

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LULUS CAFE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

T.I.Lowe este o autoare de bestselleruri din Sudul Carolinei. Lulu’s Cafe este  poveste de dragoste care demonstrează că timpul vindecă orice. Leah Gabriela, o tânără de 18 ani cu o copilărie nefericită, ajunge să lucreze într-un cazino din Las Vegas, unde îl cunoaşte pe viitorul ei soţ, Brent, un om de afaceri cu 15 ani mai mare decât ea, cu o situaţie financiară foarte bună.

Gabriela este captivă 10 ani într-un mariaj fundamentat- credea ea- pe dragoste adevărată. Brent o copleşeşte la început cu cadouri scumpe şi toată atenţia pe care i-o poate oferi. Însă acesta ascundea şi o altă latură: când bea peste măsură, devenea gelos, posesiv şi violent cu Gabriela. Contrar dorinţelor soţului său, Leah rămâne însărcinată, însă înţelegând că el nu o să se schimbe, plănuieşte să-l părăsească. Leah pleacă de acasă şi îşi lasă copilul în grija unei asistente.

Peste un an, la cafeneaua lui Lulu, cea mai bună prietenă a ei, Leah îl cunoaşte pe Crowley, un avocat chipeş care reuşeşte să-i câştige încrederea. Acesta o ajută să treacă peste neplăcerile trecutului său şi peste vina imensă pe care pe care o poartă constant cu sine de când și-a părăsit casa. Acolo s-a întâmplat ceva de care Gabriela nu este mândră și se înfioră de câte ori ăși aduce aminte întâmplarea nefericită. Ar fi avut oare de ales? Ar fi putut acționa altfel? Este vina ei? Va putea oare vreodată să meargă înainte când trecutul o pândește din umbră?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de T.I.Lowe

Alături de Crowley, Leah Gabriela are o nouă șansă. Își înfruntă secretele trecutului și alături de  el descoperă ce înseamnă cu adevărat iubirea.

Lulu`s Cafe este o poveste crudă despre naivitatea tinereții, repercursiunile alegerilor noastre și puterea de a merge înainte indiferent de provocările vieții fiecăruia. Toate acestea îmbinate cu puterea vindecătoare a dragostei. Dovada că orice cicatrice se va vindeca în final, indiferent de adâncimea și dimensiunea ei.

Titlu: Lulus Cafe
Autor: T.I.Lowe
An apariție : 2019
Editura: TYNDALE HOUSE PUBLISHERS
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Shining” și “Doctor Sleep” de Stephen King

Recenzie “Shining” și “Doctor Sleep” de Stephen King

Shining a fost una dintre primele cărți citite de la King, și pentru că nu mă consideram fan al lui, m-a ajutat să fac și primul pas către asta. Abandonasem înainte IT (pe care între timp am reluat-o și am devorat-o ca un hămesit de foame) și mă gândeam c-o să mai...

Trilogia Bill Hodges și Străinul de Stephen King

Trilogia Bill Hodges și Străinul de Stephen King

King nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare. Iubit sau hulit, rămâne "regele" incontestabil al horrorului paranormal, iar cu trilogia Bill Hodges, deși inițial totul era foarte bine ancorat în realitate, nu se dezminte. Cărțile au fost scrise parcă la foc...

Recenzie “Un gentleman la Moscova” de Amor Towles

Recenzie “Un gentleman la Moscova” de Amor Towles

Contele Aleksandr Rostov "a răsărit de după zidurile Kremlinului cum răsare un aviator din epava unui avion prăbușit." Pentru crima de a fi fost născut aristocrat, este condamnat de un tribunal bolșevic să-și petreacă restul zilelor închis într-un mare hotel moscovit....

Ana Mihai este redactor Booknation.ro de 256 zile și a scris până acum 26 articole. Se află pe poziția 37 din 153 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Mihai aici.
Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments