Recenzie „Scrisori netrimise” de Mişeta Înpuşcatu

de | iul. 18, 2022 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA SCRISORI NETRIMISE ARE REDUCERE PE:

Bună cartea, cititori, oriunde v-aţi afla!

Organizare

Ne gândim poate că scrierea unei cărţi presupune un plan de idei, o organizare fizică pe o coală. Şi apoi ne aşternem la drum. Nu cred că aşa a fost cazul cu „Scrisori netrimise„. Cred că la început a fost ideea, desigur. Pe urma, însă, au început să curgă depănarea viselor. Căci asta este această carte: Un Vis. O înlănţuire suavă de gânduri. O căutare nesfârşită a unei perfecţiuni inexistente.

Un personaj romantic, învăluit în mister, cu o meserie pe măsură – pictoriţă – , Ioana Alexandrescu, cu ochii „de smarald, ca limonada cu mentă în soarele primăverii” îşi trăieşte viaţa drept chiriaşă în diverse oraşe, căutându-l pe El. pe „Dragul meu Alb”.

Cine este Mişeta Înpuşcatu? Cine este Dragul meu Alb?

Nu am auzit niciodată de acest autor. Dar îl voi căuta. Aşa cum Ioana îl caută pe „Dragul ei Alb”. Prin această primă carte prin care eu am făcut cunoştinţă cu ea va rămâne cu mine peste ani. Ştiţi vorba aceea? Unii oameni intră în viaţa noastră atunci când noi suntem pregătiţi să-i lăsăm a intra? Aşa cred eu că este şi cu cărţile. Pe tot parcursul cărţii am simţit că această poezie de carte a fost scrisă pentru oameni ca mine. Cu dor de poezie, de împlinirea viselor. A fost o înfiorare la gândul că aş fi putut să nu întâlnesc niciodată această carte în drumul meu de cititor. Şi o mulţumire adusă în gând lui Dumnezeu pentru că a avut grijă să mi-o scoată în cale.

Dacă îți place recenzia cărții SCRISORI NETRIMISE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mişeta Înpuşcatu

O Poezie

Aţi căutat un roman? O aventură palpitantă între paginile acestei cărţi? Nu veţi găsi. Aici veţi fi întâmpinaţi de poezie la tot pasul. Poezia nu e pentru toţi. Poezia este pentru cei care îşi pot deschide sufletul în faţa ei. Pentru cei care o pot saluta ca pe o Doamnă ce este. Firul povestirii nu e complicat. Dar ce lecţie de viaţă ne vom însuşi la terminarea depănării ghemului! Câtă înţeleciune! Cât de bogaţi sufleteşte ne vom continua drumul!

Întocmai ca Ioana.

Alături de… Iubire.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SCRISORI NETRIMISE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: SCRISORI NETRIMISE
Autor: Mişeta Înpuşcatu
An apariție : 2020
Editura: AUTOGRAF MJM CRAIOVA
Nr. Pagini: 163
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 13417

Alte recenzii de la Mişeta Înpuşcatu:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Nu mai citisem de mult ceva scris de un autor român. Și iată că pe la sfârșitul anului 2022, în decembrie, s-a ivit ocazia să o fac. "Decizii scandaloase" este un historical romance scris de Nova Riley E de fapt vorba de o scriitoare al cărei pseudonim este Nova Riley...

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

"Poștașul sună întotdeauna de două ori" este prima carte pe care o citesc de la James Cain. Este probabil totodată și cea mai cunoscută carte a sa, care a avut parte de succes nu numai pe plan literar, dar a și fost ecranizată, fiind la fel de iubită în această formă....

4 1 vote
Article Rating
Adriana Ionescu este redactor Booknation.ro de 408 zile și a scris până acum 20 articole. Se află pe poziția 28 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Ionescu aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments