🔥 CARTEA P.S.: ÎMI PLACI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Romanul ”P.S. : Îmi placi” de Kasie West este un roman ușor, cu o scriere lejeră și o acțiune previzibilă. L-aș recomanda adolescentelor îndrăgostite. Nu știu dacă așteptările mi-au fost nesatisfăcute sau dacă aș fi vrut mult mai mult de la această carte.
Ceea ce mi-a plăcut la acest roman a fost modul în care autoarea a reușit să transmită emoțiile și stările personajelor, dar și felul în care a reușit să contureze personajul principal.
Lily este o adolescentă de șaptesprezece ani, introvertită și liniștită. Unicitatea este cartea de vizită pe care o prezintă oamenilor, iar pasiunea ei cea mai mare este reprezentată de muzică.
Îngândurată de lipsa vieții sociale, prietena sa, Isabel hotărăște să îi facă cunoștință cu cel mai bun prieten al iubitului său. Protagonista a ales să îi facă pe plac, încercând să se apropie de noul pretendent, insă diferențele de opinii s-au văzut imediat, făcând, astfel, imposibilă o viitoare relație.
Ori de câte ori se află în preajma băiatului pe care îl place, Lily își pierde cumpătul, reușind să se închidă și mai rău în sine. Nu poate să fie coerentă, iar emoțiile îi guvernează rațiunea.
Totul este aparent obișnuit și nu iese în evidență, până când adolescenta începe să aibă o conversație, prin intermediul unor bilețele, cu o persoană de care se îndrăgostește.
Zi după zi, bilet după bilet, confesiune după confesiune. Toate duc la formarea unei legături între două persoane care încep să facă cunoștință cu sufletul înaintea trupului.
În scurt timp, dorințele interzise încep să se nască în gândurile lui Lily, dar totul se schimbă în momentul în care aceasta descoperă cine este persoana care i-a intrat la inimă.
Va reuși adolescenta să accepte adevărul și să meargă pe drumul dictat de inimă sau se va lăsa pradă rațiunii și totul se va sfârși?

🔥 CARTEA P.S.: ÎMI PLACI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: P.s.: Îmi Placi
Autor: Kasie West
An apariție : 2018
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 314
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.12.2018
Nota recenzorului: 8/10

Avatar
Autor: Cristina Zegheru
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 616 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Zegheru