Recenzie ”Speranță regăsită” de Denisa – Claudia Raicu

by | Oct 17, 2018 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA SPERANȚĂ REGĂSITĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Denisa și-a creat o lume proprie, în care a introdus personaje bine conturate, cu personalități diferite și pregătite să înfrunte neprevăzutul.

Romanul ”Speranță regăsită„ este o lecție de viață care ne învață ce înseamnă iubirea, devotamentul si sacrificiul.

Medeea este protagonista văzută inițial ca fiind nehotărâtă, bulversată și speriată. Aflarea veștii cutremurătoare despre partenerul ei o face să se închidă în sine și ajunge într-un impas care o dărâmă psihic.

Bogdan este bărbatul dorit de fiecare femeie, cu o situație financiară foarte bună si un comportament exemplar. Altruismul este cuvântul care îl reprezintă, dar în spatele său se ascunde o iubire sinceră și profundă pentru femeia aflată în impas.

Dornic să-și ofere ajutorul și împins de o iubire nebună, se aruncă în brațele protagonistei și face tot posibilul pentru a-i demonstra că viața nu este atât de dură pe cât aceasta și-a imaginat-o.

Parcursul celor doi este unul presărat de o frumoasă poveste de dragoste, condimentată cu dialoguri amuzante, dar și întâmplări peste care cei doi trebuie să treacă împreună.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Denisa - Claudia Raicu

Medeea a trăit în minciună mai bine de doi ani, iar realitatea pe care o înfruntă este una crudă, până în momentul în care Bogdan îi arată ce înseamnă cu adevărat dragostea. Am regăsit o persoană vulnerabilă care și-a pus la îndoială încrederea în sine și a evoluat frumos pe tot parcursul romanului.

Autoarea a creat o poveste despre lupta interioară a unei femei rănite și puterea de a iubi din nou.

Denisa a reușit să doboare prejudecățile despre romanele lungi. Calitatea unei lucrări nu ține cont de numărul de pagini, ci de emoțiile pe care le-a transmis cititorilor, iar eu am reușit să trăiesc odată cu personajele, iar întâmplările prin care au trecut mi-au adus zâmbetul pe buze și lacrimi în colțul ochilor.

Oare iubirea este atât de puternică încât trecutul nu o va putea distruge? Romanul ”Speranță regăsită” este răspunsul la propria întrebare. Un răspuns care te va face să vezi dincolo de aparențe…

🔥 CARTEA SPERANȚĂ REGĂSITĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Speranță Regăsită
Autor: Denisa - Claudia Raicu
An apariție : 2018
Editura: BERG
Nr. Pagini: 124
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 17.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 687 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments