Recenzie “Știu ce gândești” de Lillian Glass

Titlu: Știu Ce Gândești
Autor: Lillian Glass
An apariție : 2016
Editura: Polirom
Nr. Pagini: 284
Limba: Română
Gen Literar: Psihologie, Pedagogie
Recenzie de Diana Costea
Publicată la 20.10.2019
Nota recenzorului: 10/10

🔥 CARTEA ȘTIU CE GÂNDEȘTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Știți genul acela de carte care îți atrage atenția din prima și pe care vrei să o cumperi instant când te plimbi prin Cărturești căutând ceva nou de citit?

Ei bine, această carte este una dintre acelea peste care ai vrea să dai întâmplător sau nu, pentru că de când o deschizi pare că are să-ți dezvăluie multe.

Cartea este un amalgam de tipare comportamentale interesante de descoperit, de tips-uri legate de limbajul trupului și de psihologie comportamentală în prinicipiu.

Autoarea ne ajută să descoperim și să interpretăm diverse semnale nonverbale transmise de oameni. Cartea conține o descifrare a celor patru coduri ale comunicării: codul verbal, codul vocal, codul trupului și codul facial. Sunt descrise totodată și mai multe tipuri de personalitate și apar câteva teste precum: Cât de bine îi citesc pe ceilalți? De ce este atât de important să îi citim pe ceilalți? 

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Lillian Glass.

Dacă ar fi să selectez un singur citat din această carte ar fi acesta: “Atunci când îndrepți un deget spre cineva, trei degete se îndreaptă spre tine.”

 

🔥 CARTEA ȘTIU CE GÂNDEȘTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Ușor de citit, plină de exemple ușor de reținut.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.