Recenzie „Peste cinci ani” de Rebecca Serle

de | ian. 15, 2021 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA PESTE CINCI ANI ARE REDUCERE PE:

Peste cinci ani de Rebecca Serle„Peste cinci ani” este prima carte pe care o citesc de la Rebecca Serle. Este un roman de dragoste și face parte din genul de literatură pe care nu prea îl frecventez. Dar această scriere m-a cucerit. Are de toate. Este fermecătoare. Cartea a fost publicată în anul 2020 și probabil este printre puținele volume pe care le-am citit imediat după lansarea pe piață.

„Peste cinci ani” de Rebecca Serle este penultimul roman citit în 2020 și mi-a plăcut grozav de mult

Este de dragoste, dar are un final neașteptat, deși nu nefericit. M-a surprins plăcut și s-a potrivit foarte bine cu atmosfera caldă și familială, asta pentru că l-am citit în perioada sărbătorilor.

Te face să îți pui semne de întrebare legat de unde vei fi peste cinci ani. Ai deja un plan bine delimitat sau mergi cu valul acolo unde te va duce? Un vis bizar te poate determina să faci în așa fel încât să ajungi chiar acolo peste câțiva ani, să îți schimbi realitatea sau să împiedici ca acele evenimente să se producă deoarece știi că ar afecta pe ceilalți din jurul tău. Tu ce ai face în locul personajului principal?

Citind cartea însă îți vei da seama că protagonista degeaba încearcă să își schimbe destinul ca să nu ajungă în situația din visul premoniție. Pentru că ceea ce visează ea că va trăi peste cinci ani nu înseamnă chiar ceea ce interpretează ea că este. Totul este complicat, dar nu s-ar spune la o primă vedere. Povestea asta te va face să te îndoiești de propriile alegeri. Ești fericit cum ești acum, cu cine ești într-o relație? Ai tot ce ți-ai dorit? Jobul tău este cel visat, te împlinește din punct de vedere profesional?

„Peste cinci ani” spune o poveste frumoasă și sensibilă despre iubire, prietenia durabilă, carieră și planuri de viitor

Povestea de dragoste închipuită de autoare urmărește parcursul sentimental și profesional al unei avocate ambițioase care are un vis foarte realist care îi va schimba viața pentru totdeauna. Dannie este o tânără care are totul planificat și organizat. Toată viața ei este pusă la punct iar în relația ei de dragoste este fericită și împlinită.

Într-o bună zi totul pare să meargă mai mult decât bine, strună. Are un interviu pentru un loc de muncă la care visa de mult. Iubitul ei o cere de soție seara într-un local de lux. Așa că femeia adoarme liniștită și foarte mulțumită de ziua în cauză. Însă are parte de un vis ciudat. Se trezește în alt apartament, alături de un alt bărbat, cu un alt inel de logodnă pe inelar.

Totul i se pare ireal și în cele din urmă adoarme ca să se trezească iar în prezent, în fosta ei viață. Nu spune nimănui despre premoniție și încearcă să trăiască iarăși ca înainte, neîncercând să schimbe lucrurile, deoarece crede ca totul a fost doar un vis incredibil de real. Însă viitorul o va surprinde pe Dannie și asta îi va da lumea peste cap.

„Peste cinci ani” de Rebecca Serle este o carte de dragoste de neuitat, dar una cu o poveste la care nu te-ai aștepta în mod obișnuit. 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții PESTE CINCI ANI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Rebecca Serle sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PESTE CINCI ANI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Peste Cinci Ani
Autor: Rebecca Serle
An apariție : 2020
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 240
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 15.01.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Rezultat pozitiv” de Camryn Garrett

Recenzie „Rezultat pozitiv” de Camryn Garrett

Nu mai citisem de mult o carte YA de ficțiune. Dar "Rezultat pozitiv" de Camryn Garrett a fost o lectură rapidă, binevenită, însă deloc cu un subiect ușor și simpatic. Este vorba de opera de debut a unei autoare, scrisă la vârsta de 19 ani. De aceea este de înțeles...

Recenzie ”Luptă, rabdă și vei trăi” de Preot Butoiu Ionuț

Recenzie ”Luptă, rabdă și vei trăi” de Preot Butoiu Ionuț

Luptă, rabdă și vei trăi ne vorbește despre o tragedie care te lovește pe neașteptate și îți schimbă viața pentru totdeauna, iar de data această nu este vorba despre o ficțiune, ci despre un om cât se poate de real, care a ajuns până în pragul morții și îndrăznesc să...

Recenzie „Forma apei” de Guillermo del Toro

Recenzie „Forma apei” de Guillermo del Toro

Forma apei este o carte surprinzătoare. Nu m-am așteptat să îmi placă și probabil că nici nu aș fi citit-o dacă nu eram provocată de o prietenă. Forma apei - o carte despre emoții Povestea se desfășoară în anii '60. Elisa Esposito este o tânără orfană, care, din cauza...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 1204 zile și a scris până acum 311 articole. Se află pe poziția 4 din 47 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments