🔥 CARTEA DE K.A.TUCKER. ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Dacă v-a plăcut Zece Respirații Scurte, atunci sigur trebuie să continuați această aventură cu O Minciună Nevinovată de K.A.Tucker.
După ce am plâns, ne-am bucurat și am stat cu sufletul la gură pentru Kacey și Trent, acum urmează să trăim aceleași sentimente pentru Olivia, sora cea mică a lui Kacey.

Nu știu cum ați perceput-o voi, însă mie aproape mi-a plăcut mai mult decât sora ei cea mare. Olivia este genul de fată în care mă regăsesc și citind prin ce a trecut, am admirat-o foarte mult.
După moartea părinților ei, Olivia a avut-o doar pe Kacey alături, cu care a trecut prin clipe grele, dar și frumoase. Sigur ați citit Zece Respirații Scurte și știți la ce mă refer. Acum este rândul ei să își desfacă aripile și să zboare, să lase timiditatea deoparte și să încerce să își găsească locul.

Întotdeauna Olivia s-a gândit la alții, a trăit pentru a o ajuta pe Kacey să depășească trauma trăită, însă nimeni nu s-a gândit că și ea a trecut prin exact aceeași experiență. Totul a fost suprimat și acum este momentul să înceapă să depășească anumite temeri, să fie mai dezinvoltă, să ia decizii pentru ea, nu pentru alții.

Într-o seară în care Kacey o forțează să se ducă într-un club să petreacă, îl întâlnește pe Ashton. Acesta este opus tipului de băiat pe care și-l dorește în viața ei. Ea aspiră la un băiat liniștit, cuminte, care să o înțeleagă și să îi asigure protecția de care are atâta nevoie. Ashton evident este carismatic, însă se vede că are aura aceea de smecheras, de băiat obișnuit ca toate fetele să îi cadă la picioare datorită aspectului fizic. Dar știți vorba aceea, “opposites attract” și deși încearcă să stea departe unul de altul, se vor întâlni din ce în ce mai des.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de O Minciună Nevinovată

Nu vreau să vă împărtășesc foarte multe, însă această carte pentru mine a însemnat o avalanșă de emoții. Pe lângă faptul că Olivia m-a amuzat copios prin nevinovăția ei, m-a făcut să mă simț mândră de ea și de evoluția pe care sigur o veți vedea pe parcursul cărții. Devine mai conștientă de lucrurile pe care trebuie să le facă pentru a fi fericită și de aici, ia multe decizii ce îi vor schimba viața. Ashton nu pot să spun că m-a încântat peste măsură, deoarece toată atenția mea a fost concentrată pe personajul feminin.

În concluzie, o carte cu un puternic mesaj care te face să nu mai irosești niciun minut din viață și să o trăiești așa cum simți.

🔥 CARTEA DE K.A.TUCKER. ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: De K.a.tucker.
Autor: O Minciună Nevinovată
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 23.03.2017
Nota recenzorului: n/a

Ramona Alexandra Popa
Autor: Ramona Alexandra Popa
❝ Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans. ❞
Ramona Alexandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1214 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa
Ramona Alexandra Popa mai scrie și pe https://readwithloveblog.wordpress.com/