Recenzie Prima iubire de James Patterson și Emily Raymond

by | Apr 24, 2015 | Literatura Universală, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA PRIMA IUBIRE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

primaiubire    James Patterson m-a impresionat prin simplul fapt că a dedicat această carte primei sale iubiri, o tânără pe nume Jane Blanchard, care s-a stins foarte repede din viață. El a scris această carte pentru ca zâmbetul ei să fie viu mereu în cartea sa, pentru a-și aminti momentele petrecute cu ea. Prima iubire nu se uită niciodată, nu-i așa?

Deși nu am fost niciodată îndrăgostită cu adevărat, pot să spun că am simțit dragostea celor doi din carte. Această carte îți umple stomacul cu fluturi și te face să zâmbești până te dor obrajii. Veți călători împreună cu cei doi, simțind cum adrenalina vă invadează tot corpul, simțind durerea și toate celelalte sentimente ale Alexandrei Moore si ale lui Robinson.

Axi – Alexandra Moore– este o fată cuminte, exemplară. Robinson este un băiat rebel, care a renunțat la liceu. Cei doi s-au cunscut cu câțiva ani în urmă, fiind internați în acelaș spital și suferind de aceeași boală -cancer-. Când Axi este externată din spital – ea fiind sănătoasă acum- Robinson o urmează și se mută în orașul ei, pentru a rămâne aproape de ea.

Klamath Falls nu este tocmai orașul în care ți-ai dori să locuiești, este un loc monoton și învechit. De aceea Axi își ia inima în dinți în ultimul an de liceu și face ceva la care nu s-ar fi gândit niciodată, fuge de acasă împreună cu Robinson. Ideea era a ei, iar Robinson o urma peste tot. Singura ei dorință era să evadeze câteva săptămâni din acea lume monotonă, trăindu-și visul alături de cel mai bun prieten.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de James Patterson și Emily Raymond

O aventură palpitantă, plină de surprize, umor și iubire. Prima iubire este o lectură ușoară pe care o citești pe nerăsuflate.

V-aș povesti mult mai multe lucruri despre această carte, dar eu sunt genul de persoană nu dă spoilere și vreau să vă las să o descoperiți singuri. Cartea nu ar mai fi avut farmec dacă ați fi știut toată acțiunea din recenzia mea (cel puțin așa văd eu lucrurile). Aceasta este prima mea recenzie pe acest site și sper că va plăcut.

🔥 CARTEA PRIMA IUBIRE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Prima Iubire
Autor: James Patterson și Emily Raymond
An apariție : 2014
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 297
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.04.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Este genul acela de carte care te face să nu îi mai dai drumul din mâini până ce nu ai terminat-o.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Teodora Anghel este redactor Booknation.ro de 1907 zile și a scris până acum 1 articole. Se află pe poziția 125 din 143 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Teodora Anghel aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Catalina Dumbrava
Catalina Dumbrava

Felicitari pentru prima ta recenzie, sunt foarte curioasa acum, asa ca voi incerca sa o citesc si eu.

Teodora Anghel
Teodora Anghel

Multumesc mult!