Recenzie ”Provocare” de L. J. Shen

by | Dec 30, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA PROVOCARE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Melody Greene se întoarce în orașul Todos Santos și renunță pentru totdeauna la visul ei de a deveni balerină. Acum este profesoară la liceu, acolo unde sunt și cei patru HotHoles care încep să îi facă viața un haos.

Când o întâmplare o leagă de Jaime Followhill, fiul directoarei care o ura pe Melody, ea trebuie să accepte orice îi va cere Jaime. Atracția dintre ei este mistuitoare iar când Melody acceptă să înceapă o relație cu beneficii cu elevul ei, totul se schimbă.

Au la dispoziție un an pentru aventura lor pentru că atunci Jaime va pleca la Universitate în Texas și vor trebui să dea uitării tot ce a fost între ei. Ce este în capul ei? Cum ar putea trece peste diferența de opt ani dintre ei, peste regulile pe care le încalcă și peste sentimentele care se nasc între ei?

Când ea se arată a fi curioasă de jocul Provocare în care Vicious și ceilalți Desfrânați îl implică pe Jaime, cele mai negre, ilegale și crude destăinuiri își fac apariția din partea lui. Melody își face griji de lucrurile pe care ei le fac, își face griji de soarta lui Jaime, iar într-o zi, din cauza ei totul amenință să se prăbușească.

Melody și Jaime sunt supuși unei încercări, unei decizii care le va decide viitorul. Totul ar fi mult mai simplu dacă inimile lor nu ar fi implicate și nu ar risca să iasă distruse din jocul lor. Cum mai pot să renunțe acum unul la celălalt?

După ce am citit Vicious, am găsit păreri atât de complexe și de contradictorii și știu că Vicious nu este chiar pentru oricine, dar Provocare este exact genul de carte frumoasă și drăguță, simplă și ușoară în care totul este drăgăstos și plin de iubire. Cu mici excepții și secvențe scandaloase, desigur.

Nu aș numi-o neapărat o carte, fiind nuvela seriei dar chiar și așa, Melody și Jaime au fost total opusul lui Vicious și Emilia. Totul a fost romantic, dulce și plin de sentimente și de emoții de la bun început.

Mi-aș fi dorit mai mult despre povestea lor, un epilog uriaș! Cu toate astea, epilogul m-a impresionat și m-a emoționat. Povestea lui Melody și a lui Jaime este total diferită de ceea ce m-aș fi așteptat după ce am citit primul volum al seriei. Probabil că următoarele volume îmi pregătesc aceleași emoții ca Vicious iar nuvela a fost ca să mai îndulcească totul. Chiar și așa, eu sunt unul dintre cititorii cărora chiar le-a plăcut totul la cei patru desfrânați!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții PROVOCARE?

Vezi toată lista de cărți scrise de L. J. Shen sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PROVOCARE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Provocare
Autor: L. J. Shen
An apariție : 2020
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 186
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 30.12.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 359 zile și a scris până acum 117 articole. Se află pe poziția 6 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments