Recenzie “Știu ce gândești” de Lillian Glass

by | Oct 20, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ȘTIU CE GÂNDEȘTI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Știți genul acela de carte care îți atrage atenția din prima și pe care vrei să o cumperi instant când te plimbi prin Cărturești căutând ceva nou de citit?

Ei bine, această carte este una dintre acelea peste care ai vrea să dai întâmplător sau nu, pentru că de când o deschizi pare că are să-ți dezvăluie multe.

Cartea este un amalgam de tipare comportamentale interesante de descoperit, de tips-uri legate de limbajul trupului și de psihologie comportamentală în prinicipiu.

Autoarea ne ajută să descoperim și să interpretăm diverse semnale nonverbale transmise de oameni. Cartea conține o descifrare a celor patru coduri ale comunicării: codul verbal, codul vocal, codul trupului și codul facial. Sunt descrise totodată și mai multe tipuri de personalitate și apar câteva teste precum: Cât de bine îi citesc pe ceilalți? De ce este atât de important să îi citim pe ceilalți? 

Dacă ar fi să selectez un singur citat din această carte ar fi acesta: “Atunci când îndrepți un deget spre cineva, trei degete se îndreaptă spre tine.”

 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ȘTIU CE GÂNDEȘTI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Lillian Glass sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ȘTIU CE GÂNDEȘTI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Știu Ce Gândești
Autor: Lillian Glass
An apariție : 2016
Editura: POLIROM
Nr. Pagini: 284
Limba: Română
Gen Literar: Psihologie, Pedagogie
Publicată la 20.10.2019
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Clubul crimelor de joi” de Richard Osman

Recenzie ”Clubul crimelor de joi” de Richard Osman

Pentru că sunt naționalistă și promovez autorii români de câte ori am ocazia, ăia puțini care îmi par mie că merită, vă recomand cartea asta dacă sunteți fani ai seriei Melania scrisă de draga noastră Rodica Ojog-Brașoveanu. Fac asta pentru că eu am regăsit-o pe...

Recenzie “Prieten imaginar” de Stephen Chbosky

Recenzie “Prieten imaginar” de Stephen Chbosky

Care sunt cele două tipuri de oameni ce văd lucruri ce nu există, Kate? Vizionarii și psihopații. Cartea este un thriller întunecat, cu multe elemente horror, ce propune o viziune apocaliptică asupra noțiunii de lume, care desface binele și răul în două jumătăți,...

Recenzie ”După șapte ani” de Guillaume Musso

Recenzie ”După șapte ani” de Guillaume Musso

Sebastian, un lutier dintr-o familie din New York o întâlnește pe Nikki, o artistă liberă care îi fură mințile, iar dragostea lor este atât de profundă și de frumoasă, așa cum este iubirea pe care o întâlnești o singură dată în viață. Mulți ani mai târziu, cei doi...

0 0 vote
Article Rating
Diana este redactor Booknation.ro de 647 zile și a scris până acum 49 articole. Se află pe poziția 1 din 25 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments