Recenzie ”Sănătos este normal” de Iulia Stoker – Corbu

by | Jul 29, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA SĂNĂTOS ESTE NORMAL PE sanatosestenormal.ro

Cum ar fi într-o zi să ne întâlnim la o cafea? Toți cititorii Booknation.  

Probabil ar dura câteva zile până am împărtăși toate experiențele din viața noastră de cititori pasionați. 

Acum, cu aceste restricții este mai greu să se împlinească acest gând, dar niciodată să nu spuneți niciodată. Vă voi vorbi astăzi despre o carte care vă va ajuta să aveți un zâmbet frumos la întâlnirea noastră și un corp sănătos. Sunteți curioși să vedeți despre ce este vorba?

Sănătos este normal de Iulia Stoker – Corbu este o carte pe care o citești și apoi îți dorești să o ai la îndemână, pentru a aplica mereu sfaturile recomandate de un specialist.

Cartea are trei părți. În prima parte se dezvoltă noțiuni despre sănătatea orală ca prevenție la copii, în partea a doua sunt informații despre nutriție și kilogramele dorite fără dietă și în ultima parte sănătatea orală la adulți și instrucțiuni.

Când apar primele măsele mature, este bine ca acestea să fie sigilate. Această protecție reduce cu mult formarea cariilor. (pag. 33)

Noi, cititorii, suntem atenți cu interiorul nostru, cu ce consumăm literar, dar este important să nu uităm că templul sufletului este corpul. Iulia Stoker – Corbu ne ajută să înțelegem și să implementăm în viața noastră obiceiuri sănătoase care ne redau starea de bine și longevitatea organelor noastre. 

În cazul, în care pui în practică aceste sfaturi, fii mândră de asta și ai încredere că vei reuși. Doar așa vei merge pe un drum sănătos, un corp sănătos acum și la maturitate și să nu uităm o cavitate bucală fără carii.(pag. 40)

Este un ghid excepțional pentru orice persoană interesată de sănătatea ei, în special de cavitatea bucală, de un zâmbet frumos și de felul în care corpul arată și se simte.

Am fost extrem de încântată să descopăr această carte. În general, când voiam să aflu noțiuni despre alimente căutăm pe internet. Deseori găseam informații care nu coincideau de pe un site pe altul. Acum, în acest volum, am siguranța că recomandările cuprinse sunt redate de un specialist și le pot aplica fără îndoială.

NU PÂINEA ÎNGRAȘĂ, ci ceea ce pui pe pâine! (pag. 58)

Deși este o carte pentru corp, căldura din interiorul paginilor, mi-a dat impresia că a fost scrisă cu sufletul, din dorința de a influența calitatea vieții oamenilor din jur, în bine.

Pentru cei mai mulți oameni, a slăbi este să arăți mai bine. O idee bună! Însă cu kilogramele pierdute ai câștigat sănătate și asta e mult mai important decât să fii slab. (pag. 123)

Este ușor de citit, bine structurată și fiecare recomandare este explicată pentru a putea înțelege singur de ce este bine să procedezi într-o anumită manieră.

Această carte nu ar trebui să lipsească din casele voastre. Mai ales dacă vă gândiți să veniți la întâlnirea cititorilor. Vreți să arătați bine, nu?

Mulțumim, Iulia Stoker – Corbu, pentru împărtășirea informațiilor!

Până data viitoare vă îmbrățișez sănătos!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA SĂNĂTOS ESTE NORMAL PE sanatosestenormal.ro

Titlu: Sănătos Este Normal
Autor: Iulia Stoker - Corbu
An apariție : 2019
Editura: MAGIC PRINT
Nr. Pagini: 146
Limba: Română
Gen Literar: Parenting si familie
Publicată la 29.07.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Titlu: A doua șansă Titlu-original: Again, but Better Autor: Christine Riccio Editura: Leda Edge An apariție: 2019 Număr de pagini: 496 Despre autor: Christine Riccio este o vlogăriță celebră care deține canalul de Youtube polandbananasBOOKS. ”A doua șansă” este...

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1305 zile și a scris până acum 667 articole. Se află pe poziția 1 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments