Recenzie ,,Sora lui Caroline” de Sheila O’Flanagan

Titlu: Sora Lui Caroline
Autor: Sheila O'Flanagan
An apariție : 2009
Editura: Polirom
Nr. Pagini: 568
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 10.08.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA SORA LUI CAROLINE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

  Când o bună prietenă mi-a zis să citesc cartea Sheilei O’Flanagan, intitulată Sora lui Caroline, eram destul de reticentă în a îmbrățișa ideea că o voi termina măcar de citit. Darămite să mai și ajungă una dintre favoritele mele. Credeam, în mod eronat, evident, că este acel gen de roman incredibil de siropos, cu o acțiune mai mult decât previzibilă și un schimb de replici între personaje foarte sec, fără urmă de emoție.

 M-am înșelat!

 Sora lui Caroline nu doar că a devenit unul dintre romanele mele de suflet, dar mă surprinde prin ceea ce transmite dincolo de cuvinte, în speță, că te poți schimba oricând dacă nu te mai regăsești în persoana ce ai devenit.

Scotoci prin dulapul cu haine. Voia să se îmbrace cu ceva potrivit: sobru, dar nu intimidant, prietenos, dar nu provocator.

 Și totuși, despre ce este vorba?

 Caroline a fost mereu genul de persoană fermecătoare, frumoasă, pe care orice bărbat și-ar dori-o. Nu același lucru s-ar putea spune și despre Tossa, sora ei mai mică, care se află cumva într-un con de umbră din care nu reușește să iasă.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Sheila O'Flanagan.

 Totuși, lucrurile vor lua o întorsătură dramatică atunci când Caroline rămâne însărcinată și se vede nevoită să se căsătorească și să devină mamă cu normă întreagă, renunțând astfel la planurile ei de viitor.

 Nu același lucru îl pot spune și despre Tossa, care, cu toate că a făcut o greșeală imensă față de sora sa, sărutându-l pe soțul acesteia, va deveni, datorită inteligenței sale o persoană de succes.

Acum nu mai putea salva nimic. Fusese îngrozitor de nedreaptă cu el. Îl lăsase să creadă că ținea la el pentru că ținuse într-adevăr la el. Dar nu așa cum ar fi vrut el. Și-ar fi dorit să iasă din toată povestea asta cu oarecare demnitate, dar acum se gândea că nu mai făcea doi bani. Își îngropă mai adânc capul în pernă și plânse până îi secară toate lacrimile.

  • Dacă sora ta te-ar trăda, ai mai ierta-o vreodată?
  • A avea o carieră de succes suplinește tristețea că nu ești lângă cei dragi?
  • Dacă viața ta nu arată așa cum ți-ai dori, pe cine ai trage la răspundere?

 Așadar, Sora lui Caroline este o ocazie excelentă pentru a evada din realitatea cotidiană și ar trebui să îi încânte pe toți cei cărora le plac poveștile bine spuse!

 

🔥 CARTEA SORA LUI CAROLINE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Capitole ce poartă denumirea unor constelații, predominanța dialogului(ceea ce face romanul ușor de citit), personaje frumos conturate, acțiune ce te face să relaționezi cu protagonistele.

Aspecte Negative:

Nu există.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.