Recenzie ”Salvează-ne” de Mona Kasten

de | iul. 4, 2024 | Recenzii cărți

O ultimă dramă pentru tinerii de la Maxton Hall!

,,Oamenii vor să fie văzuți cu mine cu orice preț. De când am pășit prima dată în școală, colegii mei mi-au suflat în ceafă și au încercat să-mi atragă atenția. Așa se întâmplă când te numești Beaufort. ”

Am ajuns la finalul seriei Maxton Hall și pot spune că volumul doi continuă să surprindă, așa cum era de așteptat! În „Salvează-ne”, toate conflictele și dramele ating apogeul. Ruby și James, cuplul controversat, se confruntă cu provocări imense, iar relația lor este testată în moduri noi și neașteptate, mai ales când onoarea familiei lui James le pune piedici care ar putea distruge totul.

Lydia trece prin cea mai dificilă perioadă din viața ei, iar domnul Sutton pare că nu va apărea curând să ducă povara și consecințele faptelor lor. Acțiunea se mută la mătușa Ophelia, unde rădăcinile familiei Beaufort prind noi semnificații, iar secretele încep să fie dezvăluite unul câte unul.

Deși părea că încercările de până acum i-ar fi doborât, de data aceasta totul pare fără scăpare. Există vreo șansă la salvare? Relația dintre James și Ruby este supusă ultimei și celei mai mari provocări. Vor reuși să rămână împreună? Maxton Hall este locul unde dramele nu se termină niciodată, dar este și locul undei iau naștere cele mai complicate povești de dragoste.

Opinia mea despre finalul seriei Maxton Hall

În acest volum final, am observat o evoluție evidentă a personajelor care au devenit mult mai mature, iar Mona Kasten a redat cu măiestrie emoțiile și tensiunile dintre acestea. Cel mai mult mi-a plăcut felul în care autoarea a încheiat povestea fiecărui personaj. Ar fi fost păcat să nu reia fiecare plan, salvând fiecare poveste, că doar nu degeaba poartă fieacare volum acest titlu…

Maxton Hall este o lectură ușoară, dar în același timp captivantă, reușind să te facă să simți fiecare emoție trăită de personaje. Dinamica dintre Ruby și James, precum și interacțiunile cu prietenii lor, m-au ținut în suspans până la final. După toate încercările prin care au trecut, „Salvează-ne” a fost finalul perfect pentru seria Maxton Hall. Mi-a plăcut povestea lor de dragoste, mi-a plăcut toată povestea despre familia lui James și a Lydiei și am iubit faptul că toți prietenii lor le-au rămas alături.

Deși Seria Again scrisă de Mona Kasten mi-a plăcut mult mai mult, pot spune că Maxton Hall mi-a întrecut așteptările! Acum că am citit deznodământul cred că pot spune cu încredere că merită să citiți această serie.

Am așteptat cu nerăbdare să văd cum evoluează relația dintre James și Ruby și pot concluziona că Maxton Hall este o serie care vă va intriga din primul capitol! Este o lectură ușoară și oarecum copilărească, dar simplitatea ei te face cumva să te gândești la acele povești adolescentine. Mai simplu spus, e vorba despre o dragoste inocentă, dar dramele iau amploare rapid. Așadar, intriga e la locul ei!

Dacă nu ai intrat încă în lumea Maxton Hall, cred că este timpul, mai ales că acum este toată seria publicată la Bookzone! Sper că v-am stârnit curiozitatea și că veți da o șansă acestei serii. Vă doresc lecturi plăcute tuturor!

Titlu: Salvează-ne
Autor: Mona Kasten
Traducător: Iulia Dromereschi
An apariție : 2024
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 334
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 5100

Alte recenzii de la Mona Kasten:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Glonțul care a ratat ținta” de Richard Osman
Recenzie „Glonțul care a ratat ținta” de Richard Osman

Nimic nu se compară cu acel sentiment de disperare pe care îl ai atunci când îți place ceea ce citești și continui o anumită serie. Așa am pățit eu cu seria lui Richard Osman, un englez care a reușit să mă facă să cred din nou în potențialul celor din UK pentru scris...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 5 luni, 18 zile și a scris până acum 335 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments