Recenzie ”Midnight Blue” de L. J. Shen

de | iun. 23, 2021 | noaff, Recenzii cărți

A fost odată ca niciodată, un zeu rock care s-a îndrăgostit de o simplă muritoare. Trebuia sa fie usor. Eu aveam nevoie de bani. El avea nevoie de o dădacă, de cineva care să îl împiedice să tragă pe nas până la ultima suflare. Am fost aleasă special pentru el. Responsabilă. Optimistă. Caldă. Nevinovată. Partea cea mai rea este ca trebuia să știu. Alex Winslow. Starul rock britanic. Sfâșietorul de inimi. Casanova cu ochi de whisky.

„Nu te apropia de diavolul cu geacă de piele. Altfel te va manca de vie.”

Si ghici ce-am facut? Nu am ascultat. Am semnat contractul. Un turneu mondial de trei luni. Pe patru continente. Cu o sută de spectacole. Numele meu este Indigo Bellamy și mi-am vândut sufletul unui zeu tatuat. Problema este că sufletul meu nu a fost suficient pentru Alex Winslow. A vrut să-mi stăpânească ți trupul. Apoi mi-a luat inima. Apoi mi-a luat totul.

Alex Winslow este un star rock, iar ca orice alt tânăr star rock, slăbiciunile lui sunt alcoolul și drogurile. Când impresara lui începe să îi angajeze dădacă după dădacă, Alex le aduce pe toate în pragul disperării. Toate fug, toate pleacă de lângă starul nemilos și crud, toate în afară de Indigo Bellamy, o tânără care are nevoie mare de bani pentru a-și ajuta familia.

Indigo trebuie să reziste și să fie lângă Alex douăzeci și patru de ore din douăzeci și patru pentru a se asigura că nu cade pradă viciilor care l-au aruncat în gura presei și a paparazzilor. Alfie, Lucas și Blake ar face orice pentru Alex, așa că se aliază cu Indie și devin propriii agenți FBI ai lui Alex, gata să îi vâneze fiecare pas și fiecare mișcare.

  Dacă n-ar fi fost părul ciufulit și grimasa viața-e-o-jigodie-apoi-mori, ar fi putut trece drept altcineva. Mai puțin intimidant. Mai puțin devorator de suflet. Mai puțin periculos pentru inima mea. Era atât de frumos, și talentat, și adorat, și nefericit. Cum puteai să ai atât de mult și să simți atât de puțin?

Turneul ,,Letters from the Dead” va dura trei luni, trei luni în care Indigo trebuie să aibă grijă de Alex, însă nu s-ar fi așteptat ca ea să devină sprijinul lui, muza lui, cea care va pierde nopțile cu un star care compune melodii pentru ea. Alex are un trecut întunecat și o inimă frântă. De aceea, și-a jurat că nu va mai iubi niciodată o femeie, însă asta nu decide el, ci inima lui deja zdrobită de oamenii care l-au trădat.

Trebuia să fie un simplu job, dar când Alex își propune să o vâneze pe Indie, totul se transformă într-un război, într-o fugă și o luptă continuă care va sfârși într-un mod tragic. Alex și Indigo își construiesc o aparență care le va fi zdrobită în trei luni.

   -Când mă uit la tine, văd ceva stricat care nu mai merită să fie reparat. Și tu te uiți la mine ca la un obiect ieftin care să-l înlocuiască pe cel scump ce ți-a fost furat. Vezi, toți suntem vase. Și tu ești cel împrăștiat pe podea, sfarâmat fară putință de reparare. Prin urmare, o să las pe altcineva să te adune. E chiar simplu. Distracție plăcută!

Lunile pe care le petrec împreună sun trăite la extreme diferite, însă atunci când un secret iese la iveală, totul amenință să fie distrus. Un secret le-a furat totul, iar acum, Alex a pierdut-o pe singura femeie care a văzut mai departe de fațada lui de star rock celebru și crud. Care va fi finalul poveștii lor?

 Nu era un cavaler în armură strălucitoare, nu era nici pe departe un salvator. Era doar un băiat trist și cu inima frântă căruia îi fusese hărăzit un dar pe care îl punea în lumina reflectoarelor pentru ca toată lumea să îl vadă și să îl critice.

M-am îndrăgostit de această autoare când l-am cunoscut pe Wolfe din Cum să furi o inimă cu un sărut, însă percepția mea asupra cărților ei s-a schimbat când am citit Seria Păcătoșii din Todos Santos, iar acum, după acest roman, știu că L.J.Shen este o autoare foarte talentată care mi-a furat mie inima!

Midnight Blue” mi-a furat inima cu povestea unui zeu rock distrus și rănit, o poveste magică, tristă și frumoasă în care dragostea este totul: cea care poate uni și cea care poate destrăma două suflete.

Alex Winslow a fost exact personajul arogant, indiferent, cu aerul unui bad boy, însă care în spatele scuturilor ascunde un biet băiat, exact ca Micul Prinț, mereu în căutarea unui loc în care să se regăsească, mereu dezamăgit și lovit de ceea ce viața îi arunca în cale, dar mereu iubit!

Mi-a plăcut foarte mult povestea lor și am iubit faptul că au fost nenumărate capitole și scene care mi-au ajuns la suflet, zeci de citate salvate, triste, înduioșătoare sau amuzante în care m-am regăsit și pe care le voi păstra, pe care poate chiar le voi înrăma într-o zi! 🙂

Nu mai citisem de foarte mult timp o poveste despre un star rock, iar aceasta a fost perfectă și m-a făcut să călătoresc pe un drum plin de emoții și de sentimente schimbătoare și complexe. Alex și Indie s-au transformat într-unul dintre cuplurile pe care eu le îndrăgesc și care m-au impresionat și voi purta multă vreme această poveste cu mine împreună cu dorința de a trăi și eu experiența de a fi pe scenă măcar o dată. Multumesc Libris.ro pentru carte!!

Dar cum multe lucruri pe care ni le dorim sunt simple vise, cred că de aceea avem cărțile, ca un dar pentru a putea trăi în locuri la care nu putem ajunge și pentru a face parte pentru o scurtă perioadă de timp din lumi magice, alături de personaje cu care rezonăm și în care ne regăsim!

Dacă nu ați citit încă ceva scris de L. J. Shen, Midnight Blue este perfectă pentru a vă îndrăgosti de această autoare și de poveștile ei mereu diferite, mereu scrise în altă manieră, dar mereu speciale!

Titlu: Midnight Blue
Autor: L. J. Shen
An apariție : 2021
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 460
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 23.06.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Penelopiada” de Margaret Atwood

Recenzie ”Penelopiada” de Margaret Atwood

Cartea face parte dintr-o colecție, Canongate Myth Series, care cuprinde 100 de nuvele scrise de scriitori din toată lumea cu diferite subiecte reinterpretate din diverse mitologii. Având ca personaje principale monștri sacri ai mitologiei, propune variante...

Recenzie ”Cât aur ascund aceste coline” de C Pam Zhang

Recenzie ”Cât aur ascund aceste coline” de C Pam Zhang

What makes a home a home? Mă așteptam la o altfel de poveste, la ceva apropiat de un scenariu de film country. Dar este altceva. Este o dramă care vorbește de sacrificii și de lipsa de opțiuni. Este povestea unei familii greu încercate, de imigranți care simbolizează...

Recenzie ”Povești de vară” de Mieko Kawakami

Recenzie ”Povești de vară” de Mieko Kawakami

Nu sunt fan al autorilor japonezi contemporani, nu am găsit încă unul pe gustul meu, în schimb scriitoarele contemporane de la care am mai prins o carte mi-au plăcut. Pentru stilul franc, caustic și chiar grețos pe alocuri. Ce șanse are o femeie singură într-o...

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 552 zile și a scris până acum 160 articole. Se află pe poziția 5 din 37 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Silvia

Frumoasa recenzie, big like pentru postare 😉