Recenzie Poveştile unei Inimi de Diana Florina Cosmin

de | nov. 27, 2014 | Beletristică, Chick Lit & Romance, Literatură Contemporană, Literatura Română, Recenzii cărți

🔥 CARTEA POVEŞTILE UNEI INIMI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Povestile-unei-inimiPoveștile unei inimi este o lectură chic destinată reprezentantelor sexului frumos. Cu subtitlul „lecții de viată pentru fetele single„, cartea este semnată de o tânără jurnalistă de succes: Diana Florina Cosmin.

Poveștile unei inimi conține povestiri din viața autoarei și reflecții pe marginea acestora. Cartea se aseamănă unui oracol completat cu grijă de o prietenă bună, dar necunoscută. Printre întrebările care se regăsesc aici se numără și următoarele:

  • ce se întâmplă când afli ca iubirea vieții tale te iubeste pentru că semeni… cu marea iubire a vieții lui?
  • care sunt tacticile de supraviețuire în ,”dragostea de gherilă”?
  • unde se contabilizează secretele și cum arata muzeul iubirilor tale trecute?
  • de ce „mi-e dor de tine” este noul „te iubesc”?
  • cât este de greu să înveți să fii fericită după ce toată viața te-ai străduit să fii puternică?

Este o carte scrisă cu suflet, pentru suflete: o care care cucerește. Pe lângă textele calde, cartea mai beneficiază și de niște ilustrații foarte frumoase, plasate chiar la mijlocul ei (sau, mai bine spus, în inima ei).

Vă avertizez totuși: Poveștile unei inimi este o carte ce se citește cu creionul în mână! Veți descoperi atâtea pasaje interesante pe care veți dori să le păstrați în inimă, iată doar două exemple (am un document Word de vreo 5 pagini cu citate din această carte):

Lucrurile pe care le lăsam în urmă, la finalul unei iubiri, nu le lăsam, de fapt, în grija nimănui. Le lăsam, cel mult, unul în grija celuilalt și, poate, în seama celui căruia-i pasă măcar cu o secundă mai mult. În cea mai mare parte a timpului însă, nu e nimeni acolo să aerisească încăperile în care nu mai stăm, să ude florile pe care nu le mai privim și să îngrijească de iubirile cărora le-am dat cu piciorul.

Acum 100 de ani, femeile își găseau perechea cu care să trăiască iubiri ca-n povești dintr-un total de maximum 50 de bărbați văzuți la față într-o viață întreagă. Noi, femeile high-tech, abia dacă reușim să încropim ceva cât de cât asemănător cu dragostea din cei 4.500 de prieteni de pe Facebook și 500 de followeri pe Twitter. Nu-i de mirare că, ori de câte ori găsim ceva care aduce cât de cât cu ceea ce căutăm, ne întrebăm mereu dacă nu ar trebui să mai așteptăm preț de o zi, de o săptămână, de încă 1.000 de prieteni

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții POVEŞTILE UNEI INIMI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Diana Florina Cosmin sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA POVEŞTILE UNEI INIMI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Poveştile Unei Inimi
Autor: Diana Florina Cosmin
An apariție : 2012
Editura: CURTEA VECHE
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.11.2014
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te doresc” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ”Te doresc” de Jennifer L. Armentrout

Încă de când notam impresiile pe care mi le-am format în urma lecturii primului volum, gândul meu era doar la Te doresc. De ce? E simplu. E povestea cuplului meu preferat întâlnit pe parcursul acestei serii și abia așteptam să vă vorbesc despre el. În plus, e una...

Recenzie „Furiile inimii” de John Boyne

Recenzie „Furiile inimii” de John Boyne

Cyrill a fost adoptat la frageda vârstă de 3 zile de o familie înstărită. A dobândit un nume, dar nu și un tată și o mamă. Cei care l-au adoptat au un comportament și un stil de viață foarte excentric. Mama scrie, dar nu-și dorește celebritatea și urăște ca romanele...

Recenzie “Minciunile Femeilor” de Ludmila Ulițkaia

Recenzie “Minciunile Femeilor” de Ludmila Ulițkaia

Mici, nevinovate sau mari și gogonate - minciunile sunt o parte indispensabilă a existenței umane. Conform psihologilor, oamenii sunt învățați să mintă încă din copilărie. Uneori fiind constrânși de circumstanțe să recurgă la acest lucru, alteori din dorința de a fi...

0 0 votes
Article Rating
Diana Elena Neaţă este redactor Booknation.ro de 2609 zile și a scris până acum 233 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments