Recenzie ”Stelele din ochii tăi” de Denisa Claudia Raicu

Titlu: Stelele Din Ochii Tăi
Autor: Denisa Claudia Raicu
An apariție : 2018
Editura: Berg
Nr. Pagini: 94
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 13.12.2018
Nota recenzorului: 10/10

🔥 CARTEA STELELE DIN OCHII TĂI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Denisa își creează o lume în care iubirea este unicul sentiment care vindecă o inimă frântă, o traumă suferită sau un suflet îndurerat.

Erin Dream este tiparul protagonistei temătoare, ascultătoare și neîncrezătoare. A trăit douăzeci și doi de ani sub stricta supraveghere a mătușii sale. Nu a avut dreptul la opinii, nu a putut să se bucure de o copilărie normală, iar la vârsta de șaisprezece ani a fost logodită împotriva voinței sale. Erin este o femeie care a suferit în tăcere, ascunzându-și  durerea în propriul suflet. A ales să lupte pentru viitorul său, pentru cariera și fericirea sa, iar decizia pe care o ia îi va schimba complet viața.

Adam Blaze este bărbatul influent, cu o situație financiară bună și un caracter demn de apreciat. Acesta reușește să vadă dincolo de aparențele cu care tânăra a fost învățată. Atracția ce îi unește va da naștere unei iubiri profunde, în care amândoi se vor redescoperi.

Atunci când își lasă la iveală sentimentele, Erin își oferă prilejul de a iubi cu adevărat. Rămâne prinsă în bula sa protectoare până în momentul în care primește o ”palmă” și este adusă cu picioarele pe pământ.

Puternică și încrezătoare, se întoarce în locul în care a suferit și încheie socotelile cu persoana care i-a provocat cea mai mare suferință.

Denisa ne arată evoluția unei femei care se credea inferioară celor din jur. Pornind de jos, cu o lipsă totală de încredere, Erin reușește să înfrunte toate obstacolele cu fruntea sus, învătând să se bucure de viață.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Denisa Claudia Raicu .

”Stelele din ochii tăi” este un roman pe care orice persoană îl va îndrăgi. Imposibilul devine posibil dacă ai alături persoana potrivită.

”E soartă, e destin, e scop

E totul într-un simplu joc.

E vis, e țel, e fericire,

Un mare joc, numit ”iubire”.

🔥 CARTEA STELELE DIN OCHII TĂI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.