🔥 CARTEA S-A SFÂRȘIT ÎNAINTE SĂ SE ÎNCEAPĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

S-a sfârșit înainte să înceapă” de Ioana Dumitrăchescu îl aduce în prim-plan pe Antonio Fognini, de profesie medic, care a ales să-și scrie memoriie datorită întâmplărilor care i-au marcat evoluția. Viața protagonistului nu a fost niciodată perfectă, iar problemele au început încă din copilărie. Neavând un tipar bine definit și un exemplu patern, acesta nu a reușit să-și deprindă caracteristicile necesare vieții de adult. Astfel, ajuns la vârsta adultă, realizează că se află într-o căsătorie care nu îi aduce nicio satisfacție din punct de vedere emoțional.

Lipsa afecțiunii și-a pus amprenta atât pe evoluția sa, cât și pe alegerile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Antonio a preferat să se axeze pe plan profesional, lăsându-și în plan secund viața personală.

Totul se schimbă în momentul în care bărbatul o întâlnește pe Paola, o pacientă venită să-și rezolve problemele de sănătate. Sentimentele ce se nasc în sufletul protagonistului îl tulbură suficient de mult încât să conștientizeze faptul că ignorarea propriei vieți nu îi va aduce niciun beneficiu, ci îl va afunda în dezamăgiri și incertitudini.

Povestea pe care o trăiesc Antonio și Paola iese din sfera normalului, iar mulți cititori vor empatiza cu cei doi. În postura Paolei vor intra alte femei cu povești de viață asemănătoare, motiv pentru care rănile trecutului vor ieși la iveală.

După perioada în care amândoi și-au dat frâu liber sentimentelor, decizia de a se despărți devine singura alternativă, astfel încât emoțiile se estompează rapid în defavoarea realității. După opt ani, Antonio o reîntâlnește pe Paola. Starea de sănătate a femeii se degradează pe zi ce trece, dar Antonio decide cu orice preț să îi salveze viața femeii pe care o iubește.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Ioana Dumitrăchescu

Va reuși bărbatul să-și ofere șansa la fericire?

“S-a sfârșit înainte să înceapă” este o lectură plăcută, ce merită să fie parcursă. Cititorul descoperă personaje bine definite, care prezintă caracteristici pozitive, cât și negative, plasându-se astfel în sfera realității.

 

🔥 CARTEA S-A SFÂRȘIT ÎNAINTE SĂ SE ÎNCEAPĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: S-a Sfârșit înainte Să Se înceapă
Autor: Ioana Dumitrăchescu
An apariție : 2019
Editura: MYSTERIO
Nr. Pagini: 247
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 7.05.2020
Nota recenzorului: 9/10

Avatar
Autor: Cristina Zegheru
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 606 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Zegheru