Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

de | sept. 14, 2023 | Dragoste, Fantezie, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PANDORA ARE REDUCERE PE:

Am început să citesc această carte pentru că am primit-o în dar şi chiar dacă pe copertă scria că este un Bestseller al “The Sunday Times” nu o mai văzusem nicăieri în public şi nu citisem nimic despre ea.

La ce te gândeşti când vezi Pandora? Desigur: cutia Pandorei, mister, bijuterii, bogăţie, strălucire.

Exact! Toate acestea le găsim în carte împletite intr-o poveste foarte frumoasă despre pasiune şi sacrificiu, istorie şi legendă dar şi despre dragoste, luptă şi destin.

Este romanul de debut al autorei Susan Stokes Chapman şi mi-a lăsat impresia că implicarea ei personală în descrierea Pandorei (personajul principal) este destul de puternică.

Dacă îți place recenzia cărții PANDORA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Susan Stokes-Chapman

Pandora şi-a pierdut ambii părinţi într-un accident care a lăsat multe semne de întrebare şi a fost crescută de unchiul său (clasicul părinte vitreg ursuz şi rău) iar greutăţile acestei soarte au facut-o să fie mai puternică, mai independentă şi mai ambiţioasă.

Toată rutina vieţii ei este dată peste cap atunci când în magazinul de antichităţi al familiei este adus un pithos (vas antic grecesc) cu care Pandora pare să aibe o legătură specială.

De aici se declanşează o multitudine de aspecte ciudate care trebuie clarificate, ca şi cum o cutie cu 1000 de piese de puzzle a fost deschisă cu putere şi toate s-au imprăştiat peste tot.

Unele se imbină rapid, pentru că sunt evidente şi unice. Altele insă au aceeaşi formă, aceeaşi culoare şi acelaşi model incât iţi consumă destulă energie înainte să se unească.

Deşi lectura este foarte lejeră şi multe dintre rezolvările enigmelor pot fii anticipate, suspansul nu este chiar de ignorat.

În al doilea rând Susan Stokes are din partea mea nota maximă pentru construirea atât de realistică a personajelor, pe care am fost în stare să mi le imaginez în cele mai mici detalii. Şi atenţie: nu toate vă vor impresiona plăcut!

În concluzie este o carte delicioasă, savuroasă, care va încânta iubitorii de cafea şi ciocolată, pentru că se va potrivi perfect decorului.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PANDORA CU REDUCERE DE PE:

Titlu: PANDORA
Autor: Susan Stokes-Chapman
Traducător: Dan Sociu
An apariție : 2022
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 464
Limba: Română
Gen Literar: Fictiune
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1554

Alte recenzii de la Susan Stokes-Chapman:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Elena Batis este redactor Booknation.ro de 3 luni, 10 zile și a scris până acum 18 articole. Se află pe poziția 31 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Elena Batis aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments