Recenzie ”P.S. Îmi placi” de Kasie West

by | Jun 30, 2020 | Dragoste, Fantezie, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA P.S. ÎMI PLACI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Am auzit foarte multe păreri despre această carte, păreri bune sau mai puțin bune, așa că într-un final am citit-o și mi-am format propria părere despre ea.

”P.S. Îmi placi”  ilustrează o perioadă foarte frumoasă din viața fiecărui om, ADOLESCENȚA, fiori primei iubire, fluturii care îți încojoară stomacul, fiind o carte perfectă pentru fetele de 14-15 ani.


”Nu ma trata la fel ca pe toti ceilalti. Nu te ascunde de mine.”


Lily, naratoarea operei ”P.S. Îmi placi” este o compozitoare desăvârșită, însă  are inspirație fix în timpul orei de chimie, iar profesorul său este deranjat de acest lucru. Astfel, o roagă să nu-și mai aducă la ora de chimie decât o foaie și un pix pe care v-a lua notițe, iar la sfârșitul orei trebuia să arate hârtia pe care lua notițe. Lily nu a mai putut scrie cântece, așa că atunci când îi vine în minte un vers, îl scrie pe bancă. Doar că la a doua oră de chimie vede că la versul ei a mai fost adaugat încă unul de o persoană anonimă. Cei doi vor schimba impresii despre familie, genuri muzicale zilnic prin intermediul bilețelelor de sub bancă.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Kasie West

”Nu ma trata la fel ca pe toti ceilalti. Nu te ascunde de mine.”


”P.S. Îmi placi” este o carte foarte frumoasă pe care v-o recomand să o citiți. Este o lectură plăcută pe care o puteți termina într-o zi și care poate să vă facă ziua mult mai frumoasă.

🔥 CARTEA P.S. ÎMI PLACI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: P.s. Îmi Placi
Autor: Kasie West
An apariție : 2018
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 304
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 7/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 86 zile și a scris până acum 32 articole. Se află pe poziția 32 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments