🔥 CARTEA RIVALI ARE REDUCERE PE:

Imediat ce am terminat de citit Intimidare de Penelope Douglas, mi-am zis că trebuie să încerc și Rivali. Este, dacă nu mă înșel, al treilea volum din seria Falling Away.

De data aceasta este prezentată povestea lui Madoc și a lui Fallon, sora lui vitregă. Recunosc că au fost unele momente în primul volum în care Madoc chiar m-a enervat și și-a meritat acele șuturi din partea lui Tate, cu toate că a avut unele intenții bune și a fost mereu pus pe glume.

În această carte avem parte de același Madoc arătos și glumeț, în timp ce facem cunoștință cu o Fallon puternică și independentă.

La fel ca Tate și Jared, Madoc și Fallon au un trecut împreună. Între ei a apărut chimia și o tensiune sexuală reciprocă, deși regulile morale ar interzice astfel de relații.

Totul se schimbă când Fallon dispare, iar lui Madoc i se spune că suferea în urmă a ceea ce făceau amândoi. Ei i se spune că el nu a iubit-o și nu va fi în stare s-o iubească niciodată.

 

“But breaking was beautiful. It hurt, and it was an uphill climb back to sanity, but you came back stronger, fiercer, and more solid than you were before. Tate had obviously been through it, I had, and eventually so would K.C., I thought.”

Cu toate că protagonista nu își revine complet în urma acestui episod, se întoarce vara în casa lui Madoc, însă cu un plan de răzbunare. Asemenea primului cuplu, între cei doi există permanent o dispută, dar care vine de data această din ambele părți.

“You’ve always wanted me. You know why? Because I don’t try to kill your demons. I run with them.”

Madoc o întâlnește pe Fallon chiar dacă îi este interzis de cei doi părinți să o facă. Dă o petrecere la care vine și ea, unde învie momente din trecut. Este foarte vizibil că între cei doi încă există acea tensiune, chimie și atracție. Dar revederea aduce cu ea multe alte secrete și dezvăluiri. Dezamăgiri și regrete ies la suprafață, înecate de dorința de a se avea unul pe celălalt.

Rivali prezintă o iubire fragilă în care amândoi trebuie să lupte. O realizare a faptului că trebuie să-și asculte inima și să ia propriile decizii.

Pentru cei pe care îi iubesc, toți luptă. Depinde doar de cât de mult ești dispus să duci această luptă. Și cu cine.

“Fight. Fight through everything. Don’t leave the house angry or go to bed mad. Fight until it’s settled. The end of fighting is the beginning of giving up.”

Ți-a plăcut recenzia cărții RIVALI?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Penelope Douglas

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA RIVALI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Rivali
Autor: Penelope Douglas
An apariție : 2015
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 8.07.2017
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1815

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

După o perioadă destul de urâtă, am reușit să îmi setez din nou prioritățile și să revin la zi cu cititul, pentru că aveam multe cărți începute, însă neterminate. Mi-am propus să nu las cărți neterminate, pentru că fiecare merită timpul nostru și aceasta este părerea...

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

0 0 votes
Article Rating
Irina Nicoleta este redactor Booknation.ro de 1879 zile și a scris până acum 55 articole. Se află pe poziția 1 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Irina Nicoleta aici.
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Cartea ma asteapta acasa , in iblioteca 🙂 O voi citi cat de curand.