Recenzie ”Rivali” de Penelope Douglas

de | apr. 21, 2019 | Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA RIVALI ARE REDUCERE PE:

”Rivali” de Penelope Douglas este un roman înduioșător. Deși am citit ”Intimidare” în urmă cu doi ani, Penelope reușește să se întreacă pe sine. Am simțit fiecare emoție pe care a transmis-o, am fost pusă în fața unor situații tulburătoare care și-au pus amprenta pe dezvoltarea celor doi protagoniști, Madoc și Fallon și am fost martora evoluției lor.

Cei doi s-au întâlnit când aveau paisprezece ani, în urma căsătoriei dintre tatăl băiatului și mama fetei. Chiar dacă niciunul nu a vrut să recunoască, sentimentele lor se înrădăcinau în propriile inimi și creșteau odată cu trecerea timpului. Aceștia s-au lăsat pradă vârstei, emoțiilor, hormonilor, iubirii adolescentine și au profitat unul de celălalt, dar nu într-un sens meschin, ci au ”visat” cu ochii deschiși.

Deși totul între cei doi părea superficial, adevărata iubire a rezistat trecerii timpului, în ciuda faptului că Fallon a fost despărțită de Madoc datorită părinților lor.

Relația celor doi nu s-a terminat deloc bine. La vârsta de șaisprezece ani ea a fost trimisă la internat, iar el și-a înecat amarul în băuatură, petreceri, fete și curse. Niciunul nu a știu adevărul și au preferat să trăiască în propria minciună.

Timpul a trecut, iar cei doi s-au întâlnit după doi ani în care au fost despărțiți. Sentimentul de ură a fost dominat de rațiunea fiecăruia, încercând tot posibilul pentru a nu mai pica în capcana creată. Inima nu a putut fi ”mințită”, iar dragostea lor a ieșit triumfătoare.

Și-au recunoscut greșelile, au aflat adevărul, dar secretele nu erau nici pe departe aflate. În ciuda ”familiei toxice” de care au avut parte, cei doi au reușit să se dezvolte armonios și să nu preia comportamentele negative ale lor.

Din păcate Fallon are sufletul sfâșiat în urma unei întâmplări care a marcat-o profund, iar durerea e departe de a se vindeca. Madoc este cel care poate să o salveze sau să o dărâme complet. Ce se va întâmpla cu cei doi? Rămâne de văzut.

Ți-a plăcut recenzia cărții RIVALI?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Penelope Douglas

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA RIVALI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Rivali
Autor: Penelope Douglas
An apariție : 2015
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 389
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 21.04.2019
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 296

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

Recenzie „Numele meu este altul” de Ramona Muller

Recenzie „Numele meu este altul” de Ramona Muller

Mi-am făcut o cafea tare. Am deschis larg geamul și am lăsat să intre aerul rece, îmbibat de aromele unei lungi ploi de vară. În casă e liniște și copila-mi doarme dusă. Este momentul perfect să-mi aleg o carte de pe raft și, pentru că am o stare de liniște lăuntrică,...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 1334 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 1 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments