🔥 CARTEA RIVALI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Imediat ce am terminat de citit Intimidare de Penelope Douglas, mi-am zis că trebuie să încerc și Rivali. Este, dacă nu mă înșel, al treilea volum din seria Falling Away.

De data aceasta este prezentată povestea lui Madoc și a lui Fallon, sora lui vitregă. Recunosc că au fost unele momente în primul volum în care Madoc chiar m-a enervat și și-a meritat acele șuturi din partea lui Tate, cu toate că a avut unele intenții bune și a fost mereu pus pe glume.

În această carte avem parte de același Madoc arătos și glumeț, în timp ce facem cunoștință cu o Fallon puternică și independentă.

La fel ca Tate și Jared, Madoc și Fallon au un trecut împreună. Între ei a apărut chimia și o tensiune sexuală reciprocă, deși regulile morale ar interzice astfel de relații.

Totul se schimbă când Fallon dispare, iar lui Madoc i se spune că suferea în urmă a ceea ce făceau amândoi. Ei i se spune că el nu a iubit-o și nu va fi în stare s-o iubească niciodată.

 

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Penelope Douglas

“But breaking was beautiful. It hurt, and it was an uphill climb back to sanity, but you came back stronger, fiercer, and more solid than you were before. Tate had obviously been through it, I had, and eventually so would K.C., I thought.”

Cu toate că protagonista nu își revine complet în urma acestui episod, se întoarce vara în casa lui Madoc, însă cu un plan de răzbunare. Asemenea primului cuplu, între cei doi există permanent o dispută, dar care vine de data această din ambele părți.

“You’ve always wanted me. You know why? Because I don’t try to kill your demons. I run with them.”

Madoc o întâlnește pe Fallon chiar dacă îi este interzis de cei doi părinți să o facă. Dă o petrecere la care vine și ea, unde învie momente din trecut. Este foarte vizibil că între cei doi încă există acea tensiune, chimie și atracție. Dar revederea aduce cu ea multe alte secrete și dezvăluiri. Dezamăgiri și regrete ies la suprafață, înecate de dorința de a se avea unul pe celălalt.

Rivali prezintă o iubire fragilă în care amândoi trebuie să lupte. O realizare a faptului că trebuie să-și asculte inima și să ia propriile decizii.

Pentru cei pe care îi iubesc, toți luptă. Depinde doar de cât de mult ești dispus să duci această luptă. Și cu cine.

“Fight. Fight through everything. Don’t leave the house angry or go to bed mad. Fight until it’s settled. The end of fighting is the beginning of giving up.”

🔥 CARTEA RIVALI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Rivali
Autor: Penelope Douglas
An apariție : 2015
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 8.07.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Irina Nicoleta este redactor Booknation.ro de 1191 zile și a scris până acum 55 articole. Se află pe poziția 20 din 142 de redatori, fiind astfel un Redactor Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Irina Nicoleta aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirela Barbalata

Cartea ma asteapta acasa , in iblioteca 🙂 O voi citi cat de curand.