Recenzie „Mă gândesc la ea non-stop” de Andreea Cătălina

Titlu: Mă Gândesc La Ea Non-stop
Autor: Andreea Cătălina
An apariție : 2015
Editura: Etnous
Nr. Pagini: 380
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alexandrescu
Publicată la 17.06.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI MĂ GÂNDESC LA EA NON-STOP PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

ma gandesc la ea non stop - fataMă gândesc la ea non-stop scrisă de către tânăra scriitoare Andreea Cătălina, este o carte inspirată de magazinul din Sibiu, care are același mesaj ca titlul volumului de față.

Cartea prezintă o frumoasă poveste de iubire dintre doi adolescenți din Sibiu. Andrei, personajul principal al romanului, se hotărăște într-o noapte friguroasă de iarnă să vandalizeze un magazin. Însă prietenul care îl însoțea, încearcă să-l oprească, iar totul se sfârșește cu o încăierare pe cinste. Eroul este bătut de amicul său și lăsat în zăpadă.

La un moment dat, în peisaj apare Silvia, care-l ajută. După aceeea noapte Andrei începe să o poarte mereu în minte, asa că, dintr-un act spontan scrie pe un magazin: mă gândesc la ea non-stop.

În clasa a XII-a această fată misterioasă se reîntoarce în Sibiu, după ce a fost plecată timp de 3 ani. În acest timp Andrei  îți aduce aminte încetul cu încetul de momentul în care a întâlnit-o prima dată.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Andreea Cătălina.

Între Andrei și Silvia se leagă o frumoasă poveste de dragoste, uneori condimentată cu chiluri de la școală sau seri în care fumau sau consumau alcool în exces, dintr-un teribilism tipc adolescentin.

Mă gândesc la ea non-stop este o  carte ușor de citit pentru orice vârstă și e recomandată oricărui adolescent, pasionat mai mult sau mai puțin de citit. Romanul nu abundă de descrieri în exces, ci prezentă detaliile unor lucruri și întâmplări esențiale. Povestea îți vă râmâne mult timp întipărită în minte, iar acțiunea își va pune amprenta asupra ta.

Per total, romanul care prezintă viața adolescenților și viciile sau pasiunile lor, merită citit. Iar dacă veți dori să aveți acestă carte în colecția personală, o puteți contacta pe autoare chiar pe contul ei de Facebook 🙂

ACUM GĂSEȘTI MĂ GÂNDESC LA EA NON-STOP PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O carte frumoasă care merită citită de orice adolescent.

Aspecte Negative:

-

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.