🔥 CARTEA SĂ NU SPUI NICIODATĂ PENTRU TOTDEAUNA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

,,Pentru toți cei care își caută cuvintele și pentru cei care le-au găsit”, este dedicația care deschide romanul scriitoarei Jennifer L. Armentrout, Să nu spui niciodată pentru totodeauna, devenit bestseller New York Times.

Ai simțit vreodată că vrei să te faci auzit, te străduiești să găsești cuvintele cele mai potrivite, dar acestea refuză pur și simplu să se materializeze? Bine ai venit în lumea lui Mallory, o fată care nu se poate integra și care s-a obișnuit să fie invizibilă pentru ceilalți.

Să nu spui niciodată pentru totdeauna este o poveste de dragoste adolescentină, dar contemporană, ce îi are ca protagoniști pe Mallory și Rider, doi tineri care încearcă să se vindece de trecut. Cei doi s-au cunoscut în locul unde și-au petrecut copilăria, la un centru de plasament, unde împreună au trecut prin întâmplări groaznice, care nu au nicio legătură cu dragostea și siguranța unei familii.

Mallory a fost adoptată de o familie bună, care face tot posibilul ca ea să își revină și să fie o fată normală. În copilărie a învățat că tăcerea este cel mai bun aliat al ei, astfel că acum îi este foarte greu să vorbească, chiar și după ce a apelat la ajutor specializat. Reîntoarcerea la școală, după patru ani, coincide cu reîntâlnirea lui Mallory cu cel mai bun prieten al ei, Rider, care acum este împreună cu cea mai frumoasă fată din școală.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout

Privit din exterior ca un rebel, care lipsește de la școală și face doar ce vrea, Rider este salvat de pasiunea sa, care nu numai că îl împiedică să devină victima anturajului, dar ajunge să îi modeleze viitorul.

Cei doi reușesc să se maturizeze împreună, descoperind puterea prieteniei și a dragostei. „Să fii real poate să doară. Să fii iubit poate să doară, dar despre asta este viața.

Povestea este presărată cu dileme adolescentine, emoție și curaj. Curajul de a-ți înfrunta fricile pentru ca ele să dispară și îndrăzneala de a te vindeca fără a-l trage pe celălalt în acest proces.

🔥 CARTEA SĂ NU SPUI NICIODATĂ PENTRU TOTDEAUNA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Să Nu Spui Niciodată Pentru Totdeauna
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2018
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 476
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 22.04.2020
Nota recenzorului: 9/10

Ana Mihai
Autor: Ana Mihai
❝ Pasionată de frumos. Încântată de cărți, cafea, scris și dezvoltare. ❞
Ana e Redactor Foarte Activ
Redactor de 74 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ana Mihai