🔥 CARTEA SPERANȚĂ REGĂSITĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Denisa și-a creat o lume proprie, în care a introdus personaje bine conturate, cu personalități diferite și pregătite să înfrunte neprevăzutul.

Romanul ”Speranță regăsită„ este o lecție de viață care ne învață ce înseamnă iubirea, devotamentul si sacrificiul.

Medeea este protagonista văzută inițial ca fiind nehotărâtă, bulversată și speriată. Aflarea veștii cutremurătoare despre partenerul ei o face să se închidă în sine și ajunge într-un impas care o dărâmă psihic.

Bogdan este bărbatul dorit de fiecare femeie, cu o situație financiară foarte bună si un comportament exemplar. Altruismul este cuvântul care îl reprezintă, dar în spatele său se ascunde o iubire sinceră și profundă pentru femeia aflată în impas.

Dornic să-și ofere ajutorul și împins de o iubire nebună, se aruncă în brațele protagonistei și face tot posibilul pentru a-i demonstra că viața nu este atât de dură pe cât aceasta și-a imaginat-o.

Parcursul celor doi este unul presărat de o frumoasă poveste de dragoste, condimentată cu dialoguri amuzante, dar și întâmplări peste care cei doi trebuie să treacă împreună.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Denisa - Claudia Raicu

Medeea a trăit în minciună mai bine de doi ani, iar realitatea pe care o înfruntă este una crudă, până în momentul în care Bogdan îi arată ce înseamnă cu adevărat dragostea. Am regăsit o persoană vulnerabilă care și-a pus la îndoială încrederea în sine și a evoluat frumos pe tot parcursul romanului.

Autoarea a creat o poveste despre lupta interioară a unei femei rănite și puterea de a iubi din nou.

Denisa a reușit să doboare prejudecățile despre romanele lungi. Calitatea unei lucrări nu ține cont de numărul de pagini, ci de emoțiile pe care le-a transmis cititorilor, iar eu am reușit să trăiesc odată cu personajele, iar întâmplările prin care au trecut mi-au adus zâmbetul pe buze și lacrimi în colțul ochilor.

Oare iubirea este atât de puternică încât trecutul nu o va putea distruge? Romanul ”Speranță regăsită” este răspunsul la propria întrebare. Un răspuns care te va face să vezi dincolo de aparențe…

🔥 CARTEA SPERANȚĂ REGĂSITĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Speranță Regăsită
Autor: Denisa - Claudia Raicu
An apariție : 2018
Editura: BERG
Nr. Pagini: 124
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 17.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Cristina Zegheru
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 614 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Zegheru