Recenzie Lulu’s Cafe, de T.I.Lowe

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LULUS CAFE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

T.I.Lowe este o autoare de bestselleruri din Sudul Carolinei. Lulu’s Cafe este  poveste de dragoste care demonstrează că timpul vindecă orice. Leah Gabriela, o tânără de 18 ani cu o copilărie nefericită, ajunge să lucreze într-un cazino din Las Vegas, unde îl cunoaşte pe viitorul ei soţ, Brent, un om de afaceri cu 15 ani mai mare decât ea, cu o situaţie financiară foarte bună.

Gabriela este captivă 10 ani într-un mariaj fundamentat- credea ea- pe dragoste adevărată. Brent o copleşeşte la început cu cadouri scumpe şi toată atenţia pe care i-o poate oferi. Însă acesta ascundea şi o altă latură: când bea peste măsură, devenea gelos, posesiv şi violent cu Gabriela. Contrar dorinţelor soţului său, Leah rămâne însărcinată, însă înţelegând că el nu o să se schimbe, plănuieşte să-l părăsească. Leah pleacă de acasă şi îşi lasă copilul în grija unei asistente.

Peste un an, la cafeneaua lui Lulu, cea mai bună prietenă a ei, Leah îl cunoaşte pe Crowley, un avocat chipeş care reuşeşte să-i câştige încrederea. Acesta o ajută să treacă peste neplăcerile trecutului său şi peste vina imensă pe care pe care o poartă constant cu sine de când și-a părăsit casa. Acolo s-a întâmplat ceva de care Gabriela nu este mândră și se înfioră de câte ori ăși aduce aminte întâmplarea nefericită. Ar fi avut oare de ales? Ar fi putut acționa altfel? Este vina ei? Va putea oare vreodată să meargă înainte când trecutul o pândește din umbră?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de T.I.Lowe

Alături de Crowley, Leah Gabriela are o nouă șansă. Își înfruntă secretele trecutului și alături de  el descoperă ce înseamnă cu adevărat iubirea.

Lulu`s Cafe este o poveste crudă despre naivitatea tinereții, repercursiunile alegerilor noastre și puterea de a merge înainte indiferent de provocările vieții fiecăruia. Toate acestea îmbinate cu puterea vindecătoare a dragostei. Dovada că orice cicatrice se va vindeca în final, indiferent de adâncimea și dimensiunea ei.

Titlu: Lulus Cafe
Autor: T.I.Lowe
An apariție : 2019
Editura: TYNDALE HOUSE PUBLISHERS
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

,,El e și iadul și raiul pentru mine.” Când avea șaptesprezece ani, Emilia LeBlanc a ajuns în casa familiei Spencer, acolo unde fuseseră angajați părinții ei ca și slujitori. Acolo l-a întâlnit pe Baron Spencer Junior, cel care avea să devină coșmarul vieții ei. Baron...

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Ana Mihai este redactor Booknation.ro de 197 zile și a scris până acum 25 articole. Se află pe poziția 36 din 150 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Mihai aici.
Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments