Recenzie ”Speranță regăsită” de Denisa – Claudia Raicu

by | Oct 17, 2018 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA SPERANȚĂ REGĂSITĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Denisa și-a creat o lume proprie, în care a introdus personaje bine conturate, cu personalități diferite și pregătite să înfrunte neprevăzutul.

Romanul ”Speranță regăsită„ este o lecție de viață care ne învață ce înseamnă iubirea, devotamentul si sacrificiul.

Medeea este protagonista văzută inițial ca fiind nehotărâtă, bulversată și speriată. Aflarea veștii cutremurătoare despre partenerul ei o face să se închidă în sine și ajunge într-un impas care o dărâmă psihic.

Bogdan este bărbatul dorit de fiecare femeie, cu o situație financiară foarte bună si un comportament exemplar. Altruismul este cuvântul care îl reprezintă, dar în spatele său se ascunde o iubire sinceră și profundă pentru femeia aflată în impas.

Dornic să-și ofere ajutorul și împins de o iubire nebună, se aruncă în brațele protagonistei și face tot posibilul pentru a-i demonstra că viața nu este atât de dură pe cât aceasta și-a imaginat-o.

Parcursul celor doi este unul presărat de o frumoasă poveste de dragoste, condimentată cu dialoguri amuzante, dar și întâmplări peste care cei doi trebuie să treacă împreună.

Medeea a trăit în minciună mai bine de doi ani, iar realitatea pe care o înfruntă este una crudă, până în momentul în care Bogdan îi arată ce înseamnă cu adevărat dragostea. Am regăsit o persoană vulnerabilă care și-a pus la îndoială încrederea în sine și a evoluat frumos pe tot parcursul romanului.

Autoarea a creat o poveste despre lupta interioară a unei femei rănite și puterea de a iubi din nou.

Denisa a reușit să doboare prejudecățile despre romanele lungi. Calitatea unei lucrări nu ține cont de numărul de pagini, ci de emoțiile pe care le-a transmis cititorilor, iar eu am reușit să trăiesc odată cu personajele, iar întâmplările prin care au trecut mi-au adus zâmbetul pe buze și lacrimi în colțul ochilor.

Oare iubirea este atât de puternică încât trecutul nu o va putea distruge? Romanul ”Speranță regăsită” este răspunsul la propria întrebare. Un răspuns care te va face să vezi dincolo de aparențe…

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții SPERANȚĂ REGĂSITĂ?

Vezi toată lista de cărți scrise de Denisa - Claudia Raicu sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SPERANȚĂ REGĂSITĂ CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Speranță Regăsită
Autor: Denisa - Claudia Raicu
An apariție : 2018
Editura: BERG
Nr. Pagini: 124
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 17.10.2018
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

„Bună seara, Melania!” de Rodica Ojog-Brașoveanu

„Bună seara, Melania!” de Rodica Ojog-Brașoveanu

O doamnă mereu elegantă, cochetă, o companie plăcută, dar mai ales o persoană prietenoasă. Acestea ar fi cuvintele prin care aș descri-o pe doamna Melania Lupu, personajul principal al seriei omonime. Este o pensionară liniștită care își împarte singurătatea cu motanul Mirciulică. Până și motanul este unul special: negru, se uită la filme, bea numai lapte cu rom și ascultă poveștile stăpânei. V-am atras atenția? :)))) Melania Lupu este chiar compătimită de ceilalți pentru legătura strânsă dintre ea și motan, toată lumea crezând-o senilă

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Recenzie ”Conversație la Catedrală” de Mario Vargas Llosa

Llosa a urcat în ultimul timp în topul autorilor mei preferați. Conversație la Catedrală nu-i o carte ușor de citit, nici măcar nu compensează acest lucru cu o poveste frumoasă, dar în ciuda acestor lucruri, n-am putut-o lăsa din mână. Tot ceea ce ne este dezvăluit...

0 0 vote
Article Rating
Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 889 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 1 din 26 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments