Recenzie ”Sex Education. Excursia” de Katy Birchall

de | mart. 13, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA SEX EDUCATION. EXCURSIA ARE REDUCERE PE:

O poveste după serialul fenomen de pe Netflix: Sex Education

Sean, fratele lui Maeve, se află într-o mare belea și riscă să ajungă în pușcărie. După ce a fost acuzat de furtul unui colier cu diamante de la o prietenă, Sean a sunat-o pe sora lui și a implorat-o să îl ajute. Cum sora lui era singura lui variantă, aceasta a acceptat să îl salveze încă o dată. Așa a ajuns Maeve într-o mașină împreună cu Aimee, Eric și Otis în ceea ce se anunță a fi o adevărată excursie!

   ,,-Da! strigă entuziasmat Eric, urcându-se pe bancheta din spate. Plecăm în EXCURSIE!”

Cei patru se cazează la un hotel și își pun la punct un plan despre cum se vor integra în grupul de prieteni ai lui Sean, fără să dea de bănuit. După ce vor ajunge în „cuibul de viespi”, aceștia își vor lua identități secrete și vor investiga cazul pentru a dovedi nevinovăția lui Sean. Tot ce trebuie să facă este să le intre pe sub piele amicilor lui, ca mai apoi să afle adevărata poveste despre colier. Oare i-a înscenat cineva totul lui Sean?

Problema este că Maeve nu crede că Sean este nevinovat, iar întreaga poveste o face destul de suspicioasă. Având în vedere trecutul lui, Sean este în stare de orice. Dar oare ar putea să fie în stare să fure? Totul va ieși la iveală curând, iar adevărul este unul la care nimeni nu s-ar aștepta!

Dacă îți place recenzia cărții SEX EDUCATION. EXCURSIA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Katy Birchall

Opinia mea despre povestea făcută după celebrul serial

Nu sunt mare fan al filmelor, însă îmi plac foarte mult serialele. Acesta este și motivul pentru care am ajuns să văd Sex Education. Și adevărul este că mi-a plăcut foarte mult. Aștept cu nerăbdare următorul sezon și sunt curioasă de tot ce îi așteaptă pe protagoniști. În special pe Otis!

Din moment ce mi-a plăcut serialul atât de mult, mi-am propus să încerc și cartea publicată la Bookzone. Eram entuziasmată, gândindu-mă că sigur îmi va plăcea și aceasta. Nu știu sigur acum cât de mult m-am înșelat, dar știu că faptul că am văzut serialul a fost un plus uriaș. De fapt, cartea mi-a plăcut doar pentru că personajele sunt construite atât de bine, exact ca în serial.

Nu știu cât de mult i-ar plăcea unui cititor care nu știe nimic despre Sex Education, tocmai pentru că eu sunt convinsă că dacă nu aș fi văzut serialul, nu mi-ar fi plăcut nici cartea. Povestea este destul de simplă și banală, dialogul este slab, totul este destul de pueril, însă personajele reprezintă tot farmecul cărții.

Personajele mi-au fost atât de familiare, iar scriitoarea a reușit parcă să scrie o poveste demnă de un episod din sezonul următor. Pentru cei care au vizionat Sex Education, și cartea va fi foarte amuzantă și interesantă. Restul cititorilor cred, însă, că nu vor fi prea interesați de poveste. Personal, m-am simțit ca atunci când eram mică și citeam cărți simple, la începutul drumului meu de cititor. Cu toate acestea, povestea lui Maeve poate avea un impact diferit asupra voastră, pentru că gusturile cititorilor sunt diferite.

De aceea, vă recomand să citiți cartea și, de ce nu, să vedeți și serialul! Oricum ar fi, sunt convinsă că vă veți atașa de Maeve, Otis, Eric și Aimee și veți trăi împreună cu ei toate aventurile lor!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SEX EDUCATION. EXCURSIA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Sex Education. Excursia
Autor: Katy Birchall
An apariție : 2021
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 256
Limba: Română
Gen Literar: Alte Genuri
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 438

Alte recenzii de la Katy Birchall:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

Recenzie „Pericol la petrecere!”

Recenzie „Pericol la petrecere!”

La insistențele fiicei, care a văzut-o într-o librărie, am cumpărat și altă carte din seria Pericol. Ei i-a plăcut foarte mult, mie mi s-a părut mai slabă decât prima parte. Îmi place culoarea locală (stilul oltenesc de a vorbi al unor personaje, referirile la Therme,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 973 zile și a scris până acum 251 articole. Se află pe poziția 5 din 54 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments