Recenzie ”Rebela” de Elle Kennedy

de | sept. 1, 2023 | Recenzii cărți

Bine ați revenit la Sandover!

Dacă în primul volum o avem ca protagonistă pe Sloane Trescott, Rebela o are în prim-plan pe Casey Trescott, mezina familiei. După ce abia a scăpat cu viață în urma unui accident cumplit care a lăsat-o cu traume, Casey încearcă să aibă o viață normală. Nu își mai aduce aminte nimic din seara accidentului, motiv pentru care nu există vinovați, iar poliția nu a reușit să afle cine conducea mașina care a intrat în lac cu Casey pr locul pasagerului. Nimeni nu știe nimic.

Însă ceea ce se pare că știu toți este că mezina familiei Trescott este nebună. În urma unor zvonuri crude lansate după accidentul ei, toți cei care o întâlnesc pe Casey o consideră nebună. Singurul lucru pe care îl poate face aceasta este să pretindă că nu îi aude și să încerce să își trăiască mai departe viața de adolescentă de șaptesprezece ani.

Și cum să facă asta mai bine decât cuplându-se cu Fenn Bishop, cel mai bun prieten al surorii ei? Fenn a fost alături de ea încă de când Casey își revenea după accident. El a fost aici în tot acest timp, încercând din răsputeri să o aducă pe prietena sa pe linia de plutire. Ușor, ușor, cei doi au prins drag unul de celălalt, realizând că s-au îndrăgostit iremediabil. A durat mult până când sentimentele lor să fie împărtășite, însă acum, în sfârșit sunt ferciți!

Cel puțin, asta credea Casey. Până când iubitul surorii sale începe să facă dezvăluiri din investigațiile sale privind seara accidentului, iar totul se schimbă. Nu numai că viața lui Casey ia o întorsătură dubioasă, însă și relația ei cu Fenn la fel. Oare o va mai iubi el pe tânăra inocentă care se transformă acum într-o rebelă?

Opinia mea despre seria scrisă de Elle Kennedy

Deși am fost puțin dezamăgită că acest volum nu îi mai are ca protagoniști pe Sloane și RJ, m-am bucurat să le regăsesc încă perspectivele printre pagini. Însă m-am bucurat și mai mult să aflu povestea lui Casey. Voiam încă din primul volum să văd cum va decurge relația ei cu Fenn. Dar și mai curioasă eram despre trecutul ei și despre ce s-a întâmplat cu adevărat atunci.

Mi-a plăcut că am avut parte de aceleași perspective multiple și mi-a plăcut de protagonista noastră! Deși Fenn a călcat strâmb de nenumărate ori în acest volum, nu mi-am schimbat nici măcar o clipă opinia despre el. Era evident că el este o variantă mult mai cuminte și mai blândă decât RJ.

Însă asta nu înseamnă că acest volum nu a fost delicios! Mi-a plăcut că nu au fost prea multe scene erotice. Tocmai pentru că am avut acea atmosferă de liceu care nu părea pre potrivită îmbinată cu aceste scene în exces. Iar finalul a fost cel care m-a făcut să scotocesc internetul în căutarea unui anunț despre un al treilea volum posibil.

Elle Kennedy are multe stiluri de scriere

Deși nu mi-a plăcut Off-Campus, seria fenomen pentru care Kennedy a devenit cunoscută în România, îmi place să spun că ea are mai multe stiluri de scriere! Ei bine, două cel puțin sunt! Prep este o serie delicioasă care te face să citești totul cu sufletul la gură! Cum să nu te afunzi în inima liceului Sandover?

Mie mi-a plăcut mult și pot spune că această serie este cu mult peste faimoasa Off-Campus! Dar ca să vă convingeți și voi, eu zic să îi dați o șansă! Sunt convinsă că vă veți îndrăgosti de Fenn și de RJ. Poate, cine știe, la fel veți face și cu Silas și Lawson care pentru mine încă sunt niște personaje controversate!

Singura modalitate de a afla este să dați o șansă acestei serii minunate și nu uitați că povestea nu se oprește aici și că există posibilitatea unui nou volum! Vă doresc lecturi plăcute, dragilor! Și un început de toamnă minunat!

Titlu: Rebela
Autor: Elle Kennedy
Traducător: Elena Macoviciuc
An apariție : 2023
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 415
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 2912

Alte recenzii de la Elle Kennedy:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Minciuna” de Care Santos
Recenzie “Minciuna” de Care Santos

Care Santos a început să scrie de la vârsta de opt ani și a câștigat  prima competiţie literară la vârsta de 14 ani. De-a lungul anilor s-a aplecat asupra diferitelor genuri literare, a scris proză dar și versuri, publicând volume de poezie, povești, nuvele, romane....

Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini
Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini

Oare de ce, ceea ce ni se întâmplă în copilărie ne marchează atât de profund întreaga viață? Adulți fiind, nu se presupune că avem puterea de a separa binele de rău cu mai multă ușurință? Unde dispare acel “eram mic și nu știam dar acum înțeleg și reușesc să mă...

Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas
Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas

Am așteptat ceva vreme acest volum și în sfârșit pot spune cu bucurie că a fost tradus și la noi. Dacă îmi aduc bine aminte, eu am citit atât "Corupt" cât și "Hideaway" imediat una după alta, pentru a nu uita intriga și contextul. Acțiunea este destul de complicată și...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 28 zile și a scris până acum 319 articole. Se află pe poziția 5 din 13 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments