Recenzie “More Than Words” de Mia Sheridan

by | Sep 8, 2018 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

ACUM GĂSEȘTI CARTEA MORE THAN WORDS CU REDUCERE PE Books Express

Regula este simplă: dacă nu ai auzit de Mia Sheridan, nu ești cititor de romane de dragoste. Punct:) Din punctul meu de vedere, Mia este cea mai completă scriitoare la acest capitol, deoarece excelează în tot ce scrie. Pe lângă asta, este și o persoană extraordinară, care a simțit și trăit atât dragostea cât și suferința și este normal ca romanele ei să aibă un iz aparte. Am citit tot ce a scris ea, unele romane chiar de mai multe ori și după fiecare am fost extrem de impresionată de scriitura ei. “More Than Words” este ultima ei carte și m-a fermecat total. Mi-a adus aminte de Archer’s Voice și este un wake-up call care îmi zice la nesfârșit că “Mia Sheridan este cea mai tare”!!

Jessica și Callen pentru mine au alcătuit cuplul perfect. Se cunosc de la vârsta de 13 ani și de atunci sunt prieteni nedespărțiți. Jesse l-a întâlnit pe Callen într-un vagon de tren după ce fusese bătut cu brutalitate de tatăl lui și l-a învățat să uite de aceste momente neplăcute prin intermediul muzicii și a poveștilor sale. Timp de 2 ani, au fost totul unul pentru celălalt. Într-o bună zi, Callen dispare din viața lui Jesse, lăsând un gol imens ce a necesitat mult timp să fie vindecat. În acest timp, destinele celor 2 se bifurcă, Callen devine un compozitor faimos iar Jessica încearcă să își croiască drum în lumea artelor, dorind să aibă o carieră în lingvistică și să devină traducător în franceză. Viață îi aduce din nou împreună și se încăpățânează să le dea o a doua șansă. Acum trebuie văzut dacă cei doi înțeleg ideea și fac ceva în acest sens pentru fericirea lor.

Imagini pentru more than words mia sheridan

În această poveste Callen este persoană “frântă”, cu un conflict interior puternic, ce are nevoie de un impuls pentru a-și da seama care este calea cea bună. A devenit un afemeiat, ce și-a găsit refugiul în băutură și aventuri de o noapte. La suprafață totul pare perfect, dar în esență este pustiu, zero, fără viață. Copilăria sa plină de abuzuri și violență l-au marcat profund și i-a spulberat încrederea în sine, făcându-l să creadă că nimeni nu o să-l iubească și că indiferent cât de mult încearcă, este inutil. A reușit să trăiască așa destul de mult timp, până când trauma sa i-a afectat activitatea artistică și i-a dat acel blocaj de inspirație, cu mari bătăi de cap pentru el. Când o reîntâlnește pe Jesse, are un sentiment de liniște și pace, drept urmare muzica începe să curgă iar. Povestea lui este extrem de zbuciumată, de tumultuoasă, dar o să vedeți că acest personaj merită toată atenția noastră, deoarece o să simțiți că doriți să îl protejați, să îl aveți aproape.

Am citit cartea în 2 zile, atât de ușor a fost pentru mine să întru un poveste și să trăiesc alături de personaje. Faptul că orice scrie Mia Sheridan pentru mine devine o lecție de viață, mă face să îi aștept cărțile cu entuziasm. Repet, Mia este o persoană foarte încercată de viață și ceea ce ne transmite nouă este și talent, dar și experiență. Modul în care te ține conectat, îți insuflă atâtea sentimente încât simți că o să explodezi de emoție, este totul datorită trăirilor ei și sensibilității ei ieșite din comun. Pot spune că a reușit să mă sensibilizeze la maxim cu “More Than Word” deoarece aduce în prim plan teme sociale și implică “acceptare” și “iertare” în tot ceea ce scrie, fără să judece. Love her:)

ACUM GĂSEȘTI CARTEA MORE THAN WORDS CU REDUCERE PE Books Express

Titlu: More Than Words
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2018
Editura: LITTLE BROWN BOOK GROUP
Nr. Pagini: 352
Limba: Engleza
Gen Literar: Romance
Publicată la 8.09.2018
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Ramona Alexandra Popa este redactor Booknation.ro de 1258 zile și a scris până acum 342 articole. Se află pe poziția 4 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa aici. Ramona Alexandra Popa are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments