Recenzie ”Speranță regăsită” de Denisa – Claudia Raicu

by | Oct 17, 2018 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA SPERANȚĂ REGĂSITĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Denisa și-a creat o lume proprie, în care a introdus personaje bine conturate, cu personalități diferite și pregătite să înfrunte neprevăzutul.

Romanul ”Speranță regăsită„ este o lecție de viață care ne învață ce înseamnă iubirea, devotamentul si sacrificiul.

Medeea este protagonista văzută inițial ca fiind nehotărâtă, bulversată și speriată. Aflarea veștii cutremurătoare despre partenerul ei o face să se închidă în sine și ajunge într-un impas care o dărâmă psihic.

Bogdan este bărbatul dorit de fiecare femeie, cu o situație financiară foarte bună si un comportament exemplar. Altruismul este cuvântul care îl reprezintă, dar în spatele său se ascunde o iubire sinceră și profundă pentru femeia aflată în impas.

Dornic să-și ofere ajutorul și împins de o iubire nebună, se aruncă în brațele protagonistei și face tot posibilul pentru a-i demonstra că viața nu este atât de dură pe cât aceasta și-a imaginat-o.

Parcursul celor doi este unul presărat de o frumoasă poveste de dragoste, condimentată cu dialoguri amuzante, dar și întâmplări peste care cei doi trebuie să treacă împreună.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Denisa - Claudia Raicu

Medeea a trăit în minciună mai bine de doi ani, iar realitatea pe care o înfruntă este una crudă, până în momentul în care Bogdan îi arată ce înseamnă cu adevărat dragostea. Am regăsit o persoană vulnerabilă care și-a pus la îndoială încrederea în sine și a evoluat frumos pe tot parcursul romanului.

Autoarea a creat o poveste despre lupta interioară a unei femei rănite și puterea de a iubi din nou.

Denisa a reușit să doboare prejudecățile despre romanele lungi. Calitatea unei lucrări nu ține cont de numărul de pagini, ci de emoțiile pe care le-a transmis cititorilor, iar eu am reușit să trăiesc odată cu personajele, iar întâmplările prin care au trecut mi-au adus zâmbetul pe buze și lacrimi în colțul ochilor.

Oare iubirea este atât de puternică încât trecutul nu o va putea distruge? Romanul ”Speranță regăsită” este răspunsul la propria întrebare. Un răspuns care te va face să vezi dincolo de aparențe…

Titlu: Speranță Regăsită
Autor: Denisa - Claudia Raicu
An apariție : 2018
Editura: BERG
Nr. Pagini: 124
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 17.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 799 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 17 din 153 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments