🔥 CARTEA REGULILE DRAGOSTEI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

regulile-dragostei_1_fullsize

De Crăciun am primit de la colega mea Denisa un cadou tare frumos: o carte – Regulile dragostei scrisă de Freya North. Poreclită de presă „Spice Girl a literaturii” datorită prizei sale la public, Freya North are un stil de a scrie inconfundabil, atractiv, sincer.

Regulile dragostei este o lectură uşoară (deşi are 416 pagini), captivantă (nu îmi venea deloc s-o las din mână), romantică, amuzantă şi îndrăzneaţă (clar nu e pentru cei pudici, conţine multe scene fierbinţi). Limbajul folosit este unul „natural”, pe şleau, fără ascunzișuri sau perdele, fără înflorituri – deşi unora li s-ar părea vulgar, eu consider că tocmai asta îi dă romanului o notă de firesc, să fim sinceri: toţi folosim anumite cuvinte mai „colorate”!

Personajele principale sunt două prietene de nedespărțit cu firi total diferite: Thea şi Alice. Thea e o romantică incurabilă, Alice e mereu în căutare de senzaţii tari. În urma unei noi despărţiri dureroase, Alice decide să se căsătorească cu Mark – un prieten vechi care era îndrăgostit de ea încă din adolescenţă, însă era total opusul bărbaţilor cu care ea era obişnuită.  Totuşi, speră că se va îndrăgosti de el treptat. Thea, descoperă şi ea iubirea într-un mod neaşteptat – Saul părea că e jumătatea ei perfectă… Proaspăt căsătorita Alice o îndeamnă să îi urmeze exemplul, însă Thea descoperă că nu poate trece peste standardele ei morale ridicate. În acelaşi timp, Alice începe să se plictisească de căsătoria ei cu Mark…

Reprezentativ pentru roman mi s-a părut o replică a Theei. Spre sfârşitul romanului această ajunge la următoarea concluzie:

„Cred că tu ai considerat dintotdeauna că există reguli pentru dragoste, medită Thea, în timp ce eu am crezut pur şi simplu că dragostea îşi face singură regulile.”

Regulile dragostei e o poveste despre prietenie (în primul rând), dragoste, fidelitate, sex, suferinţă şi puterea de a trece mai departe. O poveste care te prinde, după cum am mai spus, deşi, la început aveam impresia că o să încurc personajele între ele… Până la urmă am prins totuşi drag de ele, şi chiar mi-a părut rău pentru unele (nu o să spun pentru care, citiţi şi poate vă veţi da seama voi!). Tot la categoria minusuri o să trec şi coperta – o astfel de carte merita totuşi o copertă mai atractivă.

În rest… Regulile dragostei  e o carte ce merită citită! Mulţumesc încă o dată pentru minunatul cadou, Denisa!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții REGULILE DRAGOSTEI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Freya North sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA REGULILE DRAGOSTEI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Regulile Dragostei
Autor: Freya North
An apariție : 2009
Editura: POLIROM
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.01.2015
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Tuck pentru totdeauna” de Natalie Babbitt

Recenzie ”Tuck pentru totdeauna” de Natalie Babbitt

Prezentarea acțiunii: Povestea acestei cărți începe cu Winnie Foster, o fetiță de 10 ani care locuiește cu familia ei dintotdeauna în Treegap. Familia ei deține pădurea de acolo și, în același timp izvorul. Într-o zi, după o discuție cu broscoiul ei, Winnie decide să...

Recenzie ”Soarele a murit în zori” de Haralamb Zincă

Recenzie ”Soarele a murit în zori” de Haralamb Zincă

Prezentarea acțiunii din Soarele a murit în zori: Totul începe când scriitorul Corneliu Cara primește o vizită neașteptată de la un străin, în miezul nopții. Deși nu îl mai văzuse în viața lui pe omul care se arată la ușa lui, Cara decide să îl asculte. Mulți ar spune...

Recenzie ”Cimitirul Animalelor” de Stephen King

Recenzie ”Cimitirul Animalelor” de Stephen King

O scurtă prezentare a acțiunii: Ar putea Stephen King să scrie o poveste care să-l sperie chiar și pe el însuși? Să-l sperie într-un asemenea hal încât să-i fie frică să o scrie până la sfârșit? Cimitirul animalelor pare să fie chiar această poveste. Tu, cititorule,...

0 0 votes
Article Rating
Diana Elena Neaţă este redactor Booknation.ro de 2570 zile și a scris până acum 233 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments