🔥 CARTEA SERENADĂ PENTRU TARA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aș zice despre cartea 834251Serenadă pentru Tara a atoarei Jessica O’Connor că este o lectură ușoară, de vară.

Apărută în 2014 la Editura Național, Serenadă pentru Tara face parte din seria de cărți de dragoste a editurii. Autoarea cărții rămâne un mister pentru noi, deoarece nu se găsesc informații biografice despre ea. În schimb, am aflat că mai are publicate și alte cărți cum ar fi: Şi maine e o zi, Pasiune și Destin și Dulcele Sărut al Iertării. Prin urmare, se observă înclinația Jessicăi O’ Connor către romanele specifice genului romance, care nu se sfiește să descrie amănunțit momentele de pasiune.

Acțiunea cărții începe cam abrupt, aruncându-ne direct în mijlocul unei scene de dragoste dintre doi adolescenți, Tara Grant si Michael Bowman, în floarea dragostei. Aceștia încearcă din răsputeri să îsi țină ascunsă legătura, din motive sociale.

Acest prim episod declanșează acțiunea propriu-zisă a cărții, fiind urmată de un scandal între cele două familii ale adolescenților care degenerează într-o despărțire dureroasă. De altfel, în viața Tarei, va apărea unui motiv de a merge mai departe și anume, un copil- Alexia. Acest copil  îi va aduce constant aminte de prima ei iubire, Michael.

Totuși, Tara trebuie să își continue viața și să depășească toate obstacolele care îi stau în cale. Personajul ei, deși tânăr, este destul de puternic și bine conturat. Aceasta reușește să-și construiască o carieră de succes și să fie admirată de mulți oameni. Am apreciat foarte mult și relația pe care aceasta o are cu mama sa, fiindu-i cea mai bună prietenă.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jessica O'Connor.

Cartea este destul de succintă. Acțiunea romanului este prezentată pe scurt, iar cei câțiva ani prezentați din viața personajului principal, dând romanului ideea de viteză, de repeziciune. Totuși, povestea este prezentată foarte clar, în așa fel încât să nu existe confuzie în narațiune. Astfel, se observă limpede care este direcția evenimentelor din carte.

Deși mă așteptam să găsesc mai multe întâmplări cu tentă erotică, așa cum ne „avertizează” semnul de  „16+’” de pe copertă, scenele de genul acesta nu au fost numeroase. Prin urmare, îl recomand celor ușor mai pudici.

Serenadă pentru Tara este un roman care nu prezintă prea multe detalii, care intră direct în acțiune și nu te plictisește cu scene de tranziție amănunțite. Cu un subiect destul de actual și cu o problemă cu care se confruntă multe fete din societatea din ziua de azi, cred că personajul principal, Tara, ar putea fi luat drept exemplu pentru tăria de caracter de care a dat dovadă și pentru perseverența și dorința de a reuși, chiar dacă viața i-a fost complicată de la o vârstă foarte fragedă.

De asemenea, dacă îți va plăcea stilul Jessicăi O’connor, poți căuta celelalte romane ale ei la editura Național. Astfel, în colecția Cărți de dragoste, veți găsi mai multe cărți ale autoare,printre care și  „Totul pentru Allison’, apărută chiar anul acesta.

🔥 CARTEA SERENADĂ PENTRU TARA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Serenadă Pentru Tara
Autor: Jessica O'Connor
An apariție : 2014
Editura: NAțIONAL
Nr. Pagini: 118
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.06.2015
Nota recenzorului: n/a

Avatar
Autor: Diana Gabriela
Redactor de 1801 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Gabriela
Diana Gabriela mai scrie și pe http://Constantin