Recenzie ”Planeta Arhonților” de Cristian Terran

by | Dec 9, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PLANETA ARHONȚILOR PE librero.ro

Vă îmbrățișez, astăzi, cu aroma de prăjitură cu mere și scorțișoară.

Sper că aveți o zi armonioasă și poftă de o recenzie proaspătă.

Azi vorbim despre Planeta Arhonților scrisă de Cristian Terran și publicată de Editura Rotipo din Iași, în 2019.

Propun să începem cu un dialog: Suntem noi, ca mase de oamenii, controlați sau avem libertatea de a acționa așa cum dorim? Dacă suntem controlați, credeți că de-a lungul timpului a fost aceeași Putere de control sau se schimbă regulat? Și care este scopul?

Eu până acum am auzit teorii, păreri, dar nevoia mea de a mă simți liberă m-a ținut departe de acest subiect. Acum, cu această carte, am avut oportunitatea de a deschide o fereastră care mi-a ridicat semne de întrebare, pe de o parte, și mi-a adus claritate, pe de altă parte.

“Variantele oficiale au ascuns de cele mai multe ori adevăruri pe care omul de rând nu putea să le înțeleagă.” (pag. 256)

Mi-a plăcut foarte mult faptul că am simțit, prin informațiile prezentate, că în spatele paginilor a stat multă documentare din partea autorului.

Și, desi sunt date istorice, detalii poate greu de digerat pentru unii, Cristian Terran a structurat conținutul pe înțelesul tuturor. 

Am simțit claritate, onestitate, sinceritate și obiectivitate în transmiterea detaliilor. 

“Cum a fost posibil ca Lenin să-și impună voința asupra a milioane de oameni? Reușita s-a datorat unui process dus la extrem și încununat cu success: câțiva inițiați au supraviețuit suficient pentru a vorbi de o -inițiere roșie-, prin care treceau toți viitorii agenți în timpul antrenamentelor desfășurate ăn foste mănăstiri.” (pag. 112)

Am fost indignată, surprinsă, impresionată de toate răspunsurile pentru care aveam întrebările în minte, dar nu am avut curajul până acum să le dau glas.

Când am citit primele pagini am avut impresia că voi construi o teamă în sufletul meu cu privire la perspectivele pe care le voi afla. Însă, la final, starea generală a fost de înțelegere, acceptare, cu gândul că o voi da și spre prietenii mei să se delecteze cu viziunea transparentă a ceea ce se întâmplă în lume.

O carte în care, în mod prietenos, afli cum s-au luat și cum se iau decizii la nivel mondial. Ești tu total ferit de manipulare sau nici nu o conștientizezi, încă? Este trupul casa sufletului care are o misiune de îndeplinit? Sunt lumi pe alte frecvențe de care nu știm, dar care au o influență în viața noastră?

Veți afla multe răspunsuri la întrebările voastre, lecturând.

Dacă v-am stârnit curiozitatea de a afla ce se întâmplă defapt în această lume, nu ezitați să răsfoiți cu atenție volumul Planeta Arhonților de Cristian Terran.

În curând va apărea și volumul al doilea: Demonul roșu.

Vă îmbrățișez în adevăr, cu respect!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PLANETA ARHONȚILOR PE librero.ro

Titlu: Planeta Arhonților
Autor: Cristian Terran
An apariție : 2019
Editura: ROTIPO
Nr. Pagini: 342
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 9.12.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1468 zile și a scris până acum 740 articole. Se află pe poziția 1 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments